reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kochanie na pewno wszystkie będą odpowiednie i w normie - będziemy z małą trzymać mocno kciuki a Ty się nie denerwuj bo nerwy nie są wskazane. Więc uśmiech na twarzy i same pozytywne myśli ale już ;-)

reklama
Powiem Ci Brandy, że to forum i Mamuśki, które już mają doświadczenie bardzo pomagają i potrafią sprawić, że jakoś się człowiek mniej martwi i czuje, że nie jest sam ze swoimi obawami.

Ze mnie się Sławek czasem podśmiewa, że "co chwila" zerkam na forum, ale jakoś się zżyłam z Wami i ciężko by mi było bez Was ;-)... eh tylko proszę sobie o mnie źle nie myśleć :-) i nie śmiać;-)

Hej dziewczynki :-):-):-)

Ale sie znowu rozpisalyscie :szok:;-):-)
2 dni mnie nie bylo, a tu 3 strony do nadrabiania :-)

Brandy, jak bedziesz chciala jeszcze posluchac historyjek to wiesz gdzie mnie szukac :laugh2::-D:laugh2: Wpadnij na plotki :-D
A czemu uczucie straszne w trakcie pobierania cytologii?? :baffled: Ja jak mi pobiera cytologie to nic praktycznie nie czuje :baffled: Moze ja jakas nieczula jestem :-p;-)
No i gratuluje dziewczynki, o ile nia bedzie ;-):-D;-)
A badan sie nie boj, a wynikow to juz w ogole, bedzie ok!!!!!

Bernadka, fajnie tak czasami moc przelac to co Ci siedzi w glowie i na sercu :sorry2: Ja mam od tego forum ;-) A powiedz, nie boisz sie, ze Twoj maz moglby jakims przypadkiem dowiedziec sie o Twoim blogu i przeczytac np. watek "Przysiega"?
Dobrze, ze z okiem Twojego mezusia wszystko dobrze i ze leki pomoga mu szybko uporac sie z urazem!

Daisy, jak sie czujesz? Jakies objawy przepowiadajace rychle rozwiazanie? ;-)3 dni do terminu! :szok::-):-):-) Dobrze, ze dowiedzialas sie dokladnie jak to jest z karetkami :tak: Teraz spokojnie mozesz zaczac rodzic ;-):tak::tak:

Agusiaaa, co do fryzjera i kosmetyczki to ja do fryzjera chodze do takiego salonu fryzjerskiego w Buczkowicach i jestem bardzo zadowolona :tak: A pazurki robilam przed ciaza w salonie Angels na koncu 11go listopada i tez robily super :tak:Szczegolnie Aneta, ale wiem, ze byla na macierzynskim i nie wiem czy juz wrocila, ale salon polecam :tak:!
Widze, ze Twoj ogrodek obfituje w rozne krzewy owocowe :-) Super!

A ja dostalam okresu w terminie, wiec kamien spadl mi z serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Wczoraj bylam na grillu urodzinowym u kolezanki, objadlam sie za wsze czasy :-D (a mialam trzymac diete, bo lato tuz tuz hahaha).
Moje dziecko jest tak niegrzeczne, ze szok! Nie slucha, ucieka, jak mowie jej, ze nie wolno to robi mi na zlosc, ech mowie Wam, sto swiatow! Czyzby to byl ten bunt dwulatka? ;-)
Miala byc ze mna na tym grillu do 20:00, ale juz po 17:00 odtransportowalam Sare do babci :-) bo myslalam, ze mnie tam rozniesie ;-)

Witam sobotnio:tak:

Sandra wiesz co nie boje sie -moj maz jest takim czlowiekiem ze nawed jakby przeczytal to i tak by sie nieprzyznal-widzisz mamy swoje zasady ja nie sprawdzam go co on robi a on mnie tez nie-a jakby przeczytal to dalo by mu do myslenia-On wie ze go kocham on kocha mnie.A i on mniej wiecej wie o TYM KIMS. I wie ze ja nie zrobie nic zeby nasze zaszkodzic naszemu malzenstwu;-)

Cześć wszystkim :-)

Sandro jak na razie mała nie bierze się na świat ;-) chyba wie, że mamy jeszcze jedno spotkanie we wtorek i czeka :-)

A co do karetki to fakt, uspokoiłam się troszkę i jak będę sama w domku i się zacznie to spokojnie mogę dzwonić:tak::tak:

Jak na razie to nastawię się psychicznie na ten moment :rofl2::-p:rofl2: no i na wizytę u lekarza, bo i mama i ciotka mówią, że może mnie w środę wysłać do szpitala - ale to się zobaczy w środę;-)

A co do Twojej urwisicy :-D hehe Ona też się chce przecież wyszaleć - zresztą Sara to chyba w takim wieku przekory teraz jest i musi mamusi dać popalić:blink::laugh2:

Bernadko i jak oko męża :confused: - czy leki dane przez lekarzy pomagają:confused::confused: Zwracaj na to oko uwagę, bo faceci czasem lubią mówić, że jest ok a wcale tak nie ma. Wiem to z doświadczenia :-D a jak pisałam z oczami nie ma żartów.

Brendy gdzie się podziewasz :dry: Aż taka zmęczona tym tygodniem, że ciągle wypoczywasz:-p:-p

A co jest z Agą – czyżby urlopek miała, że do nas nie zagląda:confused:

Dzieńdoberek :-D:-D:-D wstałam dzisiaj coś po 10, potem zjadłam śniadanie ( 6 drożdzówek, herbatka i kakao :laugh2:). Jakiegos lenia złapałam i zapatrzyłam się w telewizor ... ale jestem :tak:

Sandra - po takie opowieści to ja przychodzić nie bede :-D chyba, ze cos milego mi poopowiadasz :tak: Co do tej cytologii - ja ogolnie nie lubie rozkraczac sie przed lekarzami ... czuje jakis dyskomfort i wogole ... i jeszcze ten zimny wziernik - bleee :baffled::dry: a Sara faktycznie moze przechodzic teraz "syndrom 2latka" - taki pierwszy bunt :-D no i gratuluje okresu :-D:-D:-D

Bernadka - podziwiam za odwage z ta "przysięga"... wedlug mnie (niedoświadczonej małolaty :-D) to taka sytuacja moze pomoc waszemu malzentwu a nie zaszkodzic. Dobrze, że mezulka oczko ma sie dobrze...ale niech uwaza na przyszlosc ...

Daisy lada gwizdek i bedzie po wszystkim a raczej wszystko sie zacznie... ja z niecierpliwoscia oczekuje wiadomosci :-D

Brandy-no wlasnie doladnie tak mysle ze nawed jakprzeczyta to to raczej pomoze a nie zaszkodzi:tak: 6 DROZDZOWEK!!!!!!!!!!!ZRTUJESZ SOBIE TERAZ Z NAS?:szok:

Daisy-opuchlizna zeszla ale jeszcze widzi jak za mgla:baffled: ale powiedzial ze juz duzo lepiej

reklama
Bernadko nie żartuje - mały smok zjadł 6 drożdzówek:-D:-D:-D .... jeszcze pominęłam kawałek jabłecznika .... :sorry2:i najlepsze jest to, ze za chwile zbieram sie na obiad :laugh2::laugh2::laugh2:
Sandra - Sara ma urodziny za 4 miesiace i 5 dni a ja mam termin za 4 miesiace i 6 dni :-D

Do góry