reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hey
mysmy dzis chyba przeszli z 4 km-spacer sobie zrobilismy i na lodach byli jestem padnieta.......ide spac

A co do tych panienek to przedzie im-U nas panna tydzien przed slubem probowala sie wpiepszyc miedzy mnie a Grzeska........

Mala pobyla na dworze a jako ze strasznie pyli to mam chyba nocke z glowy bo strasznie kaszle:baffled:choc ma zrobione inchalacje i Zyrtec tez na noc dalam
Ale coz...

Jutro wolne ale mam zalatwiania-musze isc do banku i do ZUS-u:baffled::baffled::baffled::baffled:

Dobrej Nocy kobitki

reklama
A my wczoraj po obiadku wybraliśmy się na wycieczkę... pojechaliśmy na Przegibek, potem wkoło jeziorka a w drodze powrotnej do siostry Jurka...poszliśmy na piwko... Olek wybawił sie na maxa na placu zabaw....
marzec2008020yx1.jpg

marzec2008026tz2.jpg

marzec2008031rg4.jpg

Dzień doberek ;-)

Miłego dzionka życzymy, pogoda znowu ładna więc i humorek powinien dopisywać.
U nas po staremu - czyli Mała nie wybiera się na świat ;-) zresztą prosiłam ją o wtorek po południu - może mnie usłucha.

Bernadka wiaderka spokoju przy załatwianiu spraw w urzędach ;-)

Agusia rośnie Ci mały cyklista ;-)

Miłego dzionka jeszcze raz.

Dzien dobry :-) i my sie meldujemy juz ... ubrane, pomalowane...zaraz sniadanko i do szkoly :dry: nie ukrywam, ze nie jest mi to zbytnio na reke, ale coz.... juz niedlugo ... :-D:-D:-D wczoraj stuknal nam 23 tydzien :laugh2: jutro ide na te zasrane badania :sorry2:
Bernadka dasz rade urzedasom :-D:tak: twarda sztuka z Ciebie :laugh2::laugh2::laugh2:

Agusia tak jak napisala Daisy - mały cyklista ... w sumie juz chyba nie taki maly :tak:

Daisy miejmy nadzieje, że mala poslucha Twoich prosb i sie wstrzyma z bolami :tak::laugh2:

No to milego dzionka mamusie, do pożniej :-D:tak:

Hey

z urzedasami dalam sobie rade:tak::tak::tak: a co!!!
Babka w zusie uslyszala 2 zdania i zaraz mi wszystko poludzku wytlumaczyla

A dzis jako ze wolne to ja szaleje:rofl2:-myje okna piore firany piore myje podlogi i odkurzam:tak: ale co tam.....przynajmniej bedzie czysto hihihihih:-)

Ale naszczescie juz skaczylam jeszcze tylko najgorsze czyli wieszanie firanek;-)

ok mykam na okna buziaczki

Witamy :-) my juz w domku, po obiadku (troche spoznionym), pokoj posprzatany :-)
Umowilam mnie i J. na spotkanie z pania/panem z biura nieruchomosci i w srode jedziemy ogladac mieszkanko :-D:-D:laugh2::laugh2::-D:-D nawet nie wiecie jak sie ciesze :-p a poza tym dzien minal jak codzien.

Bernadko dobrze, ze wszystko zalatwilas, ale ten wir porzadkow :baffled: mnie by sie az tak nie chcialo, choc wiem, ze za niedlugo mnie tez to czeka... pranie, sprzatanie, gotowanie ... :dry:dobrze, ze J. lubi i potrafi i gotowac i prasowac, wiec mam cicha nadzieje, ze mnie wyreczy czasem :dry::sorry2: no i zdjecia sa slodkie :-)

Dzien dobry dziewczynki :-) A co tu taka cisza od wczoraj ? Nie poznaje was. My juz po badaniach ( nie bylo tak zle, ale pani nie mogla mi znalesc zyly :dry:i troche boli teraz ). Zaraz uciekam do szkolki ... dobrze, ze dzis to w miare szybko zleci ...
Milego dnia :laugh2:

reklama
Jo chyba wszystkie na spacerkach bo taka ładna pogoda, nikomu nie chce się siedzieć przed kompem. Ja właśnie zakończyłam sadzenie kwiatków do doniczek, dzidzia śpi spokojnie choc było ciężko bo oduczam ją od smoka którego potrzebowała do zasypiania ale chyba pojmuje o co chodzi bo coraz szybciej idzie jej zasypianie.
Teraz tylko obiadek zrobić troszke poodkurzać i tak minie chwila spokoju kiedy NAtka spi no a później wyjście na plac zabaw za czym nie przepadam bo moja upatrzyła sobie zjeżdżalnie na którą musze ja wsadzić a z moim brzuchem nie jest to łatwe zadanie ale cóż trzeba się poświęcać.

Do góry