reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

kurcze dziewczyny jakos dawno tu nie zagladalam i prosze- spotkalyscie sie wszystkie razem! ja tez chce! chociaz slabo sie znamy to moze sie wpychac nie bede :-(.
daisy- super, ze wszystko ok! i dziekuj niebiosom za te przespane noce bo wiele mamus ma z tym problemy.
bernadka- ja tez nie jestem w temacie. co to za dreny? nieciekawie to brzmi :baffled:

reklama
Iza dziękuje i modle się o to by Zuzia spała tak nadal - mąż też się cieszy, bo jak się pracuje to wiadomo, że sen jest potrzebny, a na razie ładnie się wysypia:-) /mąż oczywiście/:-p

Bernadko, co z Twoim aniołkiem??

Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie;-)

Hej dziewczynki! :-):-):-)

Witam Was w ten cieplutki, sloneczny poranek...Z pracy niestety :-p

Super, ze udalo sie nam spotkac! :tak::-):tak: Musimy znowu cos zorganizowac :-):-):-)

Brandy, Bernadka, Wy to wariatki pierwsza klasa jestescie :laugh2::-D:laugh2:

Brandy, bidulo, nie poimprezujesz za bardzo :-p:-p:-p
Odbijesz sobie za rok :-p;-):-) HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!!!!!!!!

Agusiaaa, super kobitka z Ciebie, a w Olusiu to sie normalnie zakochalam! :-):-):-)

Lunadzia, Zuzia slicznotka!!!! A Ty ze spoktania na spotkanie na pewno bedziesz sie rozkrecac ;-):-D Wyslalam Ci zaproszenie na n-k :-):-):-)

Moja mama powiedziala, ze na kolejne spotkanko znowu idzie z nami :laugh2: Bo tyle co sie usmiala to nie pamieta kiedy :laugh2::-D:laugh2:

Daisy, cudna masz ta coreczke! Slicznosci! :tak:No i moze uda Ci sie do nas dolaczyc na nastepny "zlot"? :tak::-)

Mery, dobrze, ze w koncu kojec zostal zlozony :tak::-) A o instrukcjach to mi nawet nie mow, ja z nich nigdy nie korzystam, bo za przeproszeniem - gowno z nich wiem :-p Ostatnio mialam problem zeby Sarze zlozyc zabawke z jajka niespodzianki :-p:-D:laugh2:

Izabela, koniecznie musisz sie z nami spotkac! :tak::-) Dziewczyny sa swietne! :tak::-)

A ja jade wieczorem do Wisly na urodziny T. :-p Niestety samochodem, wiec bez picia :baffled::-p Bo musze wracac do domu, bo rano do pracy :baffled::-p

Dzień dobry w ten piękny dzień :-D:-D:-D pogoda faktycznie superowa :laugh2:

Sandra dziękuję za życzenia ... za rok juz powinnam oblać urodziny :-D:-D:-D a z tymi wariatkami to wiesz :laugh2::-p nie przesadzaj, nie ma z nami tak źle, nie Bernadka ? Zachowac tez sie potrafimy :laugh2::-D A p. Jola to normalnie nasza liderka zostanie :tak::-) Miłej zabawy w Wiśle, byle T. tam nic nie nawywijał i P***a szmatka trzymała łapska przy sobie, bo jak nie to jej osobiście połamę !!!!:tak:

Mery, Tobie też bardzo dziękuję za życzenia .... ja na temat instrukcji obsługi wolę się nie wypowiadać ... zawsze lądują w koszu :tak:

Izabela ale nie ma mowy o żadnym wpychaniu się !!! Na następnym "zlociku" masz się pojawić koniec, kropka :-D Im nas więcej tym lepiej i weselej :-D:-D:-D

Witam ale super dzień a ja dopiero od rana teraz siadłam bo jakoś kupe roboty standardzik sałatki na komunie pokrojone i spokój teraz szybko obiadek zrobiłam i upiekłam jakieś ciasteczka bo bez słodkiego w domu to nie wytrzymam. Małżonek kosi trawe i przeklina bo robił to w zeszłym tygodniu a ona tak urosła. Wkońcu zmobilizowałam się i poznosiłam ciuszki ze strychu i mam nadzieje w następnym tygodniu brać sie za pranie tylko zapowiadają ze pogody nie bedzie a na polu fajnie schnie. Musze się przygotować i już nic nie będzie mnie dręczyć jakbym na porodówce wylądowałam wcześniej.
Zaraz Nati wstanie to trzeba do ogrodu wyjść kupiłam jej piaskownice wiec moze nie będzie padać i zdąrzy się pobawić a ja sobie sapno.
Miłych imprezek życze wszystim balującym dzisiaj

Mery co do ubranek ... Ty masz przynajmniej pod ręką ubranka po Natce, a ja musze kupić wszystko :-:)sorry2:zreszta nie narzekam, bo pewnie bede przy tym miala duuuzo frajdy :-D ugadałam sie z mama, ze na zakupy pojedziemy dopiero koncem czerwca ...

Spotkanie było pierwsza klasa... super z was kobietki..... szkoda, że nie zabrałam aparatu, była by pamiątka.... teraz pogoda się robi coraz fajniejsza i okazji do spotkań będzie wiele...
A tu kilka fotek z naszego niedzielnego wypadu do Leśnego Parku Niespodzianek w Ustroniu...
Oluś na sarenki wołał "muuuu"
lesnyparkniespodzianekmeg0.jpg

a tu moi mężczyźni...
lesnyparkniespodzianekmnk7.jpg

Chatka Smerfów mu się bardzo podobała....
lesnyparkniespodzianekmhh2.jpg

A tu my razem...
lesnyparkniespodzianekmsq6.jpg

Oluś w swoim żywiole.. uwielbia trampolinę...
lesnyparkniespodzianekmrz0.jpg

no i huśtanie z Kubusiem Puchatkiem....
lesnyparkniespodzianekmuv1.jpg

A tu z kolegą .... w tyle Orzeł Bielik...
lesnyparkniespodzianekmej6.jpg

Witam Was z pracy :-) Niewyspana jestem, bo wrocilam z urodzin T. do domu po 2:00 :-p, zanim sie umylam, dalam pic Sarze to byla 3:00, a o 7:15 wstawalam.

T. zorganizowal naprawde fajne urodziny, w knajpie, jedzenie, picie itd. Ja nic nie pilam, tzn. alkoholowego bo bylam autem, za to takich rzeczy jak Sprite, Fanta, woda min. wypilam ponad 3 litry i myslalam, ze w drodze powrotnej sie porzygam :-p:laugh2::-pA do kibla latalam co 15 minut :-p
P.Szmatka z calym towarzystwem tez przyjechala i miala strasznie niewyrazna mine jak mnie zobaczyla siedzaca obok T. :-p:blink: W ogole dzwonila do T. na poczatku "tesciowa" czy jestem, bo cos mi sie wydaje, ze to ona kazala mnie zaprosic :blink:Ale co tam :-p:blink:Pogadalismy wszyscy (bo w sumie bylo jakies 30 osob), posmialismy sie, ale ze ja niepijaca to tak kolo 23:00 juz ziewalam i mi sie nudzilo, bo wszyscy podpici/pijani juz byli (T. oczywiscie najbardziej). Probowal dobierac sie do mnie, ale powiedzialam mu, zeby dal sobie spokoj, ale lazil ciagle za mna czy moze sie przytulic, idiota!!!! :wściekła/y::-p No a najbardziej wkurzal mnie tym, ze non stop mi zdjecia robil i to takie max zblizenia!! Ale niewiele ich bedzie mial dzisiaj, bo jak nie widzial to pokasowalam :-p Ogolnie bylo bardzo fajnie i ciesze sie w sumie, ze nie pilam, bo wiem jak by sie to skonczylo :baffled::-p A P. Szmatka jest nienormalna, stwierdzam to z calym szacunkiem dla psychicznie chorych :-p A do tego po glebszym przyjrzeniu sie wyglada jak chlop :-p:-D;-) wiec sie pocieszylam troche :-p:biggrin2:

A teraz siedze w pracy i chyba sie zanudze tutaj do tej 16:00 :baffled::-p

Brandy, jak tam urodzinki obchodzisz? :-) Dorwalas wczoraj J. zeby znowu skonsumowac go na zielonej trawce? ;-):laugh2::-D
A co do zakupow to ja tez robilam je koncem czerwca (tj. wozek) i koncem lipca (lozeczko, wanienka, posciel, kosmetyki itd.). Ciuszki kupowalam na biezaco jak mi sie cos spodobalo, a poza tym gore szmatek dostalam od "szwagierki", ktora ma synka 7 mies. starszego od Sarki :-)

Agusiaaa, wlasnie tez mam zamiar zabrac Sare do tego Ustronia :tak: Bardzo duzo ludzi tam jezdzi i wszyscy mowia, ze to bardzo fajne miejsce na spacer z maluchami :tak::-) Fotki super, Olus jak zwykle czarujacy, a Wy z mezusiem jestescie sliczna para :tak::-)

Mery, udanej imprezki komunijnej! :tak::-) A w ogole dalas rade sobie odsapnac wczoraj w ogrodku? :-)

reklama
Cześć wszystkim ;-)

Sandra miłego dzionka w pracy - nie zaśnij przypadkiem i fajnie że się fajnie wybawiłaś:-p
A co do "zlotu" jak tylko będę mogła i nadal będziecie chciały żebym przyszła to jak najbardziej :-) fajnie by było Was poznać nie tylko przez gg czy forum:laugh2:;-)

Brandy śpiochu wstawaj - czyżbyś tak zabalowała, że nie masz siły wstać :sorry2::rofl2: No chyba, że to już taki wiek, że nie masz sił wstać ;-):laugh2:

Agusia masz pięknych mężczyzn - ale ten mniejszy przystojniejszy :-):-)

Pozdrawiam i miłej niedzieli

Do góry