reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kitka wszystko najlepszego na nowej drodze życia !!!

My z J. tez zastanawiamy się nad ślubem cywilnym... niestety czas mnie goni, bo nie chciałabym zacząć rodzić na własnym ślubie :-):-):-) ale by było heheh :-D:-D:-D jak juz coś to w czerwcu to się stanie :-) ale to jeszcze sprawa w toku :-) jak juz bedzie wiadomo to dam znać....chętnie was zobacze na ślubie mamuśki :-):-):-)

Kitka ma racje - nianie na dwie godziny a jak nie nianie to babcie i do fryzjera marsz :-D jak coś to ciocia brandy chętnie pomoże, bedzie taka mala nauka dla mnie ;-)

reklama
Witam wszystkie dziewczyny swięta i po swiętach i czas wracać do codzienności.
Mnie coś łapło zapalenie zatok gardło boli nerka boli już się rozkładam a nic tak bardzo mnie nie drażni jak to że nic konkretnego nie można łyknąć żeby szybko przeszło tylko babcine sposoby.
Brandy ja miałam przy pierwszej ciąży niespodzianke im bardziej chciałam wiedzieć przed każdym usg co mam w brzusiu tym bardziej moja córa zakrywała co ma miedzy nogami wiec dowiedziałam się dopiero jak mąż mi powioedział co wyskoczyło ze mnie, natomiast teraz to mała na dzień dobry pokazała że jest pannicą bezwstydna dotego.
Co do ślubów to my mamy zaproszenie na 19 lipca do Bielska a na 17 mam termin więc nie wiem jak to zrobie no ale jakoś może się udać

Bernadka... mam ten sam problem z rozmiarami... mały wybór w xxl-kach... ale muszę się wziąć za siebie bo lato zbliża sie szybciutko...
Kitka... gratulacje... wielki dzień w sobotę... wklejaj później fotki... no i Oliwci kochanej też, bo na pewno ma super sukieneczkę....
Mery... my też idziemy na ślub 19lipca.... może to ten sam... ;-)

Brandy super ze wszystko ok z dzieciaczkiem . ja od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka i jeszcze przed usg powiedzialam mezowi ze bedzie Zuzka i zeby sie nie nastawial a on na to ze jak zuzia to ok (dobrze przeczytalam ze jak bedzie dziewczynka to tak bedzie miala na imie?). No i poszlismy do przypadkowego lekarza araba w dodatku i uslyszelismy : no jak to dziecinka bedzie dziecinka -mam to nagrane musze poszukac tej plytki :-D
Tesknie bardzo za tym ciazowym stanem i moze jeszcze w tym roku sie zdecyduje ( jak zakoncze edukacje)

Dzień doberek :-D

Luandzia własnie tak chce dac mojej coreczce na imię ZUZIA :-) a jak chłopaczek tobędzie Alex :-) wszyscy mi mowia, że bedzie chlopak .... a ja bym tak bardzo chciala core :-) no coz, jak sie dowiem to sie dowiem...a jak nie to nie. Najwazniejsze, zeby bylo zdrowe i silne.

BRANDY-Masz racje byle co byle zdrowe...mi tez to bylo wszystko jedno...co prawda Grzesiek chcial syna ale jak Nata sie urodzila to oszalal na jej punkcie-przebieral ja kapal na spacery maszerowal a nawed karmil jak mala byla na butli;-):tak:

Bernadka bo to jest najwazniejsze - zeby maluch byl zdrowy, silny, dobrze sie chował. A plec nie jest wazna.... ja niby chce ja znac, ale jak maluch sie bedzie ukrywal do samego konca to tez fajnie...i polozna na porodówce powie : "Pani Dominiko! ma pani piekna córke / slicznego synka" :-) to tez musi byc fajne uczucie nie?

Kitka ... szczęścia oraz wszytstkiego co najlepsze i najpiękniejsze na nowej drodze życia

:-):-):-):-):-):-):-)

Bernadka ... to ja obstawiam ten Sarni Stok :tak:, bo tam często robiłam przystanej jadac z pracy ... te kilka lat temu :-D;-)

Brendy ... ja też chciałam dziewczynkę i duchowo się nastawiałam, że będzie właśnie ona, ale w 6 m-cu ciąży pan doktor rozwiał nasze wątpliwości i powiedział na USG, że to co tam widać u dzidzi między nóżkami w 100% nie wskazuje na dziewczynkę :-D:tak:.
No i przez ostatni okres ciąży oswoiłam się z tą myślą i już zaraz po urodzeniu Matiego nie zamieniłabym go za żadne skarby świata hehe ...
Najważniejsze, by dzidzia była zdrowa, bo tylko wtedy można się w pełni cieszyć macierzyństwem :-)

reklama
Pewnie ze najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowe ale to oczywiste wiec o tym nie pisalam. Mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo w niedziele Zuzia zaczyna kurs na basenie :-).Po swietach i ciaglym noszeniu przez cala rodzine przestala sie ruszac wiec od dzisiaj wznawiamy trening bo jak w piatek rehabilitantka to zobaczy to bedzie w szoku...Pozdrawiam trzymajcie sie cieplutko

Do góry