reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Dzień dobry moje kochane deski ratunku :-)

Dzis czuje o wiele lepiej i taka do ludzi :tak: zbieram sie w sobie jak tylko moge....
Caly dzien egzaminów dzisiaj, chyba zwariuje na tej uczelni... moja mała chyba tez to czuje bo wariuje strasznie...stresuje sie bardziej od mamy :-D

Poza tym odwiedzila mnie wczoraj przyjaciolka ze szkoly sredniej i prosila mnie na wesele 21 czerwca, wiec jade sie pobawić :-) a dzisiaj moze uda mi sie jakas sukienke kupić ?:oo2:

No to trzymajcie kciuki za nas dzisiaj, zebysmy nie zwariowały :-)

Aiwyls co do wózków to zajrzyj do sklepu Duduś...tam powinien byc wybór :tak:

witam

Brandy moccccccno trzymam kciuki :tak:

u nas dzis slonecznie ale wieje dosc mocno:baffled:
Bylysmy juz na spacerku takim szybkim 20 minutek i na lodach

nie mam dzis weny do pisania:crazy:

wiec zycze wszystkim milego dnia :*

Ostatnia edycja:
Hej mamusie :-) My juz w domku...ciezko bylo ale jakos przezylam :tak: teraz lenistwo slodkie a jutro powtorka z rozrywki :-)
Sukienka na wesele tez kupiona :-)
A teraz patrzcie jaki juz mam brzuszek :laugh2:

Aiwlys a ten sklep jest niedaleko Placu Żwirki i Wigury przy głównej drodze...

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Brandy jaki fajny brzuszek, czasem brakuje mi takiego :laugh2: tzn nie chodzi mi dokładnie o brzuch ale o te pstryczki i ruchy pod moim serduszkiem :-D
Ale za to mam teraz koło siebie takie słodkie maleństwo które wciąż tylko tule i tule.

Aiwlys dokładnie, te kopniaczki są najcudowniejsze z tego wszystkiego... :-D:tak::-D za niedlugo tez juz bede swoja kruszynkę miec przy sobie :laugh2:

Iwon - zmiany beda z dnia na dzien coraz wieksze :tak: troszke cierpliwosci :-)

reklama
Macie jakieś informacje na temat dr. Peterek?? Podobno przyjmuje w przychodni Alfa na Grażyny i gdzieś na ??Dąbrowskiego??

Stwierdziłam że do "mojego" lekarza już nie pójdę bo nie chcę się denerwować.

Do góry