reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej dziewczynki :-D nie pobalowalam wczoraj - o 23 juz w lozku lezalam :-)

Sandra to tyle dobrze, ze impreza sie udała :-D chcialabym widziec mine P.Szmatki jak Cie zobaczyla :laugh2::laugh2::tak:i tak jak mowilam, cale towarzystwo pojechalo na impreze to u mnie w knajpie byl spokoj :-) A co do J, to wczoraj zielona trawke i drzewko zamienilismy na moja kanape :-);-)tez bylo fajnie :-D

Daisy na nastepnym spotkanku masz obecnosc obowiazkowa i to na dodatek z mala, bo ciocia Brandy zapnie focha, o!:-D

Agusia - zdjęcia słodziutkie, normalnie Olus ksiaze z bajki :-D:-D:-D jest przeslodziutki !!! I spokojny jak aniolek :tak:męża tez masz przystojnego, zeby nie bylo ;-):-p

Izabela, wiec wyczekuj kolejnych informacji na temat spotkania :tak:

Wogóle gadałam wczoraj z J. na temat imionek dla naszej dzidzi ... chyba zamiast Zuzi będzie Marianna :-) Zuzek już Ci u nas dostatek :tak:

reklama
Daisy, jak juz Brandy napisala - na kolejnym spotkaniu ma byc 100% frekwencja, dlatego Twoja obecnosc jest obowizkowa :tak::-):tak:

Brandy, ladne imie Marianna :tak:Ja jakbym miala wybierac pomiedzy Zuzia a Marianka to wybralabym to drugie :tak: Super wybor, lubie takie "inne" imionka :-)
No i zazdroszcze seksiku :-p:laugh2: Ja to wyposzczona jestem, ze hej :-p
Ale jakbys widziala jej mine, bo wpada do tej knajpy (tzn, takiego "okraglaka") z usmiechem na gebie i wpadla na mnie :-D:laugh2::-D Mine miala baaaaardzo niewyrazna :-pUUUUU, ale jestem na nia cieta! A ta jeszcze mila dla mnie jakby sie miala zesrac zaraz :-p Uwielbiam takie falszywe gierki i proby zaprzyjaznienia sie :baffled::-p No i widzialam ze czekala tylko az sobie pojade.
Ale teraz najlepsze - Magda zostala tam, nie wracala z nami, bo sie jej podobalo i wiem od niej, ze Pata spala z samochodzie na parkingu :-D:laugh2::-D Bo Magda spala z nia w samochodzie - dzwonila po taxi, zeby jechac do Szczyrku .

Sandra bo wlasnie tak doszlismy do wniosku, ze teraz co druga dziewczynka ma na imię Zuzia... a jak mala pojdzie do szkoly, to pewnie pol klasy bedzie mialo tak na imie :-) a Marianna jest takie mniej spotykane... i też słodkie :-D będzie mała Marianka... teraz mamy zgryza jak sie okaze, ze sie chlopak urodzi :sorry2::dry:

Seksik faktycznie był miodzio - zreszta jak zawsze J stanał na wysokosci zadania :-D:laugh2:w tej sferze akurat nie mam na co narzekac :tak:;-):-p

Kurde, ze tez wczoraj nie moglam z Toba sie przejechac na te impreze...chyba bym zjadla na Twoim miejscu ta panne.... :no: nienawidze takich ludzi jak ona... mącą, grają i igrają :no: zabić to mało... jeszcze poćwiartować i wysłac głodnym dzieciom do Kambodzy....

Brandy, o malo z krzesla nie spadlam przez ta Kambodze :laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:Ale cos mi sie wydaje, ze miecho z Paty nie zasmakowaloby nawet glodujacym :-p Toć to ścierwo :-pJestem na nia tak cieta, ze sobie nie wyobrazasz!!!!! Tzn. pewnie sobie wyobrazasz (czyt, sasiadka J. :-p).
A co do imion to dla chlopca dalej jest Kubus? :-) Czy tez jakas zmiana nastapila? ;-):-)

Sandra szczerze? To miecha z P. nie dałabym nawet hienie, bo szkoda zwierzaka :tak::tak::tak: masz racej, doskonale wiem co czujesz...choc ścierwo ostatnio się uspokoiło...ale i tak ostrze na nia swoje kly i pazury :-p:laugh2::-D podejrzewam, ze to tylko kolejna cisza przed burza ....
Co do imionek...to w sumie na chłopaczka został Kubuś...ale i tak to imię też staje się pospolite...musze zajrzeć w jakieś źródło i może tam wysznupię coś interesującego dla mojego baby :-):tak: mój dzidziuś kończy dzisiaj 28 tygodni .... ale tez czas smiga.... :szok: juz tak niewiele czasu zostało ....

Witam
No wiec dreny Nata ma poniewaz w zeszlym roku z powodu alergi stracila sluch i musieli jej wlozyc zeby lepiej slyszala

Uuuuu Sandra trza bylo zaprosic mnie i Dominike na impreze to by P.Szmatka juz wiecej nie chciala przebywac w waszym towarzystwie hihihihihi
My bysmy se z nia poradzily

A co nastepnego spotkania to po 1 koniecznie z wszystkimi dzieciaczkami a po 2 to moze tak koniec czerwca??
A co nie bedziemy przeciez czekac tak dlugo :-)
Ja juz niemoge sie doczekac hehehehe

Ogolnie u nas ok
Nata spi wiec zaraz bede robic obiadek
Mezus sie leczy od 2 dni jego przyjacielem jest kibelek-jakas grupe zołądkową złapał hihi wcale mi go nie zal

Domisia-powiec mi czy jacek pracuje znow na MAGETTI bo wydaje mi sie ze go widuje tam ale moze to tylko ktos podobny do niego;-)

Po obiedzie wybieramy sie na zapore na plaze pochodzic zdjecia poklikac wiec napewno jakies wkleje a teraz buziaki milej niedzieli

Brandy, my to chyba jakas koalicje zawrzemy :-p Bo te scierwa, szmatki i inne do szalu mnie doprowadzaja! I won od tatusiow naszych dzieciaczkow! :wściekła/y::tak::-)
A co do imion to Kubusiow jest teraz w cholere! Co drugi chlopczyk ma tak na imie :blink: Ladnie, ale zbyt pospolicie jak dla mnie :-p;-):-) Na pewno znjadziesz cos fajnego, no a poza tym to co my tu gadamy jak Ty i tak bedziesz miec coreczke :-):-):-)
Niesamowite jak ten czas leci! 28 tc! :szok: Na dobra sprawe za 10 tygodni mozesz spokojnie rodzic!!!:szok::blink:

Bernadka, oj Pata by sie zdziwila jakby taka silna grupe zobaczyla jak my ;-):laugh2:;-) Najgorsze jest to, ze P. przyjazni sie z jej bratem i oni wszyscy maja wspolnych przyjaciol (a moich tylko znajomych niestety), wiec Szmatka i tak bedzie z nimi przebywac (dopoki nie znudzi sie T., ale na to sie nie zapowiada :baffled::-p).

A spotkanko trzeba wczesniej zorganizowac, a nie czekac do konca czerwca :-);-):-) Moze tak w polowie chociaz? Co? :-):-):-)

Bernadka bo my to taka loże szyderców jesteśmy heheh :-D:-D:-D ale wrednym trzeba byc (czasem i dla niektórych). Bo w sumie wredni maja sie lepiej hehe :tak::tak::tak:No to pan mąż ma jazdy ... współczuje mu...ale może zostanie nowym królem sedesu? :-) A co do J. to kurde sama nie wiem juz. Motam sie w tym wszystkim. Wiem, ze wczoraj pojechal na reklamacje do Gliwic ... ale zastrzel mnie, nie wiem co i jak :-D taka ze mnie przykładna przyszła żona :sorry2:

Sandrunia ja marze o córce, ale jak mi zycie znowu strzeli niespodziewajke i bedzie synalek ?:sorry2::-D to imionko tez trzeba mu jakies nadac nie ??? Co do koalicji to jestem jak najbardziej ZA.
Szmatkom, ścierwom i innym gadom mówimy stanowcze NIE !!! To nasi mężczyźni i nasze dzieciaczki !!! Nie ma mącenia w zyciu i spokoju rodzinnym !!!

Co do spotkanka - jestem tez za... tylko dziewczynki, trzeba to madrze obmyslec, bo ja mam sesje w czerwcu i z moim czasem moze byc dosc kruchawo niestety :sorry2: Poza tym rodzice wyjezdzaja na sezon letni nad morze i zostawiaja mnie sama z tym calym burdelkiem na glowie :-Dale jak cos to zapraszamy z Sandra do Szczyrku tym razem - nocleg jest, zrobimy sie ognisko i bedzie gicior :-D

A poza tym kochana Sandro, faktycznie, za 10 tyg moge spokojnie dzieciaka na świat sprowadzić... ale mam ostatnio straszne koszmary !!! Dzisiaj np. snilo mi sie, ze zaczełam strasznie krwawić w wannie i nie chcieli mnie do szpitala przyjąć !!!

Dominika-Ja tez mialam takie jakies dziwne sny:baffled::baffled:
Ale wiesz co mam dla Ciebie rade-musisz sie kapac poprostu pod prysznicem;-)
To normalne ze wyobraznia nam takie dziwne rzeczy robi..... kobieta chce zeby wszystko bylo ok i zeby dzidzia byla zdrowa

Mi sie np.snilo ze moje dziecko mialo glówke jak kot :crazy::baffled:

echhh

A ze spaceru chyba nici bo sie zachmurzylo:angry::angry::angry::angry: a sioooo chmury!! oby tylko deszcz nie zaczoł padac :baffled:

reklama
Skopiowane z "Sierpniowek", bo nie chce mi sie dwa razy pisac tego samego - wybaczcie ;-)

Wlasnie sie dowiedzialam, ze Pata Szmata "przywiozla sobie" totalnie na******go Tonia do Szczyrku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok :
Podobno nieprzytomny T. zamiast wrocic taxi do domu po tych urodzinach to spal jednak z nia w aucie na parkingu - oczywiscie ten szmatlawiec go zaciagnal!!! A Magda spala w aucie z Piotrkiem. A rano jak sie obudzili wszyscy to T. chcial wracac do domu, ale oni, ze nie, ze jada na zapore i tam zaczeli pic i znowu Pata do akcji wkroczyla i wziela go do Szczyrku!!!!

Normalnie juz nie wytrzymuje z ta dziewczyna! Ona wczoraj tylko czekala, zebym sobie pojechala! I jak Magda mi zrelacjonowala przed chwila to wygladalo to tak, ze jak tylko zniknelam za drzwiami knajpy zostawiajac T. prawie spiacego na stole, to Pata odrazu sie przesiadla i usiadla mu na kolanach! :szok::wściekła/y::szok: No ***** szok!

A wiecie co zrobilam, bo to jest juz przegiecie, zadzwonilam do "szwagierki" i jej wszystko, absolutnie wszystko! opowiedzialam!! naskarzylam na niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedzialam wszystko co mi lezy na sercu...i mi ulzylo :-p

Ide do domku za 15 min. Zamykam wczesniej, bo sie nic nie dzieje.
Buziaki.

PS. Trzymajcie kciuki, zebym sie przez tego kutafona i przez ta szmate nie przekrecila :-p

Do góry