reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej dziewczynki :-D nie pobalowalam wczoraj - o 23 juz w lozku lezalam :-)

Sandra to tyle dobrze, ze impreza sie udała :-D chcialabym widziec mine P.Szmatki jak Cie zobaczyla :laugh2::laugh2::tak:i tak jak mowilam, cale towarzystwo pojechalo na impreze to u mnie w knajpie byl spokoj :-) A co do J, to wczoraj zielona trawke i drzewko zamienilismy na moja kanape :-);-)tez bylo fajnie :-D

Daisy na nastepnym spotkanku masz obecnosc obowiazkowa i to na dodatek z mala, bo ciocia Brandy zapnie focha, o!:-D

Agusia - zdjęcia słodziutkie, normalnie Olus ksiaze z bajki :-D:-D:-D jest przeslodziutki !!! I spokojny jak aniolek :tak:męża tez masz przystojnego, zeby nie bylo ;-):-p

Izabela, wiec wyczekuj kolejnych informacji na temat spotkania :tak:

Wogóle gadałam wczoraj z J. na temat imionek dla naszej dzidzi ... chyba zamiast Zuzi będzie Marianna :-) Zuzek już Ci u nas dostatek :tak:

reklama
Daisy, jak juz Brandy napisala - na kolejnym spotkaniu ma byc 100% frekwencja, dlatego Twoja obecnosc jest obowizkowa :tak::-):tak:

Brandy, ladne imie Marianna :tak:Ja jakbym miala wybierac pomiedzy Zuzia a Marianka to wybralabym to drugie :tak: Super wybor, lubie takie "inne" imionka :-)
No i zazdroszcze seksiku :-p:laugh2: Ja to wyposzczona jestem, ze hej :-p
Ale jakbys widziala jej mine, bo wpada do tej knajpy (tzn, takiego "okraglaka") z usmiechem na gebie i wpadla na mnie :-D:laugh2::-D Mine miala baaaaardzo niewyrazna :-pUUUUU, ale jestem na nia cieta! A ta jeszcze mila dla mnie jakby sie miala zesrac zaraz :-p Uwielbiam takie falszywe gierki i proby zaprzyjaznienia sie :baffled::-p No i widzialam ze czekala tylko az sobie pojade.
Ale teraz najlepsze - Magda zostala tam, nie wracala z nami, bo sie jej podobalo i wiem od niej, ze Pata spala z samochodzie na parkingu :-D:laugh2::-D Bo Magda spala z nia w samochodzie - dzwonila po taxi, zeby jechac do Szczyrku .

Sandra bo wlasnie tak doszlismy do wniosku, ze teraz co druga dziewczynka ma na imię Zuzia... a jak mala pojdzie do szkoly, to pewnie pol klasy bedzie mialo tak na imie :-) a Marianna jest takie mniej spotykane... i też słodkie :-D będzie mała Marianka... teraz mamy zgryza jak sie okaze, ze sie chlopak urodzi :sorry2::dry:

Seksik faktycznie był miodzio - zreszta jak zawsze J stanał na wysokosci zadania :-D:laugh2:w tej sferze akurat nie mam na co narzekac :tak:;-):-p

Kurde, ze tez wczoraj nie moglam z Toba sie przejechac na te impreze...chyba bym zjadla na Twoim miejscu ta panne.... :no: nienawidze takich ludzi jak ona... mącą, grają i igrają :no: zabić to mało... jeszcze poćwiartować i wysłac głodnym dzieciom do Kambodzy....

Brandy, o malo z krzesla nie spadlam przez ta Kambodze :laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:Ale cos mi sie wydaje, ze miecho z Paty nie zasmakowaloby nawet glodujacym :-p Toć to ścierwo :-pJestem na nia tak cieta, ze sobie nie wyobrazasz!!!!! Tzn. pewnie sobie wyobrazasz (czyt, sasiadka J. :-p).
A co do imion to dla chlopca dalej jest Kubus? :-) Czy tez jakas zmiana nastapila? ;-):-)

Sandra szczerze? To miecha z P. nie dałabym nawet hienie, bo szkoda zwierzaka :tak::tak::tak: masz racej, doskonale wiem co czujesz...choc ścierwo ostatnio się uspokoiło...ale i tak ostrze na nia swoje kly i pazury :-p:laugh2::-D podejrzewam, ze to tylko kolejna cisza przed burza ....
Co do imionek...to w sumie na chłopaczka został Kubuś...ale i tak to imię też staje się pospolite...musze zajrzeć w jakieś źródło i może tam wysznupię coś interesującego dla mojego baby :-):tak: mój dzidziuś kończy dzisiaj 28 tygodni .... ale tez czas smiga.... :szok: juz tak niewiele czasu zostało ....

Witam
No wiec dreny Nata ma poniewaz w zeszlym roku z powodu alergi stracila sluch i musieli jej wlozyc zeby lepiej slyszala

Uuuuu Sandra trza bylo zaprosic mnie i Dominike na impreze to by P.Szmatka juz wiecej nie chciala przebywac w waszym towarzystwie hihihihihi
My bysmy se z nia poradzily

A co nastepnego spotkania to po 1 koniecznie z wszystkimi dzieciaczkami a po 2 to moze tak koniec czerwca??
A co nie bedziemy przeciez czekac tak dlugo :-)
Ja juz niemoge sie doczekac hehehehe

Ogolnie u nas ok
Nata spi wiec zaraz bede robic obiadek
Mezus sie leczy od 2 dni jego przyjacielem jest kibelek-jakas grupe zołądkową złapał hihi wcale mi go nie zal

Domisia-powiec mi czy jacek pracuje znow na MAGETTI bo wydaje mi sie ze go widuje tam ale moze to tylko ktos podobny do niego;-)

Po obiedzie wybieramy sie na zapore na plaze pochodzic zdjecia poklikac wiec napewno jakies wkleje a teraz buziaki milej niedzieli

Brandy, my to chyba jakas koalicje zawrzemy :-p Bo te scierwa, szmatki i inne do szalu mnie doprowadzaja! I won od tatusiow naszych dzieciaczkow! :wściekła/y::tak::-)
A co do imion to Kubusiow jest teraz w cholere! Co drugi chlopczyk ma tak na imie :blink: Ladnie, ale zbyt pospolicie jak dla mnie :-p;-):-) Na pewno znjadziesz cos fajnego, no a poza tym to co my tu gadamy jak Ty i tak bedziesz miec coreczke :-):-):-)
Niesamowite jak ten czas leci! 28 tc! :szok: Na dobra sprawe za 10 tygodni mozesz spokojnie rodzic!!!:szok::blink:

Bernadka, oj Pata by sie zdziwila jakby taka silna grupe zobaczyla jak my ;-):laugh2:;-) Najgorsze jest to, ze P. przyjazni sie z jej bratem i oni wszyscy maja wspolnych przyjaciol (a moich tylko znajomych niestety), wiec Szmatka i tak bedzie z nimi przebywac (dopoki nie znudzi sie T., ale na to sie nie zapowiada :baffled::-p).

A spotkanko trzeba wczesniej zorganizowac, a nie czekac do konca czerwca :-);-):-) Moze tak w polowie chociaz? Co? :-):-):-)

Bernadka bo my to taka loże szyderców jesteśmy heheh :-D:-D:-D ale wrednym trzeba byc (czasem i dla niektórych). Bo w sumie wredni maja sie lepiej hehe :tak::tak::tak:No to pan mąż ma jazdy ... współczuje mu...ale może zostanie nowym królem sedesu? :-) A co do J. to kurde sama nie wiem juz. Motam sie w tym wszystkim. Wiem, ze wczoraj pojechal na reklamacje do Gliwic ... ale zastrzel mnie, nie wiem co i jak :-D taka ze mnie przykładna przyszła żona :sorry2:

Sandrunia ja marze o córce, ale jak mi zycie znowu strzeli niespodziewajke i bedzie synalek ?:sorry2::-D to imionko tez trzeba mu jakies nadac nie ??? Co do koalicji to jestem jak najbardziej ZA.
Szmatkom, ścierwom i innym gadom mówimy stanowcze NIE !!! To nasi mężczyźni i nasze dzieciaczki !!! Nie ma mącenia w zyciu i spokoju rodzinnym !!!

Co do spotkanka - jestem tez za... tylko dziewczynki, trzeba to madrze obmyslec, bo ja mam sesje w czerwcu i z moim czasem moze byc dosc kruchawo niestety :sorry2: Poza tym rodzice wyjezdzaja na sezon letni nad morze i zostawiaja mnie sama z tym calym burdelkiem na glowie :-Dale jak cos to zapraszamy z Sandra do Szczyrku tym razem - nocleg jest, zrobimy sie ognisko i bedzie gicior :-D

A poza tym kochana Sandro, faktycznie, za 10 tyg moge spokojnie dzieciaka na świat sprowadzić... ale mam ostatnio straszne koszmary !!! Dzisiaj np. snilo mi sie, ze zaczełam strasznie krwawić w wannie i nie chcieli mnie do szpitala przyjąć !!!

Dominika-Ja tez mialam takie jakies dziwne sny:baffled::baffled:
Ale wiesz co mam dla Ciebie rade-musisz sie kapac poprostu pod prysznicem;-)
To normalne ze wyobraznia nam takie dziwne rzeczy robi..... kobieta chce zeby wszystko bylo ok i zeby dzidzia byla zdrowa

Mi sie np.snilo ze moje dziecko mialo glówke jak kot :crazy::baffled:

echhh

A ze spaceru chyba nici bo sie zachmurzylo:angry::angry::angry::angry: a sioooo chmury!! oby tylko deszcz nie zaczoł padac :baffled:

reklama
Skopiowane z "Sierpniowek", bo nie chce mi sie dwa razy pisac tego samego - wybaczcie ;-)

Wlasnie sie dowiedzialam, ze Pata Szmata "przywiozla sobie" totalnie na******go Tonia do Szczyrku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok :
Podobno nieprzytomny T. zamiast wrocic taxi do domu po tych urodzinach to spal jednak z nia w aucie na parkingu - oczywiscie ten szmatlawiec go zaciagnal!!! A Magda spala w aucie z Piotrkiem. A rano jak sie obudzili wszyscy to T. chcial wracac do domu, ale oni, ze nie, ze jada na zapore i tam zaczeli pic i znowu Pata do akcji wkroczyla i wziela go do Szczyrku!!!!

Normalnie juz nie wytrzymuje z ta dziewczyna! Ona wczoraj tylko czekala, zebym sobie pojechala! I jak Magda mi zrelacjonowala przed chwila to wygladalo to tak, ze jak tylko zniknelam za drzwiami knajpy zostawiajac T. prawie spiacego na stole, to Pata odrazu sie przesiadla i usiadla mu na kolanach! :szok::wściekła/y::szok: No ***** szok!

A wiecie co zrobilam, bo to jest juz przegiecie, zadzwonilam do "szwagierki" i jej wszystko, absolutnie wszystko! opowiedzialam!! naskarzylam na niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedzialam wszystko co mi lezy na sercu...i mi ulzylo :-p

Ide do domku za 15 min. Zamykam wczesniej, bo sie nic nie dzieje.
Buziaki.

PS. Trzymajcie kciuki, zebym sie przez tego kutafona i przez ta szmate nie przekrecila :-p

Do góry