reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

kurcze dziewczyny jakos dawno tu nie zagladalam i prosze- spotkalyscie sie wszystkie razem! ja tez chce! chociaz slabo sie znamy to moze sie wpychac nie bede :-(.
daisy- super, ze wszystko ok! i dziekuj niebiosom za te przespane noce bo wiele mamus ma z tym problemy.
bernadka- ja tez nie jestem w temacie. co to za dreny? nieciekawie to brzmi :baffled:

reklama
Iza dziękuje i modle się o to by Zuzia spała tak nadal - mąż też się cieszy, bo jak się pracuje to wiadomo, że sen jest potrzebny, a na razie ładnie się wysypia:-) /mąż oczywiście/:-p

Bernadko, co z Twoim aniołkiem??

Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie;-)

Hej dziewczynki! :-):-):-)

Witam Was w ten cieplutki, sloneczny poranek...Z pracy niestety :-p

Super, ze udalo sie nam spotkac! :tak::-):tak: Musimy znowu cos zorganizowac :-):-):-)

Brandy, Bernadka, Wy to wariatki pierwsza klasa jestescie :laugh2::-D:laugh2:

Brandy, bidulo, nie poimprezujesz za bardzo :-p:-p:-p
Odbijesz sobie za rok :-p;-):-) HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!!!!!!!!

Agusiaaa, super kobitka z Ciebie, a w Olusiu to sie normalnie zakochalam! :-):-):-)

Lunadzia, Zuzia slicznotka!!!! A Ty ze spoktania na spotkanie na pewno bedziesz sie rozkrecac ;-):-D Wyslalam Ci zaproszenie na n-k :-):-):-)

Moja mama powiedziala, ze na kolejne spotkanko znowu idzie z nami :laugh2: Bo tyle co sie usmiala to nie pamieta kiedy :laugh2::-D:laugh2:

Daisy, cudna masz ta coreczke! Slicznosci! :tak:No i moze uda Ci sie do nas dolaczyc na nastepny "zlot"? :tak::-)

Mery, dobrze, ze w koncu kojec zostal zlozony :tak::-) A o instrukcjach to mi nawet nie mow, ja z nich nigdy nie korzystam, bo za przeproszeniem - gowno z nich wiem :-p Ostatnio mialam problem zeby Sarze zlozyc zabawke z jajka niespodzianki :-p:-D:laugh2:

Izabela, koniecznie musisz sie z nami spotkac! :tak::-) Dziewczyny sa swietne! :tak::-)

A ja jade wieczorem do Wisly na urodziny T. :-p Niestety samochodem, wiec bez picia :baffled::-p Bo musze wracac do domu, bo rano do pracy :baffled::-p

Dzień dobry w ten piękny dzień :-D:-D:-D pogoda faktycznie superowa :laugh2:

Sandra dziękuję za życzenia ... za rok juz powinnam oblać urodziny :-D:-D:-D a z tymi wariatkami to wiesz :laugh2::-p nie przesadzaj, nie ma z nami tak źle, nie Bernadka ? Zachowac tez sie potrafimy :laugh2::-D A p. Jola to normalnie nasza liderka zostanie :tak::-) Miłej zabawy w Wiśle, byle T. tam nic nie nawywijał i P***a szmatka trzymała łapska przy sobie, bo jak nie to jej osobiście połamę !!!!:tak:

Mery, Tobie też bardzo dziękuję za życzenia .... ja na temat instrukcji obsługi wolę się nie wypowiadać ... zawsze lądują w koszu :tak:

Izabela ale nie ma mowy o żadnym wpychaniu się !!! Na następnym "zlociku" masz się pojawić koniec, kropka :-D Im nas więcej tym lepiej i weselej :-D:-D:-D

Witam ale super dzień a ja dopiero od rana teraz siadłam bo jakoś kupe roboty standardzik sałatki na komunie pokrojone i spokój teraz szybko obiadek zrobiłam i upiekłam jakieś ciasteczka bo bez słodkiego w domu to nie wytrzymam. Małżonek kosi trawe i przeklina bo robił to w zeszłym tygodniu a ona tak urosła. Wkońcu zmobilizowałam się i poznosiłam ciuszki ze strychu i mam nadzieje w następnym tygodniu brać sie za pranie tylko zapowiadają ze pogody nie bedzie a na polu fajnie schnie. Musze się przygotować i już nic nie będzie mnie dręczyć jakbym na porodówce wylądowałam wcześniej.
Zaraz Nati wstanie to trzeba do ogrodu wyjść kupiłam jej piaskownice wiec moze nie będzie padać i zdąrzy się pobawić a ja sobie sapno.
Miłych imprezek życze wszystim balującym dzisiaj

Mery co do ubranek ... Ty masz przynajmniej pod ręką ubranka po Natce, a ja musze kupić wszystko :-:)sorry2:zreszta nie narzekam, bo pewnie bede przy tym miala duuuzo frajdy :-D ugadałam sie z mama, ze na zakupy pojedziemy dopiero koncem czerwca ...

Spotkanie było pierwsza klasa... super z was kobietki..... szkoda, że nie zabrałam aparatu, była by pamiątka.... teraz pogoda się robi coraz fajniejsza i okazji do spotkań będzie wiele...
A tu kilka fotek z naszego niedzielnego wypadu do Leśnego Parku Niespodzianek w Ustroniu...
Oluś na sarenki wołał "muuuu"
lesnyparkniespodzianekmeg0.jpg

a tu moi mężczyźni...
lesnyparkniespodzianekmnk7.jpg

Chatka Smerfów mu się bardzo podobała....
lesnyparkniespodzianekmhh2.jpg

A tu my razem...
lesnyparkniespodzianekmsq6.jpg

Oluś w swoim żywiole.. uwielbia trampolinę...
lesnyparkniespodzianekmrz0.jpg

no i huśtanie z Kubusiem Puchatkiem....
lesnyparkniespodzianekmuv1.jpg

A tu z kolegą .... w tyle Orzeł Bielik...
lesnyparkniespodzianekmej6.jpg

Witam Was z pracy :-) Niewyspana jestem, bo wrocilam z urodzin T. do domu po 2:00 :-p, zanim sie umylam, dalam pic Sarze to byla 3:00, a o 7:15 wstawalam.

T. zorganizowal naprawde fajne urodziny, w knajpie, jedzenie, picie itd. Ja nic nie pilam, tzn. alkoholowego bo bylam autem, za to takich rzeczy jak Sprite, Fanta, woda min. wypilam ponad 3 litry i myslalam, ze w drodze powrotnej sie porzygam :-p:laugh2::-pA do kibla latalam co 15 minut :-p
P.Szmatka z calym towarzystwem tez przyjechala i miala strasznie niewyrazna mine jak mnie zobaczyla siedzaca obok T. :-p:blink: W ogole dzwonila do T. na poczatku "tesciowa" czy jestem, bo cos mi sie wydaje, ze to ona kazala mnie zaprosic :blink:Ale co tam :-p:blink:Pogadalismy wszyscy (bo w sumie bylo jakies 30 osob), posmialismy sie, ale ze ja niepijaca to tak kolo 23:00 juz ziewalam i mi sie nudzilo, bo wszyscy podpici/pijani juz byli (T. oczywiscie najbardziej). Probowal dobierac sie do mnie, ale powiedzialam mu, zeby dal sobie spokoj, ale lazil ciagle za mna czy moze sie przytulic, idiota!!!! :wściekła/y::-p No a najbardziej wkurzal mnie tym, ze non stop mi zdjecia robil i to takie max zblizenia!! Ale niewiele ich bedzie mial dzisiaj, bo jak nie widzial to pokasowalam :-p Ogolnie bylo bardzo fajnie i ciesze sie w sumie, ze nie pilam, bo wiem jak by sie to skonczylo :baffled::-p A P. Szmatka jest nienormalna, stwierdzam to z calym szacunkiem dla psychicznie chorych :-p A do tego po glebszym przyjrzeniu sie wyglada jak chlop :-p:-D;-) wiec sie pocieszylam troche :-p:biggrin2:

A teraz siedze w pracy i chyba sie zanudze tutaj do tej 16:00 :baffled::-p

Brandy, jak tam urodzinki obchodzisz? :-) Dorwalas wczoraj J. zeby znowu skonsumowac go na zielonej trawce? ;-):laugh2::-D
A co do zakupow to ja tez robilam je koncem czerwca (tj. wozek) i koncem lipca (lozeczko, wanienka, posciel, kosmetyki itd.). Ciuszki kupowalam na biezaco jak mi sie cos spodobalo, a poza tym gore szmatek dostalam od "szwagierki", ktora ma synka 7 mies. starszego od Sarki :-)

Agusiaaa, wlasnie tez mam zamiar zabrac Sare do tego Ustronia :tak: Bardzo duzo ludzi tam jezdzi i wszyscy mowia, ze to bardzo fajne miejsce na spacer z maluchami :tak::-) Fotki super, Olus jak zwykle czarujacy, a Wy z mezusiem jestescie sliczna para :tak::-)

Mery, udanej imprezki komunijnej! :tak::-) A w ogole dalas rade sobie odsapnac wczoraj w ogrodku? :-)

reklama
Cześć wszystkim ;-)

Sandra miłego dzionka w pracy - nie zaśnij przypadkiem i fajnie że się fajnie wybawiłaś:-p
A co do "zlotu" jak tylko będę mogła i nadal będziecie chciały żebym przyszła to jak najbardziej :-) fajnie by było Was poznać nie tylko przez gg czy forum:laugh2:;-)

Brandy śpiochu wstawaj - czyżbyś tak zabalowała, że nie masz siły wstać :sorry2::rofl2: No chyba, że to już taki wiek, że nie masz sił wstać ;-):laugh2:

Agusia masz pięknych mężczyzn - ale ten mniejszy przystojniejszy :-):-)

Pozdrawiam i miłej niedzieli

Do góry