reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Daisy, na dniach bedziesz miala Mala przy sobie...nie obrozisz sie a ona juz bedzie :-D:-D:-D dobrze, ze juz taki wzor napisany... nie zajmie Ci duzo czasu jego wyslanie. I chocby to mial byc srodek nocy - PISZ :tak:
Jakas dzisiaj malo rozmowna jestem...:baffled::dry: Chyba zaraz pojde na poobiednia drzemke ...

reklama
Wiadomo, że każdy by chciał mieć tego wnuka czy wnusie żeby się nie mówiło, że "śpi z dziadkiem czy z babcią" hehe, ale i tak są zakochani i szczęśliwi z tego, co się urodzi ;-)

A pradziadkowie to wiadomo :-) że pokochają to, co będzie, ale ja mam dziadka, że tak powiem z jajem :-D i on sobie zawsze musi pożartować i Sławkowi podokuczać, że synka nie umiał zmajstrować :-)

Zresztą jak to chyba u każdej z nas każdy się modli tylko o to teraz by się urodziło zdrowe i bez problemów, a potem zaczną rozpieszczać i kochać jak swoje ....

Brandy śpioch ;-) miłego leniuchowania :-D

Kurcze dziewczyny ledwo dobrnelam do konca...
BRANDY,Daisy to ja tez przylaczam sie do klubu Zuzek tylko ze moja jest juz na swiecie:-Di to jak jest...
Dziewczyny dlaczego tak boicie sie wojewodzkiego? ja tam rodzilam i jestem bardzo zadowolona drugie dziecko tez bede tam rodzic.chodzilam tez tam na szkole rodzenia i przyznam ze troche mi sie to przydalo (W tez)zwlaszcza jezeli chodzi o opieke nad dzieckiem , no i mozna sie troche oswoic z porodowka poogladac wszystko itd.
Brandy jezeli chodzi o opieke nad Zuzia to TY nie mozesz sie przemeczac a Zuzka juz sporo wazy...ale zapraszam na kawe(obiecuje ze nie bede Cie zameczac opowiesciami o nacieciu krocza:-D) jak tylko bedziesz w Bielsku napisze Ci numer telefonu na priva ,a jezeli bedziesz miala ochote wyjsc do kina to tez wal smialo.

Witam Was Kochaniutkie w niedzielny ranek...
Może pogoda się zrobi ładna i będzie można iść na spacerek...

Ja w ciąży namiętnie zajadałam się mandarynkami... teraz mój smaczek przeszedł na Olusia i teraz on wcina mandarynki...

Sandra ten salon w Buczkowicach to może ten drewniany kiosk koło szkoły?? Chodzę tam czasami do fryzjera, no i do ślubu też się tam czesałam. U Agnieszki o ile dobrze imię pamiętam. O kosmetyczce na 11 listopada też słyszałam, już tam blisko przejścia podziemnego pod Żywiecką... świetnie robi tipsy...

Daisy co do spotkań rodzinnych to tak jak piszą dziewczyny, trzeba sie wyluzować... i odpowiednio odpyskować... żeby nie obrazić a żeby dać do zrozumienia...

Brandy ty to jesteś agentka.... 6 drożdżówek........ podziwiam cię dziewczyno... kurcze i tylko 4 kg ci przybyły...
Ale powiem wam że jak ktoś był szczupły przed ciążą i ma dobrą przemianę materii to po ciąży wróci szybko do swojej dawnej wagi... zazdroszczę takim dziewczynom... ja to szczupła chyba nigdy nie będę.... buuuu....

Hej dziewczynki :-)

Witam niedzielnie :-) Ja w pracy, ale taki tego plus, ze znowu moge sobie posiedziec na BB ;-):-)

Tak sobie pomyslalam, ze fajnie byloby sie spotkac. Co Wy na to? :-):-):-) Ladne, cieple i sloneczne dni sie zaczna to moglybysmy sie umowic na jakas kawke/soczek/piwko etc. :-):-):-)

Daisy, i jak tam? Dalej bezobjawowo? ;-):-)

Ja wczoraj padlam razem z moim dzieckiem po 21:00 :-pale to przez ta ohydna pogode, ktora wczoraj byla :baffled::blink:
Teraz mam 3 dni wolnego, a w srode w nocy jade na targi do Warszawy, wiec mnie do niedzieli nie bedzie, buuu :-:)sorry2::-(

Dzien dobry mamusie :-D:-D:-D my juz tez na nozkach jestesmy i juz po sniadanku... dzisiaj troche delikatniej - 4 kromeczki z dzemem i dwie drozdzoweczki :laugh2::-p
Agusia - tylko ja sie boje, ze te kilogramy mi przyjda ze zdwojona sila :dry: a poza tym nigdy nie nalezalam do szczuplych osob, a raczej wrecz przeciwnie ...

Sandra ja na spotkania chetna jestem zawsze :laugh2::laugh2::laugh2: ale z tym piwem to przesadzilas :sorry2: ja to soczek, ewentualnie napoje gazowane :-)

Daisy malutka juz sie pewnie powoli zbiera do wyjscia a Ty nawet o tym nie wiesz :-D:-D:-D

Luandzia dziekuje za numerek :tak: jestem do Twojej dyspozycji - wypady do kina, pogaduchy, zakupy i inne babskie rzeczy - TO JA :tak::-D

Bernadka jak tam po spotkaniu rodzinnym ??? :-D

A ja dzisiaj zrobilam napad na allegro i zamowilam sobie 2 bluzki i kiecke dzinsowa :-D nie ma to jak niedzielny poranek rozpoczety zakupami :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ale nudy dzisiaj :-p Jeszcze prawie 5 godz. i do domu :-p:rofl2:

Brandy, Ty zarloku :-p;-):-D Gdzie Ty to miescisz wszystko, a moze to Zuzia taki glodomor, ze pochlania te kanapki i drozdzowki razem z Toba? ;-):laugh2:;-)
Ja tez zawsze chetna na babskie spotkania, zakupy, plotki etc., wiec prosze miec mnie na uwadze ;-):-):-) A z tymi Twoimi kraglosciami to nie przesadzaj, grubej Cie nigdy nie widzialam :no::-)
Chwal sie zakupami :tak::-) Ja tez od rana kraze po allegro, ale sama nie wiem czego szukam :-pJakas tunika by mi sie przydala do rurek, ale nic nie umiem znalezc :baffled::-p

Bernadka, nie ma to jak rodzinne imprezki :baffled::-p Dobrze, ze juz po; a lekkie wstawienie sie na tego typu spotkaniach jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ;-):-D No chyba, ze w oczach czlonkow rodziny ;-):laugh2:

Do góry