reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej dziewczynki :-):-):-)

My tak dzisiaj ciut wcześniej, bo jade na badania.
Wczorajszy dzien udał sie niesamowicie :tak: Taki dzien matki z corka :-) Włosy zrobione - słodki powrót do blondu :laugh2::laugh2::laugh2: potem wstawie wam zdjecie :tak: Pazurki tez w koncu wygladaja tak jak powinny :tak:

Bernadka - ja sie wcale nie przejmuje :blink: do porodu mam jeszcze czas...noi chyba tez czas wykorzystam na naukę, bo potem bedzie cieżko :-D

Iwon - witamy w naszym skromnym gronie :-) napisz o sobie coś więcej :tak:
A co do lekarzy - ja polecam dr Stolecką z tym, że ona przyjmuje w poradni w Wilkowicach. Jest moim lekarzem prowadzącym i naprawde jestem z niej zadowolona :tak::tak::tak:

reklama
Witam
Witamy Iwon-mam nadzieje ze zadomowisz sie u nas wsród kochanych wariatek:tak::tak:

Ale mnie głowa dzis boli ałaaaaa i kark z tyłu chyba zle spałam:rofl2::baffled::baffled:

Natalka juz ma strupki wiec mysle ze w poniedziałek do pracy wróce a ona do przedszkola

A kiedy jakies spotkanko najlepiej zeby to byla sobota i oczywiscie z wszystkimi dzieciaczkami
Napiłabym sie juz kawy mrozonej:-D:-):-)
oczywiscie nie moze zabraknac mamy-Kuleczki :tak:

To buzka miłego dnia

Hej dziewczynki!

Ja na momencik, bo jestesmy w pracy we trojke, a zostal nam tylko laptop, bo komputer sie w sobote spalil i czekamy na nowy, wiec dostep do BB mam z lekka utrudniony :-p

Brandy, to sie odnowilas kobitko troszke ;-):-D

Bernadka, dobrze, ze Natka juz lepiej, a strupki "poospowe" szybko znikna i wszystko wroci do normy :tak::-)

Jestem jak najabrdziej za spotkaniem :tak::-):tak: Dajcie tylko znac kiedy i przybedziemy z Sarka, no i mamuska oczywiscie :-D:laugh2::-D

Z góry sorry za bledy jakie moga wystapic w tym poscie, bo oczka mam pelne lez i nie za bardzo widze co pisze :-:)-:)-( No wiec ... rozstalam sie z J... i wiecie...troche mi lzej... choc strasznie przykro. Nie chce tu wdawac sie w szczegoly i prosze, nie pytajcie .... stalo sie tak jak sie stalo i sie nie odstanie... Jakos dam sobie rade nie? W sumie wyjscia innego nie mam :-:)-:)-(

Ale mnie boli glowa!!!!!!!!!!!!!!! ZARAZ MNIE ROZNIESIE:angry::angry::angry:

Dominika-kotku bedzie dobrze jestes silna dziewczyna!! a meczyc sie z J. i denerwowac-pamietaj czas leczy rany wiec i twoje sie wygoja jestes silna osoba!!!! pamietaj teraz najwazniejsza jestes TY I TYLKO TY I TWOJA CORECZKA!!

Brandy bardzo mi przykro, ale tak jak napisała Bernadka dasz rade, teraz najważniejsza jest córeczka i to by urodziła się zdrowa i żebyś Ty była zdrowa.
A facet to jak to mówi moja kuzynka, "rzecz nabyta" i na pewno trafisz na tego właściwego.

Dzieki dziewczynki za wparcie... gdyby nie Wy to nie wiem co by sie stalo ... :-(ciesze sie, ze obylo sie bez prosb, grozb... niepotrzebnych klotni ... choc wczoraj mnie nerwy poniosly .... :-( rozstalismy sie jak dorosli ludzie ... jeszcze raz wam dziekuje ...

Witajcie!

Dawno nie zaglądałam. Troszkę małosystematyczna jestem :) A prawda jest taka, że kończylam pracę magisterską i duzo innych zajęć bylo.

Brandy strasznie mi przykro :( Trzymaj się jakoś. Przede wszystkim liczy się Twoja dzidzia. Naprawdę lepiej zakończyć coś, co nie ma szans, niż się meczyć. Na pewno kiedyś na swojej drodze spotkasz tą właściwą drugą połowę, czego Ci z całego serca życzę. A teraz Ci życzę przede wszystkim, żebyś nie traciła pogody ducha, jakoś się trzymała, bo musisz być dzielna dla swojej córeczki. Na pewno będziesz cudowną mamą. Za jakiś czas się wszystko ułoży zobaczysz.

Daisy podoba mi się to hasełko "facet rzecz nabyta". Dokładnie się z tym zgadzam.

Bernadka wspolczuje bólu głowy, oby szybko przeszlo.

Witam też nowe Mamusie i Przyszłe Mamy na forum.

Widzę że dobrze Wam tu dziewczyny na tym forum. Dobrze wiedzieć że tu 'ktosik' się przejmuje innymi :tak:

To ja na wyrównanie humorów jako nowy nabytek mogę śmiało powiedzieć że jestem bardzo szczęśliwa:-) Mam 26 lat, za kilka dni ślub, potem wczasy które nazwałam podróżą poślubną.... Mój Ukochany jest już po przejściach życiowych, ale wiem że (zabrzmi banalnie!) jesteśmy dla siebie wszystkim.
Teraz do naszego życia przyłączył się taki mały Groszek, który będzie oczkiem w głowie całej rodziny:happy:

reklama
Ja znów z doskoku...
otóż szukam wózka dla mojej niuni i już sama nie wiem jaki
Wstępnie zastanawiam się nad tym
LEKKIE ALUMINIOWE BABY DESIGN TINY + PROMOCJA !!!! (377157637) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie wiem jakie ma koła, wolę piankowe.
No i ta rączka, nie chciałabym kopać po hamulcach ani po koszu.
Pliisss...pomożcie.
Może macie jakieś sprawdzone a lekkie i fajnie wyważone.
Może w bielsku jest jakiś duży sklep gdzie można bliżej przyjrzeć się wózkom po atrakcyjnych cenach ?

Do góry