Brandy
Sierpniowa Mamusia Amelki
Sandra ja sie czuje jakbym miala w sobie tasiemca caly czas jem i jem i najesc sie nie moge ... moze faktycznie mala pochlania wszystko jak leci ... ale to dobrze, niech je. Ma byc duza i silna Sandra jak cos to spakujemy sie w moja fure i zrobimy sobie wycieczke do Luandzi na kawe i ploty hehe napewno sie nie obrazi ....
Bernadka ... po kielichu pewnie przestala Ci przeszkadzac ta sytuacja co ? I mam nadzieje, ze poszlas za moja rada i na kazde slowo odpowiadalas dwoma
A gdzież Daisy ??? Czyżby czyżby ... to już ??? ;-)
A to moje dzisiejsze zakupy -
HIT WIOSNA-LATO BLUZECZKA CIĄŻOWA POLECAM (342721747) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT*BLUZKA*CIĄŻOWA*Z METKĄ*R.40/42*UROCZA!!! (345394332) - Aukcje internetowe Allegro
REWELACYJNA spódnica ciążowa NOWA rozm 40 (344147069) - Aukcje internetowe Allegro
Bo ja juz nie mam sie w co ubrać
Bernadka ... po kielichu pewnie przestala Ci przeszkadzac ta sytuacja co ? I mam nadzieje, ze poszlas za moja rada i na kazde slowo odpowiadalas dwoma
A gdzież Daisy ??? Czyżby czyżby ... to już ??? ;-)
A to moje dzisiejsze zakupy -
HIT WIOSNA-LATO BLUZECZKA CIĄŻOWA POLECAM (342721747) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT*BLUZKA*CIĄŻOWA*Z METKĄ*R.40/42*UROCZA!!! (345394332) - Aukcje internetowe Allegro
REWELACYJNA spódnica ciążowa NOWA rozm 40 (344147069) - Aukcje internetowe Allegro
Bo ja juz nie mam sie w co ubrać