reklama
Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
Dzień dobry moje kochane deski ratunku :-)
Dzis czuje o wiele lepiej i taka do ludzi zbieram sie w sobie jak tylko moge....
Caly dzien egzaminów dzisiaj, chyba zwariuje na tej uczelni... moja mała chyba tez to czuje bo wariuje strasznie...stresuje sie bardziej od mamy
Poza tym odwiedzila mnie wczoraj przyjaciolka ze szkoly sredniej i prosila mnie na wesele 21 czerwca, wiec jade sie pobawić :-) a dzisiaj moze uda mi sie jakas sukienke kupić ?
No to trzymajcie kciuki za nas dzisiaj, zebysmy nie zwariowały :-)
Aiwyls co do wózków to zajrzyj do sklepu Duduś...tam powinien byc wybór
Dzis czuje o wiele lepiej i taka do ludzi zbieram sie w sobie jak tylko moge....
Caly dzien egzaminów dzisiaj, chyba zwariuje na tej uczelni... moja mała chyba tez to czuje bo wariuje strasznie...stresuje sie bardziej od mamy
Poza tym odwiedzila mnie wczoraj przyjaciolka ze szkoly sredniej i prosila mnie na wesele 21 czerwca, wiec jade sie pobawić :-) a dzisiaj moze uda mi sie jakas sukienke kupić ?
No to trzymajcie kciuki za nas dzisiaj, zebysmy nie zwariowały :-)
Aiwyls co do wózków to zajrzyj do sklepu Duduś...tam powinien byc wybór
Bernadka1234
Fanka BB :)
Brandy
Hej mamusie :-) My juz w domku...ciezko bylo ale jakos przezylam teraz lenistwo slodkie a jutro powtorka z rozrywki :-)
Sukienka na wesele tez kupiona :-)
A teraz patrzcie jaki juz mam brzuszek
Aiwlys a ten sklep jest niedaleko Placu Żwirki i Wigury przy głównej drodze...
Sukienka na wesele tez kupiona :-)
A teraz patrzcie jaki juz mam brzuszek
Aiwlys a ten sklep jest niedaleko Placu Żwirki i Wigury przy głównej drodze...
Załączniki
Ostatnia edycja:
Brandy jaki fajny brzuszek, czasem brakuje mi takiego tzn nie chodzi mi dokładnie o brzuch ale o te pstryczki i ruchy pod moim serduszkiem
Ale za to mam teraz koło siebie takie słodkie maleństwo które wciąż tylko tule i tule.
Ale za to mam teraz koło siebie takie słodkie maleństwo które wciąż tylko tule i tule.
Brandy
Aiwlys dokładnie, te kopniaczki są najcudowniejsze z tego wszystkiego... za niedlugo tez juz bede swoja kruszynkę miec przy sobie
Iwon - zmiany beda z dnia na dzien coraz wieksze troszke cierpliwosci :-)
Iwon - zmiany beda z dnia na dzien coraz wieksze troszke cierpliwosci :-)
reklama