reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej mamusie :-) my juz jestesmy niestety w domku ... J. idzie dzisiaj na nocke i musielismy wrocic :-( a było tak fajnie... wczoraj do poludnia zalatwilismy wszystko i bawilismy sie w turystow. Miałam polew z mojego brata, ktory w Krk studiuje. Byly juwenalia i ten głąb chodził przebrany za takiego rózowego królika :-):-):-):-D:-D:-Dnachlany 24h. Dzisiaj byl spacerem pod Wawelem, po Rynku, potem maly shopping i powrot do domku. :-( Troche J mnie zdenerwował. Miałam wieczorem takaaaa ochote na jakies "co nie co" a tu zonk :baffled: I to nie pierwszy raz .... mysle sobie " Już nie jestem dla niego atrakcyjna, albo ma inna". Ale J. sie przemogł i powiedział o co tak naprawde chodzi. Wyczytal ostatnio jakis artykul, ze kobieta uprawiala seks i urodzila w 5 miesiacu .... :dry:no i sie wystraszyło biedactwo .... mam nadzieje, ze mu przejdzie na dniach ... :laugh2:

Widzimy sie w czwartek dziewczynki ? :-D:-D:-D strasznie sie ciesze. No to spotkajmy sie o 16 w Marago pod Reserved.

A nie wiem czy zauwazylyscie ale mam dzisiaj STUDNIÓWKĘ :-D:-D:-D:-D

reklama
Widzisz Brendy ja pamiętam jak niedawno mówiłam mezowi że 100 dni przed nami wydaje mi sie ze było to pare dni temu a juz mam 6 na przodzie leci ten czas jak popyrtany tak więc ani się nie obejrzymy a bedziemy miały dzidziusie w domku. Poinformuj chłopa że seks ponoć poprawia krążenie i ogólnie samopoczucie i jak ciąża nie jest zagrożona to można sie kochać aż do wyjazdu na porodówke.
Agusiaa dzięki naszczescie dziś było lepiej ładnie spała w nocy jadła tez ładnie nawet za bardzo nie marudziła ale chciałabym żeby juz miała wszystkie zabki bo strasznie wolno jej to idzie.
Teraz mam zamiar zabrać sie za księgowanie a chęci brak ale czas mnie goni Miłej nocki

Hej dziewczyny a co tu się dzieje gdzie was wywiało takiej ciszy na forum to nie pamiętam
Fajna pogoda się zrobiła mam dzis kupe gości i palimy grilla powtórka z wczoraj tylko dzis ja musze wszystko przygotować bo mój do 16 w pracy i zaraz jak wróci musi rozpalać, mam tylko nadzieje ze się nie rozpada.

Faktycznie, straszna cisza tutaj :baffled::baffled: co tu sie dzieje, dziewczynki ? Mam was doprowadzic do porzadku ??? :-D Jedna z druga klapsa dostanie i sie skonczy leniuchowanie !!! :laugh2::laugh2::laugh2:

czesc dziewuszki

U nas dzis kiepsko
Bylismy z mala w Katowicach-Ligocie i okazało sie ze wypadl jej dren
I w badaniu słuchu wyszło ze znow kiepsko słyszy:-:)-:)-(
Co prawda tylko na to ucho gdzie nie ma drena ale i tak przykro mi bo w sierpniu mieli jej to wyciagac ale raczej nic z Tego...
A wogole to niemoge sie czwartku doczekac;-)

Hej dziewczynki! :-)

Jak tam Brandy? Dorwalas w koncu J. i zaciagnelas pod kolderke? ;-):-D:laugh2:

Bernadka, a co jest Twojej coreczce, ze ma takie dreny w uszkach? Bo ja chyba nie w temacie jestem? :sorry2: Przykro mi...

Luandzie, Brandy pisala cos o tej caffee przy Reserved, wiec chyba tam :tak:

Ja bede raczej bez Sarki, tylko z mama :-):-):-) Bo Sare zostawie z babcia, a my z mama przy okazji zrobimy sobie jakies zakupki :-):-):-)

Brandy, bede z Toba w kontakcie :tak::-)

Dzien dobry dziewczynki :-D

Sandra nie zaciagnełam jeszcze niestety. Ale niecny plan juz sie kluje w mojej glowie :laugh2:a jak plan nie wypali to kupie sobie wibrator, OOO :-D:-D:-D albo mam kolege, ktory chetnie skorzysta :-):-):-):-)
Bernadka ucaluj Natke ode mnie :tak:
Luandzia w Sferze pod Reserved jest tak caffe z rattanowymi fotelami - to tam :tak:

Sandra a my z czwartkiem jestesmy w kontakcie, ale ja i tak pojade swoim autem, bo o 19 jestem jeszcze z kumplem umowiona :-D

Brandy, oj ciekawa jestem co to za plan szykuje sie w Twojej glowce :-p:-D:laugh2:Oby na J. podzialal :tak::-):-)

To widzimy sie w czwartek, super!!! Strasznie sie ciesze i nie moge sie juz doczekac :-D:-D:-D

reklama
No dziewczynki, czwartek juz jutro :-):-):-) w koncu zobacze wasze rozesmiane buzki :laugh2::laugh2::laugh2: straaaaasznie sie ciesze :-D:-D:-D
Sandra z J. w koncu wyszlo, plan nie zawiodl :-D dzisiaj byla wycieczka na Przegibek i bara bara na zielonej trawce pod drzewkiem heheheheheh :laugh2::laugh2::laugh2:Sezon Leśny uważam za otwarty :-D:-D:-D

Do góry