reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Tika naprawde nie wazne czy to bedzie chlopaczek czy dziewczynka, bo i tak bedzie ( w sumie juz jest ) całym moim swiatem :-D nnic innego sie nie liczy jak dobro i szczescie mojego dzieciaczka :-)

reklama
Oj mi tez wszyscy mówili że będzie syn i ja tak samo czułam przez całą ciąże a tu córa i bardzo się ciesze teraz już też chciałam mieć córe i jest ,oby było zdrowe i nie bolało przy porodzie a wtedy każda z nas będzie szcześliwa.
Agusiaa a do kogo idziesz na wesele

tika-mozliwe:tak:

dziewczyny powiedzcie mi jak sie wyjezdza z klimczoka z tylu to tam jest jakas klinika endorynologi??
Lub przyjmuje endokrylog??

Kurczak mielismy jechac dzis do hurtowni kupic mezusiowi spodnie na wesele0bo tak sie mu przytylo ze sie niedopina:tak::-) ale niestety dopiero wraca z pracy i bedzie po 18....echhhh i chyba niepojedziemy:baffled: jeszcze tylko jutro zostalo

a co tu taki zastoj dzis??

Tika naprawde nie wazne czy to bedzie chlopaczek czy dziewczynka, bo i tak bedzie ( w sumie juz jest ) całym moim swiatem :-D nnic innego sie nie liczy jak dobro i szczescie mojego dzieciaczka :-)
Brendy ... pięknie to napisałaś :-):tak:

Bernadka ... a chodzi Ci o endokrynologa dla dzieci, czy dla dorosłych?? ... bo tam gdzie piszesz jest Centrum Pediatryczne i przyjmuje cała masa specjalistów dziecięcych, więc endokrynolog pewnie też ... hm nic innego mi tam za Klimczokiem nie przychodzi do głowy :sorry2:;-)

Cześć Wszystkim Mamuśką :)

Brandy ładny brzuszek :-)nie chwaląc sie :biggrin2: mój ciupkę większy :biggrin2::biggrin2:

Kitka
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu,
i szczyptą soli, i tym co cieszy,
i tym co boli. Trwajcie razem,
gdy miłość w rozkwicie
i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie.

Wszystkiego naj na nowej drodze życia.

Byłam dzisiaj na uczelni - jak nie urodzę dzisiaj ze stresu to będzie cud ;-);-) Normalnie taki młyn, że głowa mała.
Im bliżej rozwiązania tym jestem bardziej zestresowana, czy Wy też tak miałyście :confused::confused:
Pozdrawiam

Daisy mój pewnie za niedługo tez bedzie okazalszy :-) a poza tym ja do porodu mam troche czasu jeszcze a Ty 2 tygodnie, mała róznica :-) co do uczelni to wiem co przezywasz :-) poza tym...ja wiekszego stresa bede miala na sesji letniej...jakos nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić ... :dry::dry::dry: tyle egzaminow, upal, stres, kopiacy malec... mhm...moze byc dosc ciekawie ....

Bernadka ja na szczescie nie mam problemu, bo Jacek po pierwsze trzyma wage, a po drugie zakupy robi sobie sam... czasem mu tylko cos zasugeruje, ale gusta mamy w miare podobne, wiec nie zdarza mi sie krytykowac jego wyborów... a własnie, co do Jacka... padła ostatnio propozycja, żeby zamieszkał u mnie....z moimi rodzicami i ze mna. To jest super pomysl, ale mam z jednej strony dosc sceptyczne podejscie....

Tika napisałam to co poprostu czuje. Teraz moze sie walic i palic ale maluszek jest dla mnie najwazniejszy i zrobie dla niego wszystko ... :tak:

A faktycznie dziewczyny, zastoj tu mamy dzisiaj jak nigdy w sumie ... :dry: mamusie nam sie opuszczaja w forumowaniu .... nie ladnie....:no:

Brandy na pewno będzie coraz ładniejszy, bo w końcu Maluszek musi mieć I klasę :tak::tak: A co do sesji - może uda Ci sie pozaliczać w 0-kach. Ja aktualnie pisze prace mgr - wrrr - już normalnie nie mogę - jeszcze do Katowic musiałam dzisiaj jechać. Ale jakoś damy rade z małą:-D:-D i napiszemy tą pracę a potem obronimy.
A co do terminu - nie wiem czy wytrzymam te 2 tygodnie - doktor powiedział, że jak do 31.03 wytrzymam będzie dobrze, ale Mała już sie wyrywa :laugh2: jak mnie wczoraj kopła to myślałam, że sie z bólu popłacze - ehh kochane maleństwo.

Brandy-jezeli moge cosik zasugerowac-to najlepiej mieszkac sami osobno i bez rodzicow my to przerabialismy-i co tu duzo mowic mielismy chwile ze sie zdalo ze sie rozejdziemy-teraz mieszkamy osobno i wszystko jest wkoncu ok i cieszymy sie soba:tak:

Kurcze chodzi mi o endokrynologa dla doroslych-jak si ewyjezdza z KLIMCZOKA ale nie w strone sfery kurczak ja juz sama niewiem gdzie to bylo ale wydawalo mi sie jakies 2 lata temu:zawstydzona/y: ze pisalo cos o endokrynologu-kurcze niemozliwe zeby w calym Bielsku nie bylo endo zadnego

Dobranoc laseczki:-D

reklama
Daisy nie jestem pewna do tych zerówek... nie dość, że mamy fure normalnych egzaminow, to dochodzi mi jeszcze chyba 6 ze znajomosci praktycznej jezyka angielskiego :dry::dry::dry:a poza tym u nas niektorzy wykładowcy nie uznaja czegos takiego jak zerówki :sorry2:
A na jaki temat piszesz prace? No i trzymamy juz kciuki za obrone :-)
A mała mówisz juz sie rwie do tego świata? No prosze, jaka niespokojna :-) ja dopiero niedawno zaczełam czuć ruchy mojego maleństwa.... to takie słodkie i narazie bezbolesne ehehe :laugh2:

Do góry