reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

CZESC:-D
Jutro wolne hip hip huuuraaaaaaaaa
A Grzes na 1 zmiane wiec popoludnie mamy dla siebie:-D

Brandy kochana-nie ma sie czego bac kazda to przezyła!!!!bedzie dobrze

Ostatnio zalozylam sobie bloga tak zeby moc przelewac tam swoje emocje jezeli chcecie mnie blizej poznac to zapraszam....

Tylko prosze nieoceniajcie mnie za surowo....poprostu pisze tam to co sie rodzi w mojej dziwnej główce

DZIWNY JEST TEEEN SWIAT - Onet.pl Blog

reklama
Bernadka Tobie to dobrze... ja w sumie tez mam jutro wolne :-D ale na 9.30 do ginka uciekam, potem pazurki ... a potem...nie wiem co sie wykluje. napewno nauka bo w piatek kolos :baffled::dry::baffled::dry: jeszcze z takim szajbussssem:baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok:

Brandy .... co za słowa ;-) :-)
dasz rade będziemy trzymać mocno kciuki.

ja Ci powiem że ja już mam dość nauki i wizyt w dziekanatach... wszystko bym oddałaby już mieć to za sobą.

A i wiesz im bliżej rozwiązania tym bardziej czuję, że nasze obecne mamuśki na forum naprawdę maja rację:tak:, że po prostu nam ten moment przeleci jak z bata strzelił.

Ja Ci to myślę, że opisze za parę dni:rofl2:

Bernadko fajny blog - będzie co czytać:-)

hmmm Bernadko- przysięga - daje do myślenia...

a i gratuluję odwagi - ja piszę ale do poduszki i nigdy nie mam odwagi tego pokazać, a często bym chciała się podzielić podobnymi myślami jak Twoje.

Sandra... malinki z ogródka są the best... Dzisiaj sie uporałam z ich przycinaniem... jeden winogron też już przycięty i czeka go przesadzenie w inne miejsce...

Dziś miałam się wybrać do gina ale jakoś tak zleciało, że nie poszłam...

Brandy a gdzie idziesz do kosmetyczki na pazurki?? Słyszałam że koło basenu na Karpackim babka świetnie robi tipsy... muszę też sie wybrać, bo moje paznokcie są okropne...

Teraz jak tak czytam wasze wypowiedzi o porodach, nacięciach itd to aż mnie ciarki przechodzą... ja pomimo, że miałam cesarkę to przyznaję, że czułam sie świetnie.... rana mi się szybko zagoiła... (trudne jedynie było przekręcanie się w łóżku z boku na bok, bo szwy mnie ciągły ) Niemiło wspominam też pierwsze siusianie po zdjęciu cewnika... buuuu.... dziwne uczucie... Ale Olusi mi wszystko rekompensował i rekompensuje...

AHA-NO moze daje ale ja musze to gdzies napisac ............powiedziec a przeciez niepowiem tego mezowi albo kolezance---dziekuje za piekny komentarz!!!

Dziewczynki kochane nie ma sie czego bac
po 1 naciecia wogole nieczuc!!!!!
Co prawda boli troche po porodzie ale wszystko jest do przezycia kiedy sie trzyma dzidzke kochana w ramionach:-):tak:

Witamy witamy :-) my juz gotowi do wyjscia, za 45 minut wyjazd :-D 3majcie mocno kciuki, moze faktycznie dzidzia sie dzisiaj rozlozy :laugh2:

Agusia ja od 2 lat jezdze do jednej babki i jestem z niej straaasznie zadowolona. Jezdze do Bielska na Głęboką. Tam jest zakład "Irys". Oprocz pazurkow jesttam tez fryzjer. Naprawde super ... Wlosy tez tam robie. A co do malinek to mniaaaam takie z krzaczka:-)

Daisy ja spie juz z wlaczonymi dzwonikami od telefonu na wszelki wypadek jakby Ci sie w nocy zachcialo rodzic :-) takze sie nie krepuj jakby co :tak:

Bernadka ja tez wczoraj czytalam ... dzisiaj musze jeszcze raz nad tym siasc ... :sorry2:

reklama
Do góry