reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Malutki baranek ma złote różki,
Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.
Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja
I beczy cichutko: Wesołego Alleluja!

Zdrowych i Wesolych Swiat Wielkanocnych dla Was Dziewczyny, dla Waszych Dzieciaczkow i Brzuszkow.

reklama
Czesc Agatko,
nie moge sie napatrzec na tego Twojego maluszka! Jest slodziutki! A ja musze jeszcze 4 mies. czekac na moje :)

Rzeczywiscie, przez swieta strasznie pusto tu bylo - zagladalam i zadnego nowego posta.
Jutro ide na kontrole do ginek. - mam nadzieje, ze wszystko gra...Zawsze straszliwie sie denerwuje! A za tydzien we wtorek mam USG - moze potwierdzi, ze coreczka, albo jednak pokaze, ze to syn :) Na co liczy moj T. :)

A Wy mamusie jak mialyscie, odrazu bylo wiadomo czy to syn czy coreczka? Czy opinia lekarza ulegala zmianie?

Sandra pewnie nie możesz sie doczekać usg ;) To tak jak ja co miałam iść na usg to byłam strasznie przejęta
U mnie już w domu wiedzieli że to bedzie dziewuszka bezs rzadnego usg :D
Chodzi tu o moje samopoczucie,mało co mnie mdliło i wogóle zresztą u mnie w rodzinie przewaga dziewczyn ;)
A z usg wiadomo coś było dopiero po 20 tygodniu ale ginek nie był do końca pewien ;) Niby dziewczynka bo klejnocików nie widać ale Oliwka psikusa robiła i pupą się obracała :laugh:
No i jest dziewczynka :)

A tu kilka fotek małej :)
15952547_d.jpg

15952549_d.jpg

15952551_d.jpg

Kitka, jaka ona cudna! Jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze, ze macie juz te male cudenka przy sobie! Pierwszy raz w zyciu chcialabym, zeby byl juz koniec lata :) No mnie ginek. powiedzial, ze najlepiej okreslac plec ok. 23-24 tygodnia ciazy, to prawie tak bedzie, o ile malenstwo nie obroci sie dupka :)

Ale jest sliczna!!!!!!

Ja sie dowiedzialam ze to cora jak bylam w 17 tc :):) i tak tez pozostalo!
ja mam dzis wizyte i mam nadzieje ze moja szyjka zaczela sie juz cos skracac chocby!
Ciesze sie ze sie dzis chociaz ladnie zrobilo bo rano bylo paskudnie:(:(

Ja tez jak bylam w 17 tyg. to powiedzial mi ze byc moze to dziewczynka, ale ze wszystko moze sie zmienic w ciagu kilku tygodni., ze z dziewczynki moze sie chlopczyk zrobic :)

Lilith, to powodzenia! I daj znac po powrocie co i jak!

reklama
Ja sobie jeszcze troszke poczekam zanim sie dowiem że będzie chłopczyk lub dziewuszka, ale to chyba nie najważniejsze...

My dzis zaczęliśmy 15 tydzień a cały czas wydaje mi sie że czas tak szybko leci że sie nie obejrzę i już będzie lato i ja - grubas będę biegać za ciuszkami i wózeczkiem i innymi niezbędnymi drobiazgami ::) ::) ::)

Do góry