reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej dziewczyny
U mnie bylo tak ze w 25 tyg na usg wyszlo, ze ma byc dziewczynka a w 35 tyg z dziewczynki zrobil sie chlopczyk. ??? :o ???
Sandra jutro ide tez do gin i to juz chyba ostatnia wizyta.
Teraz tylko czekac na maluszka i jak to mowi Kitka "narzekac ze sie wyspac nie moge". W piatek mialam troche gorszy dzien bo prawie caly czas mi brzuch twardnial, no i wczoraj po poludniu tez... ale dzis juz jest wporzadku. Teraz to czekanie jest troche meczace, bo nie wiesz kiedy sie "wszystko zacznie". Najbardziej bym chciala w przyszlym tygodniu, bo moj maz bedzie mial wolne, no ale tego sie nie da zaprogramowac.... ;) ;) ;)
Kitka Olivka jest przesliczna....

reklama
Agusiaaa, opowiadalam mojemu T. Twoja historie i jest swiecie przekonany, ze w naszym przypadku tez sie okaze, ze to syn :) Tatus liczy na juniora :)
Super, ze masz juz koncowke i lada dzien maluszek moze pojawic sie na swiecie. Powodzenia jutro u ginekoloda i daj znac co Ci powiedzial!
Pozdrawiam

Dzieńdoberek ;D
Jak się mają mamusie?
Wymarzona pogoda na spacerki :)Ja właśnie chce zaliczyć dzisiaj troszke dłuższy spacerek z małą na czele :laugh:
Ehhh i tak fajnie cieplutko się robi ::)
No nic życze udanego pięknego dzionka ;)

Hejka
Pogoda faktycznie ekstra...
No ja juz jestem po wizycie u gina
BPD 9,5 HGL 39 tyg 2 dni
Fe 7,1 HGL 36 tyg
AC 33,9
Waga 3420 g
Lozysko na scianie tylnej III stopien dojrzalosci
Termin porodu wg usg 24 kwietnia
a wg miesiaczki 2 maj

Sandra Dzis juz nawet nie pytalam o potwierdzenie plci i bedziemy czekac az pojawi sie na swiecie.... ;)

Agusia ale twoja dzidza jest duża ::) Ale ważne że zdrowa jest :)
To ja już kciuki zaczynam trzymać ;)
I życze miłego,łatwego i bezbalesnego porodu ;)

Agusia to juz ci pisalam ze nasza dzidzia prawie identyczna hihi i ja niby tez mam taki termin a chyba nawet na 22-23 hihi :)
Ale co tam dziewczyny bylam i jestem zla bo moja szyjka nadal twarda dluga i zamknieta.zadnych skurczy nie mam:(:(
Ale zobaczymy...wszystko okaze sie w srode:):)

a to wymiary z wczoraj:
BPD = 97.3 39 Tygodni 6 dni czyli dzis 40 tc:)
FL = 72.1 37 Tygodni 0 dni czyli 37t1d
waga 3250 g
lozysko oczywiscie 3 stopnia na scianie tylnej:)

a dzis wogole jest ladnie:):) az milo! niestety kolo mnie ciagle ten strajk i wyja krzycza itd...no ale coz biedni ludzie:(
Ja nadal mam manie sprzatania i robienia roznych rzeczy:) wkoncu :)

Lilith, Agusiaaa, gratuluje koncoweczek dziewczynki i idealnych wynikow koncowych! Czyli teraz juz lada dzien...Super!:)
Juz dzis zycze Wam szybkich, jak najmniej bolesnych porodow i slicznych maluszkow! W koncu nie jest powiedziane, ze urodzicie w terminie - moze to byc na dniach :)
Buzki

Sandra jak pisalam moja szyjka nie wskazuje na to bym mogla szybko urodzic:(:( eh ale nie poddaje sie i nie zalamuje w przyszla srode wszystkiego sie dowiem!!!:)

reklama
Do góry