reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
No Brandy gratulacje mam nadzieje że uwazaliście na kleszcze.
Ciekawe co tam u Daisy chyba bardzo zajęta przy małej że się nie odzywa.
Życze wszystkim obecnym miłego spotkanka wy się będziecie bawić a ja wysłuchiwać mojej gin bo wyniki z moczu wyszły jeszcze gorsze niż ostatnio no ale cóż nic na to nie poradze pije jak smok a piasek i tak się zbiera.

No to dzisiejsze spotkanie uważam za udane :-D:-D:-D jednak brakowało paru osób :no::no::no: nie ładnie !!!

Sandra mame bierz częściej ze sobą :laugh2::laugh2::laugh2: w życiu się tak nie uśmiałam :-D
Luandzia - malutka jest kochaaaana :tak::-D a Ty taka cicha ... trzeba Cię trochę rozkręcić :tak::tak::tak::-)

Bernadka obgadywanie przechodniów w Tobą - czysta przyjemność :-p:-p:-p
Agusia - masz rozbrajający uśmiech, naprawdę. A Oluś sama słodycz :-D Gdyby był starszy bym się za niego brała :tak::-D:-D
Mery a Ty nam odrazu pisz co gin powiedział na te wyniki badań !!!

Ale niestety czas rozpusty minął i trzeba się zabrać za naukę :-(

No nie było najgorzej nawet nie krzyczała za bardzo tylko mam trzymac takie wyniki do porodu i ani krzty gorzej no i pić i pić i pić żeby piasek płukać a póxniej będe rodzic kamienie.
Zakupiłam na allegro kojec dla dzidziusia właśnie go rozkładałam 1,5 godz i nawkurzałam się co nie miara bo jak juz się cieszyłam ze go rozłozyłam to teraz jeden bok składa się samoczynnie i cholera mnie bierze zostawie mezowi na jutro bo tylko paznokcie sobie połamałam.
Ciesze sie że wam sie spotkanie udało Plotkary , tylko tutaj coś ucichło niewiem czemu.
Miłej nocki

hey
Dziewczyny dzieki za superowe popoludnie:tak:
Szkoda ze Natki nie bylo i Sary
Mega mnie boli glowa ale to chyba od tego ze zachcialo mi sie nektaru bogow ktore piła mama Sandry hehehehe:-D:-D:-D
Mam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu bedzie nas wiecej:-D:tak:

ide teraz nynusiac bo jutro do bracy a MEGA mi sie nie chce:baffled::baffled::baffled::baffled:

Dzien dobry dziewczynki :-D
My zaraz wychodzimy na zajecia... no i weekend :-D ale co z tego, ze weekend jak i tak pewnie caly spedze nad ksiazka bo w poniedzialek ten zasrany egzamin !!! :wściekła/y:Jutro tylko bedzie luzniej, bo urodzinki :-):-):-) Dzisiaj ostatni dzien oczka :-)

Luandzia to na nastepnym spotkaniu mam nadzieje cisnienie bedzie wyzsze :tak:
Mery to w sumie dwa porody przed Toba :baffled: prosze tam ladnie dbac o siebie i pić, pić i jeszcze raz pić !!!!

Bernadka mi też slina ciekła na to piwko :-p:laugh2:

Cześć dziewczyny.

Fakt ja jestem troszkę zajęta, bo jak Zuzia śpi ładnie wieczorem i w nocy to przez dzień daje „troszkę popalić” :-) ale i tak nie mogę narzekać.

Kompiele już polubiła – Agusia miałaś rację więcej wody i od razu lepiej się myje ;-) dzięki.
Mery mam nadzieję, że Twoje zdrówko się polepszy i kolejne wyniki będą już ok i że dasz rade utrzymać takie wyniki.
Brendy Ty szaleńcu :-p:-p:-p:-p/odnośnie otwarcia sezonu/:rofl2:

Pozdrawiam

Załączniki

• DSC001562.jpg
    DSC001562.jpg
    135,1 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC001571.jpg
    DSC001571.jpg
    125,7 KB · Wyświetleń: 17
Daisy hehe :-D tyle dobrze, ze mnie zadne kleszcze nie dopadly ani nic :-):tak: ale czasem jakies urozmaicenie musi byc nie ?? :sorry2: To fajnie, ze chociaz wieczorki i noce masz w miare spokojne ... a dzien pelen radości :-D:-D:-D

reklama
Oj ale ci zazdroszcze Daisy że masz spokojne noce ja dopiero doczekałam się przespanych nocy po 18 miesiącach i teraz ciesze sie ze nie musze wstawać do Natki ale za to chodze sikać co 3 godz więc nato samo wychodzi a za 2 miesiące znowu pobudki
Brandy wszystkiego naj naj z okazji urodzinek tak niedawno ja miałam oczko a tu juz 30 stka na karku straszne jak ten czas leci
Kojec udało się rozłozyć choć troche to trfało jednak dobrze mówia że Polacy najpierw coś robią a dopiero póxniej instrukcje czytaja tylko ta moja to była chyba po chińsku napisana bo nic z niej nie wiedziałam ale efekt końcowy się liczy i teraz nie moge go złożyć bo lalki Natki tam śpią

Do góry