reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Brandy-jezeli moge cosik zasugerowac-to najlepiej mieszkac sami osobno i bez rodzicow my to przerabialismy-i co tu duzo mowic mielismy chwile ze sie zdalo ze sie rozejdziemy-teraz mieszkamy osobno i wszystko jest wkoncu ok i cieszymy sie soba:tak:

Bernadka ale to by było tylko tymczasowe rozwiazanie...na jakiś miesiac, góra dwa ... dopóki nie znajdziemy swojego konta ...

reklama
Brandy - Zarządzanie Zasobami Ludzkimi - Organizacja czasu pracy na przykładzie małej firmy :-) na Akademii Ekonomicznej.

A co do Twojej sesji - to naprawdę masz tego dość sporo - ale będziemy trzymać kciuki by poszło jak najlżej.

A co do kopania - oj to najcudowniejsze uczucie, jakie do tej pory przeżyłam. Mało, która chwila daje takie przeżycia. Oby Twój maluszek też przyniósł Ci masę cudnych "ruchów" - przeciągania, obracania i kopania :-):-)

Aha a to mysle ze dobry pomysl:):tak::tak::tak:

U nas dzis mala klotnia w domku:baffled::baffled: z mezem jakis zly z pracy wrocil i od sowa do slowa i buuum:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale to nic jutro nam przejdzie-on juz spi a ja sie zale no pieknie:crazy::sorry2:

Ale co tam niech se spi sam jak taki madry:angry:;-)

bernadka- na ul. komorowickiej jest przychodnia i tam chyba przyjmuje endokrynolog. wytlumacze ci jak tam dojsc od sfery bo mi latwiej: wiec wychodzac ze sfery skrecasz w lewo (w strone zywieckiej), przechodzisz rzeke, mijasz przystanek i skrecasz w pierwsza w lewo. przychodnia jest zaraz na rogu. mam nadzieje, ze cos z tego zrozumialas :baffled:

Ja tez poszukuje endykrynologa Izabela a wiesz moze czy dobry?Slyszalam o jakiejs pani doktor w jaworzu (ale mama mi ja odradzila ma paru znajomych ktorym bardziej zaszkodzila niz pomogla) i jest tez ktos w wapienicy (ale nic poza tym nie wiem)Chyba na barlickiego przyjmuje ginekolog-enykrynolog pani olearczyk-nycz tragedia szczerze odradzam.

luandzia-Polecam Ci endo w Katowicach -Ligocie ja chyba tam wroce poniewaz w Bielasku nie ma nikogo godnego uwagi z tego co wiem-juz na roznych forach pytalam:tak:

Chodzilam do Olearczyk -Nycz ale co tu duzo mowic bagatelizowala troszke moja chorobe i teraz mam mega problemy:-(
Ty jakie masz z nia doswiadczenia????

A wogole to dzien dobry:tak:
My dzis juz od 5 -30 na nogach:baffled::baffled:Natala chyba juz nigdy nie pospi do 8 a do tego jutro wesele a mnie katar dopadl:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y:

Wrrrrrrrrrr

luandzia- pisalam ci na wrzesniowkach kontakt do endokrynolog w wapienicy: anna urbaniak, jaworze ul. wapienicka 476, 033/8172618. moja mama chodzi do niej od lat i raczej sobie chwali. ja tez sie do niej wybieram w najblizszym czasie.
czy na komorowickiej przyjmuje endokrynolog ginekolog tego nie wiem.

Cześć dziewczynki :-):-)

... ja też od lat leczę się na tarczycę ... albo raczej ostatnio dłuuuugo nie leczę :baffled::dry: właśnie z powodu braku dostępu do dobrego specjalisty w Bielsku :wściekła/y::wściekła/y: .... Na Komorowickiej jest bodajże 3 endokrynologów ... ale żaden nie jest godny polecenia :no:. Poza tym tam przyjmują tylko na kasę chorych i terminy oczekiwania na wizytę są baaardzo długie :dry:.
Co do pani dr Urbaniak w Jaworzu słyszałam same pochlebne opinie od wielu osób i też mam zamiar się do niej wybrać :tak:

Izabela ... wiesz może czy u dr Urbaniak nadal są takie odległe terminy wizyty jak kiedyś??? ... bo był nawt okres (parę lat temu), że ona nie przyjmowała żadnych nowych pacjentów, bo czasowo się nie wyrabiała już ze starymi ...

reklama
Do góry