reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej Dziewczyny:)

U nas juz coraz lepiej, najwazniejsze to ze Igorek juz prawie zdrowy.
Wy szykujecie sie do porodu a ja szykuje sie juz do chrzcin :) termin mamy na 23.04 wiec juz niedlugo...
Zycze Wam wszystkim a szczegolnie tym ktore juz sa na koncowce bardzo lagodnego dobrniecia do wyznaczonej daty i baaaaaardzo szybkiego i bezbolesnego porodu.

Caluje mocno Was i Wasze Malenstwa

reklama
Agatko, Igorek jest sliczny! Juz wczoraj mialam to napisac, ale kompletnie mi z glowy wylecialo :) Gratuluje synka! Pogadamy kiedys na gg. pozdrawiam i sciskam

Agatka_BB pisze:
Agusiaaa ladny szok musialas przezyc :) mi od poczatku mowili ze bedzie chlopyczk i jest chlopczyk:)

Kitkabb mozesz mi powiedziec jak wstawilas zdjecia Oliwki??? bo mi sie tylko udalo wstawic przy nicku..... :(
Wpisując adres zdjęcia (musisz je mieć w jakimś albumie internetowym np. na www.superfoto.pl) pózniej kopiujesz adres obrazka i wstawiasz między
:)
Musisz spróbować :)

A u nas wszystko oki
Nie miałam kompa przez tydzień bo kumpel formata robił ale już jestem spowrotem ;D
Malutka śpi ale czasami marudzi troszke widać trzeba jej teraz wiecej uwagi zwracać :laugh:
A jak jest pogoda to wychodzimy sobie na małe spacerki i momentalnie zasypia w wózeczku ;)
Taki mały słodki aniołeczek :)
Trzymajcie się cieplutko

Kitkabb dziki wielkie, pordzilam sobie jakos:)
Sandra1982 dziekuje Ci bardzo i czekam na gg :)

Musze sie z Wami podzielic wyczynami mojego Igorka. Czasem sadzam go u siebie na nodze i trzyma pod paszkami zeby sobie kregoslupka nie zniszczyl, a on mi sie tak odepchna ze sam sobie siedizal nie opierajac sie o mnie tylko trzeba go na boczki trzymac bo rownowagi nie umie utrzymac. Nie wiem jak to sie u niego stalo, bo ponoc dziecko zaczyna tak kombinowac dopiero kolo 6 miesiaca a On ma dopiero 2. Nie wiem do konca zy powinnam mu pozwalac na takie siedzenie..........jak myslicie???

kallusia w Bielsku ślub czywilny załatwia sie tak: narzeczeni idą do US razem i wypełniają druczki - pierdołki daty urodzenia itp, i ustalają termin najszybciej da sie za miesiąć taka jest procedura że musi być 30 dni od ustalenia daty do ślubu żeby ewentualnie sie rozmyślić. i wtedy płaci sie ale na dzień dzisiejszy nie wiem ile ,
Potem sam ślub trwa 20 minut, jeśli chcesz płacisz dodatkowo za muzyczkę - grajka i fotografa
Koniec żyjecie długo i szczęśliwie

my jak szlismy zalatwiac to tez w dwojke cos tam podpisac i ustalioc termin :)
Jutro jade do gina i mam nadzieje ze dowiem sie juz co i jak :):)

teraz ide powiesic i doprac ciuszki :):)
Ah i ta pogoda znow taka tragiczna:(:(

Cześć dziewuszki :)
Co tam słychać?jak wasze maleństwa takze i te w brzuszkach? ;)
U nas oki Oliwka budzi się w nocy 2 moze trzy razy,straszny żarłok z niej ;)Gdyby mogła do by przy cycu siedziala non top :laugh:
Ale coś nosek ma zatkany i chyba przejde się jutro albo w piatek do pediatry bo czsami zle jej się oddycha :(
No i mogła by się pogoda zrobić :mad:
Bo wózek tylko marnuje się stojąc pod ściana ;)
Pozdrawiam wszystkie

Kitkuśbb - powiedz mi jeśli chodzi o Kastelikową czy ona jest skłonna do dawania L-4 bo jak do tej pory nie miałam okazji ja o to prosić
Acha i powiedz mi jak często robiłaś u niej badania krwi i USG?

U mnie wszytsko dobrze dzidzia sie rozwija i rośnie ma około 10 cm,

Agnieszka18 pisze:
Kitkuśbb - powiedz mi jeśli chodzi o Kastelikową czy ona jest skłonna do dawania L-4 bo jak do tej pory nie miałam okazji ja o to prosić
Acha i powiedz mi jak często robiłaś u niej badania krwi i USG?

U mnie wszytsko dobrze dzidzia sie rozwija i rośnie ma około 10 cm,
Co do L4 to ci nie powiem bo nie brałam bo nie pracowałam ale jak chciałam usprawiedliwienie do szkoły to ok ;)
Ale powinna dać ci bo w końcu jesteś w ciaży ;)
Co do badań krwi to zrobiłam może 3 razy plus raz kiedy sobie sama poszłam i zrobiłam jak była promocja w pasażu "Pod Orłem"
A na usg byłam 4 razy we wrześniu,grudniu,styczniu i początkiem marca
Widze że dzidzia już duża ;)

reklama
Kitka, ciesze sie, ze Oliwka taka grzeczniutka i tak ladnie je! Oby tak dalej!

Agnieszka, gratuluje dzidzi! 10 cm to juz cos :) Powodzenia!

pozdrawiam serdecznie

Do góry