Hej dziewczynki :-):-):-)
Ale sie znowu rozpisalyscie
;-):-)
2 dni mnie nie bylo, a tu 3 strony do nadrabiania :-)
Brandy, jak bedziesz chciala jeszcze posluchac historyjek to wiesz gdzie mnie szukac
Wpadnij na plotki
A czemu uczucie straszne w trakcie pobierania cytologii??
Ja jak mi pobiera cytologie to nic praktycznie nie czuje
Moze ja jakas nieczula jestem
;-)
No i gratuluje dziewczynki, o ile nia bedzie ;-)
;-)
A badan sie nie boj, a wynikow to juz w ogole, bedzie ok!!!!!
Bernadka, fajnie tak czasami moc przelac to co Ci siedzi w glowie i na sercu
Ja mam od tego forum ;-) A powiedz, nie boisz sie, ze Twoj maz moglby jakims przypadkiem dowiedziec sie o Twoim blogu i przeczytac np. watek "Przysiega"?
Dobrze, ze z okiem Twojego mezusia wszystko dobrze i ze leki pomoga mu szybko uporac sie z urazem!
Daisy, jak sie czujesz? Jakies objawy przepowiadajace rychle rozwiazanie? ;-)3 dni do terminu!
:-):-):-) Dobrze, ze dowiedzialas sie dokladnie jak to jest z karetkami
Teraz spokojnie mozesz zaczac rodzic ;-)
Agusiaaa, co do fryzjera i kosmetyczki to ja do fryzjera chodze do takiego salonu fryzjerskiego w Buczkowicach i jestem bardzo zadowolona
A pazurki robilam przed ciaza w salonie Angels na koncu 11go listopada i tez robily super
Szczegolnie Aneta, ale wiem, ze byla na macierzynskim i nie wiem czy juz wrocila, ale salon polecam
!
Widze, ze Twoj ogrodek obfituje w rozne krzewy owocowe :-) Super!
A ja dostalam okresu w terminie, wiec kamien spadl mi z serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Wczoraj bylam na grillu urodzinowym u kolezanki, objadlam sie za wsze czasy
(a mialam trzymac diete, bo lato tuz tuz hahaha).
Moje dziecko jest tak niegrzeczne, ze szok! Nie slucha, ucieka, jak mowie jej, ze nie wolno to robi mi na zlosc, ech mowie Wam, sto swiatow! Czyzby to byl ten bunt dwulatka? ;-)
Miala byc ze mna na tym grillu do 20:00, ale juz po 17:00 odtransportowalam Sare do babci :-) bo myslalam, ze mnie tam rozniesie ;-)