reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Bernadka ... jeszcze raz dzięki :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ... kochana jesteś :tak::-)!

A może by się mamusie z bielskiego forum pochwaliły tutaj pocieszkami co ;-):-)???

Izabela ... no właśnie tak myślałam ... ale i tak się w końcu wybiorę ;-)

Daisy ... fotki cudne :-) :tak: ahhh :-)

kitka ... uroczystość w urzędzie już trwa ... albo już po :-) ... w każdym bądź razie i tak trzymam kciuki :tak:

Sandra ... fajnie tak wyskoczyć i trochę poszaleć :tak: ... no i mam nadzieję, że te mdłości nie od tych przyjemności :-D:-D:-p;-)

reklama
Tika, nie lubie wklejac zdjec mojego dziecka na otwartych forach, ale jeden wyjatek zrobie i dam 1 fotke :-) ;-)
To Sara (tu w wersji aniolek ;-))

Załączniki

• sukienka1.jpg
    sukienka1.jpg
    71,7 KB · Wyświetleń: 39
Cześć :-)

Nie wiem czy wszystkie mamuśki przed rozwiązaniem maja takie zachcianki;-)
Ja dzisiaj od rana w kuchni - naleśniki z farszem i sałatka z brokułów... niech mąż spróbuje powiedzieć, że mu nie smakuje :blink:

Eh..., pogoda mogłaby sie zdecydować, bo już mam jej dość.

Pozdrawiam i miłego popołudnia życzę ja idę posprzątać mieszkanko - jak będę miała siłę. :rofl2: jak nie to zatrudnię chłopa do odkurzania

Sandra ... rozumiem :tak:, ale cieszę się i buźka za to, że zrobiłaś wyjątek :-);-), bo Twój aniołek jest przeeeeeśliczny :-):-):-) ... normalnie prawdziwa mała księżniczka :-):tak:

Daisy ... ale pyszności przygotowujesz dzisiaj ... no cieknie mi po prostu ślinka :-D;-) .... mniam :tak:

Tika, dzieki wielkie! Na Twojego Mateuszka to napatrzec sie nie moge :-):-):-)Sliczny jest! :tak:

Daisy, a jaki farsz dajesz do tych nalesnikow? Lubie takie nalesniczki ze slonym nadzieniem :tak::-):tak:

A ja jeszcze 3 godziny w pracy :baffled::blink:

Sandra farsz to zestaw warzyw - mrożonka - ja kupiłam bez ziemniaków, bo one potem robią się strasznie papkowate i mięsko. U mnie to jest filecik z piersi kurczaka cieniutko pokrojony w niewielkie paseczki. Mięsko w trakcie smażenia przyprawione papryczką czerwoną. Potem wszystko z ważywkami wymieszane i duszone jakieś 20 minutek na wolnym ogniu - następnie wszystkie przyprawy, jakie mam i do naleśników. Zawijając dodałam jeszcze troszkę startego sera i całość już - gotowe naleśniki - zapiekłam w piekarniku 10 minutek z odrobiną startego sera na górze.
Mężowi smakowało - więc chyba było dobre ;-);-)

PS. A nie wiecie, co się stało z Brandy – rzadko się zdarza żeby jej postów nie było przez cały dzień:no::no:

Dzieki Daisy za przepis :tak::-) To mam juz pomysl na poniedzialkowy obiad :-):-):-)

Wlasnie tez sie zastanawiam co z Brandy :baffled: Na gg tez jej nie ma...Mam nadzieje, ze wszystko ok :tak: Moze jest u swojego J. :confused:

A ja jednak godzine krocej bede pracowac :-) Jutro tez, wiec za chwilke zmykam do domku :-):-):-)

Kitka dużo zdrówka na nowej drodze życia... :happy2:
Daisy... super fotki... a przepis na naleśniczki na pewno wypróbuje... już mi ślinka cieknie... :-p
Ja dziś zrobiłam na obiadek żeberka w miodzie... hmmm... pycha... a na deserek na popołudnie do kawusi - seniczek na zimno z truskawkami i brzoskwiniami.... ma ktoś ochotę???... zapraszam....
Sandra... Sarunia jest śliczna.. aniołeczek... :rolleyes:

Co do wklejania zdjęć to może można by tu u nas na regionalnym stworzyć wątek zamknięty.. dostępny tylko dla wybranych... Co o tym myślicie... a kto jest moderatorem naszego wątku??:confused:

No to życzę smacznego ;-);-)

Miejmy nadzieję że sobie gdzieś odpoczywa :tak: ale nie powiem, że brak jej postów jest troszke niepokojący - jej zawsze tu było pełno:blink:;-):-D

Miłego popołudnia :-)

reklama
... uff ...
nie wiem, co mnie dzisiaj napadło :sorry2::sorry2:
obiadek - kupka roboty, jeszcze sałatkę z brokułów strzeliłam - to z moim brzuszkiem już dużo :blink: - prawie całe przedpołudnie na nogach ... to teraz jeszcze ciasto drożdżowe ;-) zrobiłam ... ehh nie wiem czy jutro Mała nie zechce przyjść na świat - skoro tak mnie dzisiaj napadło :tak:
Agusia ja ostatnio robiłam skrzydełka w miodzie :-)

A co do zamkniętego forum – może to by było dobre rozwiązanie – fajnie by było jak bym miała do niego dostęp, bo naprawdę Wasze odpowiedzi mi są pomocne.:tak::tak:

Do góry