reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

No wlasnie tak myslalam jak rozmawialam z kolezanka to ona powiedziala ze dala 300 swojej kolezance jakies 1,5 roku temu-ale kurczak nie stac mnie na 300:-(mysle ze damy 200 i kwiaty...........................

reklama
Brandy ja też strasznie chciałam wiedzieć kto siedzi w moim brzuszku i dziwie sie kobietom które nie chcą wiedzieć:sorry2:Dla mnie samo urodzenie dziecka to i tak było ogromne przeżycie wiec po co więcej niewiadomych:baffled: A jak sie czujesz?

Bernadko my sobie ustaliliśmy wśród znajomych ze nie dajemy sobie nawzajem na wesela kasy ani jakiś wypasionych prezentów tylko coś symbolicznego małego od serca:-D I to sie sprawdziło:tak: A kreacje już masz?:-D

Bernadka ... dziękuję :-) ... a Twoja buźka wydaje mi się jakaś znajoma :tak:, nie wiem jeszcze skąd ... ale pomomo mojej sklerozy może uda mi się coś przypomnieć :-D;-).
A co do prezentu na ślub ... to myślę, że to m. in. zależy od stopnia znajomości i Twoich możliwości, a piszesz, że to Twoja dobra koleżanka, więc znacie się dobrze i wydaje mi się, że 200 zł (bo to taka okrągła kwota) jest ok , jakiś drobny prezent od serca ... tak jak pisze Jagoda też jest bardzo dobrym rozwiązaniem:tak::tak: ... no i właśnie pochwal się kreacją weselną :-)

Brandy ... jej ... jaki śliczny brzusio:-):-):-):-):-)!!! ... taki do głaskania :tak::tak:, no i dzidzia maleńka też śliczna :-):-):-):-):-), ja jakoś zawsze strasznie się wzruszam jak oglądam takie fotki ... tak, że zasypuj nas ciągle nowymi, zasypuj :-)

Agusiaaa ... Bernadka też mi narobiła ochoty na te łazanki :-D:-D już nie pamiętam kiedy jadłam :sorry2:, no i z fryzjerem ten sam problem ... ciągle odkładam, bo nie mam czasu :baffled:

Dziewczynki kochane ... ciągle Was tu podczytuję, bo tu u Was ... powinnam napisać u nas ;-):-D:-D taka miła i sympatyczna atmosfera, ale sorrki, że tak żadko się udzielam ... to przez ten ciągły brak czasu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzien dobry dziewczynki :-) dzis w nocy chwycił mnie pierwszy skurcz łydki :eek: oj jakie nieprzyjemne uczucie ... i dzidzia jakas niespokojna byla...z dnia na dzien coraz bardziej ja czuje :-)

Tika masz jak w banku te zdjecia :-) bede wrzucac tyle ile sie da hehe :-)

Bernadka ja zgadzam sie z dziewczynami,. 200,- wystarczy. A zamiast kwiatów kupiłabym misia :-) no i obowiazkowa wrzucach zdjecie w weselenej sukience :tak::tak:

Ja z fryzjerem nie mam az takich problemów... za bardzo mnie moje wlosy draznia, zeby to odkladac, wiec na fryzjera zawsze znajde czas, chocby sie walilo i palilo :-)

Witam
tika hmmm niewiem ja Ci powiem kiedy i dzie bylam mniej wiecej w bielsku a Ty mi powiec czy odwiedzalas Pszczyne lub Goczalkowice
No wiec
Czesto bylam w szpitalu pediatrycznym na Sobieskiego
U audiologa(kurde zapomnialam jak sie osiedle nazywa ale jest kolo alberta)
I na jeden czas chodzilam do ginekologa-endorynogola Urszuli Olearczyk-Nycz:tak:
Aha i 5 lat temu pracowalam na Sarnim Stoku w Top Secret

to chyba tyle......

A kreacji jakies specjalnej nie mam(w moim rozmiarze ciezko cos dostac:wściekła/y:)

Ale mam spodnice haftowana czarna oraz bluzke satynowa lub taka jeszcze jedna ale niewiem w ktorej pojde:no:

Zdjecia oczywiscie beda:-D

Dzis Natala sie poplakala bo niechcialam jej dac ketchupu na kanapke z NUTELLA:szok::szok:-ONA ma coraz to dziwne pomysly:sorry2:

Dzień doberek
Brandy super brzuszek
Babeczki przeważnie są ciekawe co mają w brzuszku.U nas do końca nie było widać na usg ale i tak mieliśmy nosa do dziewczyny ;-)
Bernadka 200 zł na ślub jest jak najbardziej na miejscu :tak:
Dziewczyny!!! Znajdźcie na 2 godziny jakąś nianię i do fryzjera marsz :-D Bardzo pomaga ;-) Ja byłam wczoraj na kolor i póki co podcięcie grzywki bo w sobotę musi mnie uczesać a z takich krótszych nie wiem czy by coś fajnego wymodelowała :-D

kitka-o rany ty w sobote biezesz slub:szok::szok::szok::szok:

Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli,
i tym co cieszy, i tym co boli.
Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie..............

Bernadka

reklama
kitka- najserdeczniejsze zyczenia!!!
bernadka- mnie tez sie wydaje, ze 200zl bedzie ok

przepraszam was, ze tak malo udzielam sie na tym watku ale jak juz pisalam- permanentny brak czasu...

brandy- kurcze ale ci zazdroszcze... uwielbialam byc w ciazy (mimo malych klopotow). wlasnie wczoraj dowiedzialam sie, za moja przyjaciolka tez jest w ciazy i tak strasznie sie ciesze :-D:-D:-D

Do góry