reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Tak macie rację Kitkabb i Sandra 1982 rośnie, rośnie i wciąż patrząc do tyłu wydaje mi sie że szybko zleciało to 13 tygodni

Ale ile przede mna ......

A chciałoby sie już kupować ciuszki i te wszytskie potrzebne rzeczy, mieć maleństwo w ramionach i prazytulac jak Kitkabb,

Dobrze wiem .... na wszystko potrzeba czasu i wszytsko w swoim czasie....

reklama
Agnieszka, strasznie szybko zleci. Pamietam jak dopiero mowilam, ze jestem w 9 tyg. i modlilam sie, zeby juz skonczyc ten I trymestr, a tu jeszcze tydzien i zaczne 6-ty miesiac! Niesamowite to jest! Powodzenia!

na 22 mam KTG w szpitalu potem 26 wizyte i po niej rodzic w ciagu kilku dni! dokladnie to juz nawet 26 moze sie umowie do szpitala!
mala wazy okolo 3000 g (troszke wiecej) i powinna przy porodzie kolo 3300 g
Szyjke mam nadal idealnie utrzymana jak na 30 tc ale lozysko juz 3 stopien wiec za idealne 2 tyg ta wizyta bo to juz bedzie na dniach
Mowil ze mala wcale nie jest duza szczegolnie ze mam juz duza miednice ,no i fajnie rozeszla sie hihi i nie powinnam miec problemow z porodem! mala idealnie ulozona brzuch faktycznie nizej! tak wiec koncem kwietnia powinnam rodzic:) Ciesze sie bardzo choc bylam pewna ze to bedzie znacznie szybciej Wizyta ogolnie superowa!!! Wiemy wszystko co i jak do porodu rodzinnego co i jak bedzie wygladac:)

przekopiowalam z majowek bo pewnie bym namotala jakbym znow pisala! takw iec jeszcze 2 tyg z brzuszkiem :)
Koncze juz prasowac rzeczy malej i juz powoli wszystko bedzie przyszykowane! pogoda jak wiecie tragiczna no ale coz:(:(

A wam dziewczyny zleci szybko bo I tryms ie tak ciagnie!!!! :):)
No i gratuluje ze wszystko dobrze!

Lilith, to super! Gratuluje tak dobrej kondycji i maluszka, kotry juz niedlugo pojawi sie na tym swiecie.Na pewno wszystko pojdzie szybko i sprawnie. A po, bedziemy czekac na relacje z porodu :)

Lilith, a gdzie rodzisz? Pisalas juz pewnie milion razy, ale nie chce mi sie wracac do poprzednich postow :)

sciskam!

LILITH trzymam kciuki za łatwy i szybki poród ;)
I ciesze się że wszystko oki :)
I faktycznie ciąża szybko przelatule,pamiętam jak w sierpniu dowiedziałam się ze jestem w ciaży a tu Kruszynka w łóżeczku już śpi ;)
Pozrawiam cieplutko i jak by co to Wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych ;)

Rzeczywiscie Lilith, pisalas o Katowicach - teraz jak przeczytalam to sobie przypomnialam :)

Dziewczyny, najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka,
mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie
Sandra z rodzina

No ja Kitka sie dowiedzialam 26 i wtedy bylam w 4 tc:):) jej ale to zlecialo!!!! pamietam jeszcze niedawno twoj suwaczek!!!
A tak wogole to musze sie pochwalic ze zrobilismy sobie malutka w moje urodzinki :):)

Tez zycze wam zdrowych i wesolych swiat!!!! i wszystkiego co najlepsze!!!!!

reklama
Dziewczyny zycze zdrowych, wesolych i radosnych swiat Wielkiej nocy.Pozdrowcie serdecznie Mezow i ucalujcie Wszytskie Dzidzie (te w brzuszkach tez)

Pozdrawiam goraco

Do góry