reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agusiaaa ladny szok musialas przezyc :) mi od poczatku mowili ze bedzie chlopyczk i jest chlopczyk:)

Kitkabb mozesz mi powiedziec jak wstawilas zdjecia Oliwki??? bo mi sie tylko udalo wstawic przy nicku..... :(

reklama
Hej Laseczki.

Co tu tak przycichlo? Co nowego u was?
U mnie wszystko ok.... powoli zaczynam pakowac torbe do szpitala.... dla dzidzi juz wszystko jest w domku... teraz biore sie za pranie....

Kallusia, Sandra jak sie czujecie....
Kitka jak Olivka... spi duzo czy "daje w kosc"
Agatko ucaluj Igorka

hej Dziewczyny:)

Rzeczywiscie tu cos ucichlo.Ja nie pize zbyt duzo bo aktualnie mam istny szpital w domu:( Maz chory igork chory a mnie tez cos zlapalo:( wiec staram sie wykurowac nas wszystkich pomalu. Pozdrawiam Was goraco.

Agusiaaa juz na zapas zycze szybkiego i bezbolesnego porodu.

wczoraj bylam na usg i mala wazy juz 3000g !! i wedlug usg to juz 38 tc:)
za tydzien mam wizyte w katowicach gdzie rodze:)
Wogole pogoda tragiczna!!
Agusiaaaa po tym co ci sie wydarzylo to moj gin musial jeszcze raz sprawdzac dokladnie czy to cora!! ale bez zmian:) mimo iz potwioerdzilo to 2 lekarzy to i tak sie zmartwilam:)

my niestety nadal w trakcie sprzatania i to dopiero sypialni naszej i malej :(:( jeszcze nawet nie zaczelam jej prac ciuszkow...jej boje sie jak nie wiem ze sie nie wyrobie:(:(

Lilith napewno z wszystkim zdazysz. Ja tez dopiero dzis pralam pierwsze ciuszki... jak wyschna to jutro druga partia...
Ale twoja malutka jest duza... woow... gratulacje....
A pogoda faktycznie okropna.... ale juz piatek ma byc sloneczny i caly weekend tez....

Czesc laseczki :laugh: U mnie wszystko dobrze :laugh: oprucz mdlosci i takich tam :laugh:
Agnieszka18 ja jestem tez z bielska ze zlotych ;D ale obecnie siedze w londynie :( Gdyby nie moj chlop to w tym stanie juz bym byla w domku, nie martwiac sie o nic :mad: miec normalnego lekarza i na nic nie czekac wiekami :mad: ale co zrobic jak tu praca no i prawie mezus :laugh:(prawie bo wyznaczylismy ostatnio date slubu na 10.06 cywilny ale za rok bedzie weselicho!! a co !! :laugh: a ile z tym problemow bylo ::) co za idiota wymyslil ze do ustalenia terminu musza byc dwie zainteresowane osoby :mad: przeciez to tylko data !!! ). Wlasnie a jak wogole wyglada taki slub cywilny?? mam na mysli w bielsku :) to znaczy ile trwa i za co sie dodatkowo placi ?(slyszalam ze za pana ktory rozlewa szampana ::) )
LILITH no to niezly gigancik z tej twojej corci ;D pewnie w polowe ciuszkow sie nae zmiesci zaraz na starcie :laugh:
AGUSIAAA no powiem ci ze chyba fajnie byc na koncowce :) mam nadzieje ze nie bedzie bardzo bolec ;)
Agatka_BB zycze ZDROWKA CAALLEJJ RODZINCE !! i GORACEE USCISKI !! :-*
kitka a gdzie ty nam ucieklas?? co tam u ciebie ?? no i jak tam malenstwo ?? Ucaluj ja od ciotek ! :-*
Pozdrowionka dla wszystkich mamusiek !!

Agusiaa, juz wyprzedzam fakty, ale zycze Ci szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu! No i trzymam kciuki i czekam na relacje :)

Agatko, duzo zdrowka i szybkiego powortu do formy dla Was wszystkich!

Lilith, gratuluje malego "wielkoludka" :) Fajnie, ze to juz 38 tc i za kilkanascie dni zobaczysz swoje malenstwo!

Dla reszty dziewczynek pozdrowionka cieple!

Ja osobiscie czuje sie dobrze, odpukac, zadnych przykrych dolegliwosci nie mam. Ide po swietach na USG, wiec jestem ciekawa czy potwierdzi lekarz, ze to coreczka :)

no dokladnie liczac z OM to 37 tc a z USG to juz koncze 38 :) Ale licze ten z OM.
Agusiaaa ja dzis wkoncu wstawilam pieluchy! oh! mezus myje okna firankis ie powiesi i juz wsumie bedzie posprzatane tylko trzeba bedzie dalej te prania robic! a to kocyki posciele jeju....
w dodatku dzis sie dziwnie czuje:(:( oby mala poczekala jeszcze z 2 tyg! :):)

a pogoda cudna!!!!!! wkoncu!

reklama
Do góry