Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
Hej mamusie :-) my juz jestesmy niestety w domku ... J. idzie dzisiaj na nocke i musielismy wrocic :-( a było tak fajnie... wczoraj do poludnia zalatwilismy wszystko i bawilismy sie w turystow. Miałam polew z mojego brata, ktory w Krk studiuje. Byly juwenalia i ten głąb chodził przebrany za takiego rózowego królika :-):-):-)nachlany 24h. Dzisiaj byl spacerem pod Wawelem, po Rynku, potem maly shopping i powrot do domku. :-( Troche J mnie zdenerwował. Miałam wieczorem takaaaa ochote na jakies "co nie co" a tu zonk I to nie pierwszy raz .... mysle sobie " Już nie jestem dla niego atrakcyjna, albo ma inna". Ale J. sie przemogł i powiedział o co tak naprawde chodzi. Wyczytal ostatnio jakis artykul, ze kobieta uprawiala seks i urodzila w 5 miesiacu .... no i sie wystraszyło biedactwo .... mam nadzieje, ze mu przejdzie na dniach ...
Widzimy sie w czwartek dziewczynki ? strasznie sie ciesze. No to spotkajmy sie o 16 w Marago pod Reserved.
A nie wiem czy zauwazylyscie ale mam dzisiaj STUDNIÓWKĘ
Widzimy sie w czwartek dziewczynki ? strasznie sie ciesze. No to spotkajmy sie o 16 w Marago pod Reserved.
A nie wiem czy zauwazylyscie ale mam dzisiaj STUDNIÓWKĘ