reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Sandra ja sie czuje jakbym miala w sobie tasiemca :-D:-D:-D caly czas jem i jem i najesc sie nie moge ... moze faktycznie mala pochlania wszystko jak leci ... ale to dobrze, niech je. Ma byc duza i silna :laugh2: Sandra jak cos to spakujemy sie w moja fure i zrobimy sobie wycieczke do Luandzi na kawe i ploty hehe :laugh2::laugh2::laugh2: napewno sie nie obrazi .... :-p

Bernadka ... po kielichu pewnie przestala Ci przeszkadzac ta sytuacja co ? :tak: I mam nadzieje, ze poszlas za moja rada i na kazde slowo odpowiadalas dwoma :laugh2:

A gdzież Daisy ??? Czyżby czyżby ... to już ??? ;-)

A to moje dzisiejsze zakupy -
HIT WIOSNA-LATO BLUZECZKA CIĄŻOWA POLECAM (342721747) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT*BLUZKA*CIĄŻOWA*Z METKĄ*R.40/42*UROCZA!!! (345394332) - Aukcje internetowe Allegro
REWELACYJNA spódnica ciążowa NOWA rozm 40 (344147069) - Aukcje internetowe Allegro

Bo ja juz nie mam sie w co ubrać :baffled::dry:

reklama
BRANDY-O TAAAAK cos o 2 bylo to ja ze jestesmy w trakcie ciezkiej pracy nad 2 dzieckiem co tesciowej sie niepodobalo bo niewiem czemu ale ona niechce zebysmy mieli 2 ale co tam jak sie uda to i tak bedzie:tak:
Choc narazie to i tak uwazamy bo musze sie wyleczyc bo boje sie ze przy tej ilosci lekow jakie biore moglo by sie to zle skaczyc jakbym teraz zaszla

BRANDY-O TAAAAK cos o 2 bylo to ja ze jestesmy w trakcie ciezkiej pracy nad 2 dzieckiem co tesciowej sie niepodobalo bo niewiem czemu ale ona niechce zebysmy mieli 2 ale co tam jak sie uda to i tak bedzie:tak:
Choc narazie to i tak uwazamy bo musze sie wyleczyc bo boje sie ze przy tej ilosci lekow jakie biore moglo by sie to zle skaczyc jakbym teraz zaszla

Bernadko to uwazajcie narazie... faktycznie chyba lepiej poczekac.... a na drugiego szkraba przyjdzie pora :-D

Brandy, ciuszki boskie :tak: Te bluzki to samej by mi sie podobaly :tak::-) Extra! Wlasnie tego typu bluzek/tunik szukam :-) Moze powinnam zaczac szukac wsrod ciazowek? ;-):laugh2::-D
Na wypadzik do Luandzi pisze sie jak najbardziej :tak: Daj znac tylko kiedy :-) No i trza spytac Luandzi czy mnie tez przyjmie ;-):-D

Ja zapraszam do siebie, jak ktoras bedzie w Szczyrku to pisac! :tak:

Bernadka, pieprzyc tesciowa ;-) I tak decyzja bedzie nalezec do Was, czy sie jej to podoba czy nie! :tak::-)

A ja sie wlasnie wkurzylam strasznie, bo kolezanka przeslala mi link do n-k do zdjecia, na ktorym T. fajnie sie bawi :wściekła/y::szok::baffled: I to z wczoraj...Niby spotkanie klasowe, ale jest na nim moja "ukochana" kolezanka, ktora do T. zarywa :baffled::baffled::baffled: I sama mi powiedziala, ze nie bedzie ukrywac, ze T. sie jej bardzo podoba :no::wściekła/y::baffled: I do tego zdjecie zrobione w jednej z knajp w Szczyrku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sandra - szczerze ??? C**j jej sama wiesz gdzie !!! Najlepiej w oko bo w d**e to przyjemnosc :-D:-D:-D mam podobna sytuacje.... sasiadka J. z klatki obok tez do niego ma wielkie LOVE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.... i najlepsze jest to, że w styczniu urodzila coreczke i ciezko idzie w zaparte, ze to jego:angry::angry::angry: ...a to jest najlepsza friend Jacka siostry... wiesz co te malpy ostatnio zrobily ? Siostra J. dala jej nasze zdjecia z Zakopanego i ta franca wkleila jego zdjecie stamtad wlasnie na n-k.... :no::no::angry::angry: pozabijac normalnie !!!!

Co do ciuszkow to faktycznie moze na dziale dla wielorybkow zacznij szukac:-D:laugh2::-D...ja wczoraj wyczailam takie zajeeee tuniki a dzisiaj juz ich nie bylo :dry::dry::dry:zezloscilam sie troche, ale w koncu cos znalazłam.

Brandy, znasz ta szmatke ktora mi tak na nerwy dziala, ale nie bede pisac kto to na forum otwartym co by nie bylo ;-) Ale normalnie az mnie skreca!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A z T. to tez kawal gnoja i ja mu jeszcze pokaze!!!!!!!!!!!!!!!

A ta przyjaciolka Twojej przyszlej szwagierki to tez chyba ma nierowno pod sufitem :baffled: Boze, skad sie biora takie dupy???!!! Takie bezmyslne co to nie zwazaja na to czy koles jest z kims, ze bedzie lub ma dziecko, tylko po trupach do celu :no::baffled:
Ja jestem wrecz pewna, ze T. ta szmatke przelecial, a jak nie to przeleci przy najblizszej okazji :baffled: Bo ona wrecz sie na niego pcha!!!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y::szok:

Sandra to napisz mi na GG kto to jest .... a na temat T. to glupio mi sie wypowiadac:sorry2:... pamietam go z czasów, kiedy pracowałam w Alcatraz w Wisle.... czesto tam przychodzil z dziewczynami z Acapulco ... :dry::baffled:

Tez nie wiem sakd sie takie dupy biora ... chyba z kosmosu ... :baffled::szok::baffled: ale jak mozna miec az tak nierowno pod sufitem :szok::baffled::szok:

Brandy, wiem jaki T. byl i z kim sie spotykal :baffled: A przeszlosc ma bogata niestety :baffled::-pNo i chyba niewiele sie zmienil od tamtych czasow, bo lekkoduch z niego straszny niestety :no: Z jego siostra caly czas sie zastanawiamy kiedy on w koncu dorosnie...ale chyba narazie sie na to nie zapowiada...
On ma takie wzloty i upadki...Raz potrafi byc naprawde super, jest miedzy nami jak w prawdziwej rodzince powinno byc, a za chwile zmienia sie o 180stopni i potrafi sie nie odzywac przez miesiac, po czym przyjezdza jak gdyby nigdy nic i znowu ma byc cudnie :baffled: Narazie jakos sie na to godzilam, ale powiedzialam po ostatnim jego wybryku dosc (duza w tym zasluga dziewczyn z sierpnia :tak:) - wole byc sama z Sara niz patrzec na to co on robi :no:
Pisalam do Ciebie na gg, ale chyba Cie ni ma ;-):-)

Sandra na moje oko ... faktycznie lepiej byc samu niz meczyc sie:sorry2: ... poza tym wystarczy, ze juz jedno dziecko masz w domu, po co Ci kolejne, wieczne ?:dry: Bo ja nie wierze, ze ludzie sie zmieniaja ... :sorry2::dry: jak do tej pory T. nie wydoroslal to juz chyba nigdy nie wydorosleje ... i nie ma co czekac... Sandra, jestes mloda, atrakcyjna ... po co marnowac sobie zycie ...i Sarze ... :tak::tak::tak:
A co do GG - mam inny numer. Kliknij w sloneczko pod moim avatarem i jest Twoj.

Ale gdzie jest Daisy ... moj telefon milczy, wiec to chyba jeszcze nie pora ...

reklama
Brandy, swiete slowa :tak: W koncu chlop jest jak autobus - zawsze bedzie nastepny ;-):-D:-p
A numer do Daisy masz? Moze napiszesz do Niej? :-)

Daisy, hop hop! Gdzie jestes? :blink:

Do góry