reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Brandy-suuuuuper:tak::tak::tak::tak::tak::tak: Gratuluje raz jeszcze!!!!!!!

No jasne odpoczywaj:tak:nalezy Ci sie bo jak sie dzidziusiek urodzi to raczej niebedziesz miala czasu

Ja wlasnie posprzatalam jeszcze podlogi musze umyc ale to zachwilke:-D
Obiad naszykowany-dzis łazanki:-) uwielbiammmmmmmmmmm

buziaczki

reklama
A to nasz brzuszek :-)

Załączniki

• Zdjęcie0004.jpg
    Zdjęcie0004.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 42
Brzuszek pogłaskany od cioci Bernadki :-):-):-) a teraz mama idzie go masować pod prysznicem. Jedziemy dzisiaj z mama popatrzec na ubranka dla mojego szkraba :-)

Brandy super fotki... śliczny brzusio i śliczny bobasek na usg... rozczulają mnie takie fotki...
Bernadka ale mi narobiłaś smaka na te łazanki.. hmmmm ...
A fryzjer by mi się też przydał... ale nie mam czasu się wybrać... ;-(

AGUSIAAA- a jakie dobre wyszly mmm pycha:tak:
Ja ide w sobote do fryzjera bo na wesele idziemy:-D:-D

Dziewczyny poradzcie mi czy 150 zl to nie zamalo na slub.Panna mloda jest moja dobra kolezanka,wesele 1 dniowe czy moze dac wiecej??

Agusia za niedlugo brzuszek bedzie jeszcze wiekszy to damy nowe zdjecie :-) a maluszek jest cudowny ...
Własnie wróciłysmy z mama z buszowania po ciuszkach dla bobasków. Jednak nie pozwoliła mi nawet kupić pary ślicznych, malutkich skarpeteczek :-(

Witajcie Dziewczęta;-):-)

Brandy ale śliczne maleństwo!!!:tak: Widać ze chce zrobić mamusi niespodziankę, ale moja Mała tez ukrywała co ma miedzy nóżkami do 24 tyg...a ja pękałam z ciekawości.
A jak tylko poznałam płeć to nakupiłam pełno ciuszków, a co tam:-D

Agusiaaa
jejku ja też nie mam czasu na fryzjera a przydałby sie, oj przydał:sorry2:

Bernadko
co do kasy na wesele to cieżko powiedzieć...:sorry2: Ja chyba dałabym wiecej ze wzgledu na koszty jakie musi ponieśc para młoda za każdą osobe:sorry2:

reklama
Jagódko - ale ja nie wiem czy chce miec taka niespodzianke ;-):-D wolalabym chyba wiedziec co i jak ... ale jak mus to mus. Noze mu / jej nie rozkracze na sile nie? :-)

Do góry