reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
No Brandy gratulacje mam nadzieje że uwazaliście na kleszcze.
Ciekawe co tam u Daisy chyba bardzo zajęta przy małej że się nie odzywa.
Życze wszystkim obecnym miłego spotkanka wy się będziecie bawić a ja wysłuchiwać mojej gin bo wyniki z moczu wyszły jeszcze gorsze niż ostatnio no ale cóż nic na to nie poradze pije jak smok a piasek i tak się zbiera.

No to dzisiejsze spotkanie uważam za udane :-D:-D:-D jednak brakowało paru osób :no::no::no: nie ładnie !!!

Sandra mame bierz częściej ze sobą :laugh2::laugh2::laugh2: w życiu się tak nie uśmiałam :-D
Luandzia - malutka jest kochaaaana :tak::-D a Ty taka cicha ... trzeba Cię trochę rozkręcić :tak::tak::tak::-)

Bernadka obgadywanie przechodniów w Tobą - czysta przyjemność :-p:-p:-p
Agusia - masz rozbrajający uśmiech, naprawdę. A Oluś sama słodycz :-D Gdyby był starszy bym się za niego brała :tak::-D:-D
Mery a Ty nam odrazu pisz co gin powiedział na te wyniki badań !!!

Ale niestety czas rozpusty minął i trzeba się zabrać za naukę :-(

No nie było najgorzej nawet nie krzyczała za bardzo tylko mam trzymac takie wyniki do porodu i ani krzty gorzej no i pić i pić i pić żeby piasek płukać a póxniej będe rodzic kamienie.
Zakupiłam na allegro kojec dla dzidziusia właśnie go rozkładałam 1,5 godz i nawkurzałam się co nie miara bo jak juz się cieszyłam ze go rozłozyłam to teraz jeden bok składa się samoczynnie i cholera mnie bierze zostawie mezowi na jutro bo tylko paznokcie sobie połamałam.
Ciesze sie że wam sie spotkanie udało Plotkary , tylko tutaj coś ucichło niewiem czemu.
Miłej nocki

hey
Dziewczyny dzieki za superowe popoludnie:tak:
Szkoda ze Natki nie bylo i Sary
Mega mnie boli glowa ale to chyba od tego ze zachcialo mi sie nektaru bogow ktore piła mama Sandry hehehehe:-D:-D:-D
Mam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu bedzie nas wiecej:-D:tak:

ide teraz nynusiac bo jutro do bracy a MEGA mi sie nie chce:baffled::baffled::baffled::baffled:

Dzien dobry dziewczynki :-D
My zaraz wychodzimy na zajecia... no i weekend :-D ale co z tego, ze weekend jak i tak pewnie caly spedze nad ksiazka bo w poniedzialek ten zasrany egzamin !!! :wściekła/y:Jutro tylko bedzie luzniej, bo urodzinki :-):-):-) Dzisiaj ostatni dzien oczka :-)

Luandzia to na nastepnym spotkaniu mam nadzieje cisnienie bedzie wyzsze :tak:
Mery to w sumie dwa porody przed Toba :baffled: prosze tam ladnie dbac o siebie i pić, pić i jeszcze raz pić !!!!

Bernadka mi też slina ciekła na to piwko :-p:laugh2:

Cześć dziewczyny.

Fakt ja jestem troszkę zajęta, bo jak Zuzia śpi ładnie wieczorem i w nocy to przez dzień daje „troszkę popalić” :-) ale i tak nie mogę narzekać.

Kompiele już polubiła – Agusia miałaś rację więcej wody i od razu lepiej się myje ;-) dzięki.
Mery mam nadzieję, że Twoje zdrówko się polepszy i kolejne wyniki będą już ok i że dasz rade utrzymać takie wyniki.
Brendy Ty szaleńcu :-p:-p:-p:-p/odnośnie otwarcia sezonu/:rofl2:

Pozdrawiam

Załączniki

• DSC001562.jpg
    DSC001562.jpg
    135,1 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC001571.jpg
    DSC001571.jpg
    125,7 KB · Wyświetleń: 25
Daisy hehe :-D tyle dobrze, ze mnie zadne kleszcze nie dopadly ani nic :-):tak: ale czasem jakies urozmaicenie musi byc nie ?? :sorry2: To fajnie, ze chociaz wieczorki i noce masz w miare spokojne ... a dzien pelen radości :-D:-D:-D

reklama
Oj ale ci zazdroszcze Daisy że masz spokojne noce ja dopiero doczekałam się przespanych nocy po 18 miesiącach i teraz ciesze sie ze nie musze wstawać do Natki ale za to chodze sikać co 3 godz więc nato samo wychodzi a za 2 miesiące znowu pobudki
Brandy wszystkiego naj naj z okazji urodzinek tak niedawno ja miałam oczko a tu juz 30 stka na karku straszne jak ten czas leci
Kojec udało się rozłozyć choć troche to trfało jednak dobrze mówia że Polacy najpierw coś robią a dopiero póxniej instrukcje czytaja tylko ta moja to była chyba po chińsku napisana bo nic z niej nie wiedziałam ale efekt końcowy się liczy i teraz nie moge go złożyć bo lalki Natki tam śpią

Do góry