reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej dziewczyny troche mnie nie było a tu takie zmiany.
Brandy współczuje ale dasz rade a tak pozatym to patrząc na twój brzuszek to wydaje mi sie że mam wielkościowo bardzo podobny tak mi się coś zdaje że mam mniejszy niż przy Natce jeszcze tylko 5 tyg do terminu. Wczoraj zaczełam juz szykować rzeczy do szpitala jakby mnie pognało szybciej.
Witam nowe uczestniczki forum.
Bernadka uważaj zeby małej teraz nie przeziębić bo po ospie organizm jest osłabiony i może załapać paciorkowca i jeszcze coś ale nie pamiętam a wtedy nie jest tak fajnie ja miałam i źle wspominam.
Tak pozatym to mam straszne nerwy wszystko mnie wkurza Natka, mąż i wszyscy wkoło.Chyba jakaś depresja ale jestem cholernie zmęczona niunia źle sypia w nocy idą jej 4 zęby naraz, jak już zaśnie to znowu ja nie moge zasnąć bo mi niewygodnie. Dobrze że sie troche ochłodziło bo tak popuchłam że zawet palcy w rękach nie mogłam zgiąć. No ale dość użalania sie wracam do rachunków bo czas nagli a musze korzystać jak mała śpi.
Pa miłego popołudnia.

reklama
Witam nowa ciężarówke.
A z resztą co sie stało jak mnie nie ma to sie rozpisujecie a jak czas znajde żeby coś poczytać to wszystkie znikają.

witam :tak:

witamy nowa ciezaroweczke;-) napisz nam cos o sobie i zapraszamy do czestego odwiedzania;-)

Mery-gdzie Ty tak biegasz ze nawed dla nas czasu nieznajdujesz??:crazy: hi hi hi

No to mamy weekend

Jak G..wroci z pracy jedziemy na zakupy a pozniej sie zobaczy moze na jakis spacerek:-D Od poniedzialku do pracy wiec znow wskoczymy na wysokie obroty koniec leniuchowania w domku:-(
Ale coz kasiorke trza zarabiac;-)

buziaki i slonecznego dnia dla wszystkich:-D

Hej kochane!

Dzisiaj sama w pracy jestem, wiec do 16:00 mam czas na BB :-):tak::-)

Brandy, ale masz cudny ten brzuszek!:tak:No i w tej nowej fryzurce wygladasz super! :tak::-) A J. niech sie w dupe pocaluje, nie wie co stracil! :crazy:Glupie chlopy! Ale dasz rade, a poza tym lepiej byc samej niz sie tylko wkurwiac :no::crazy:

Bernadka, no to sie wakacje koncza :-p;-) Jeszcze 1 dzien wolnego jutro i do pracy :-) A jak Natka? Poschodzilo jej juz wszystko?

Gosialaw, witaj! Napisz cos o sobie! Tez rodzilam w Esculapie i jestem strasznie zadowolona :tak::-)

Mery, ja pierdziele, Tobie juz tak niewiele zostalo do terminu! Szok! Ja to leci!:szok:
Ja tez pamietam, ze spakowalam sie jakis miesiac przed terminem ;-):-) I codziennie sprawdzalam czy aby wszystko mam :-p:-D

Witam wszystkie nowe BabyBoomowiczki :-D:tak::-D

T. przyjechal wczoraj i bylismy na spacerku i piwku, a potem siedzielismy w ogrodzie. Sara szczesliwa, ze go miala przy sobie, nawet sama na kolana mu sie pakowala :blink:
No i idziemy z T. na wesele do mojej kuzynki 28-go - mam nadzieje, ze nbie poinformuje mnie 2 dni przed, ze nie idzie bo costam :baffled: Bo z nim to roznie bywa.

Kreacji nie mam jeszcze i jak na zlosc nic mi sie w sklepach nie podoba :baffled::-pNarazie zamowilam sobie na allegro buty i mam tylko nadzieje, ze beda dobre :-p

Sandra dzieki za przelicznik hi hi pocieszaj mnie nadal:baffled::happy:
Natalka juz ma ladnie wszystko wygojone-wiadoma ma jeszcze strupki ale juz odpadaja wiec spoko;-):tak:

A wogole to w czwartek dzwonili z pracy kiedy wracam bo sie stesknili:szok: nie ma kto głupot pogadac i jakos tak smutno bezemnie;-) az mi sie tak troche milo zrobilo ze mysla o mnie troszke hi hi hi hi hi hi :-)

Ja juz posprzatalam wiec czekam na G.az z pracy bedzie kolo 13 zjemy obiadek i w swiat:-D na zakupy czyli to co gumiski lubia najbardziej he he he:-)

witam po kolejnej dluuuugiej przerwie.
bernadka- gdzie jadlyscie te lody? nie w goczalkowicach?
brandy- brzuszek pierwsza klasa :tak:
Macie jakieś informacje na temat dr. Peterek?? Podobno przyjmuje w przychodni Alfa na Grażyny i gdzieś na ??Dąbrowskiego??

Stwierdziłam że do "mojego" lekarza już nie pójdę bo nie chcę się denerwować.

a on czy ona? i panstwowo czy prywatnie? bo prywatnie przyjmuja w czechowicach. ja na poczatku ciazy chodzilam do niej, potem do niego i bylam bardzo zadowolona. jesli cie interesuje to podam ci namiary.
wiem, ze juz o tym pisalyscie ale nie kazcie mi szukac :baffled: kolezanka chce isc do dr balisia. moge prosic o adres i nr telefonu? z gory dziekuje

reklama
Do góry