reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

witam poniedzialkowo :)
u nas tez sypalo, a ja z wozkiem smigalam do mamy (moj M w pracy :-(). mowicie, ze jeszcze tylko jutro ma byc taka pogoda? to dobrze :tak:.

reklama
Dzieki dziewczyny... wierzę, że wszystko się ułoży... choć nie należę do życiowych optymistów :sorry:

Maluszek dzisiaj spokojniejszy, daje mamie odpocząć :-D w końcu przespałam prawie cały dzień ...

Ja własnie idę po prysznic i będę "odchamiać się" przy Madagaskarze na TVN :-) przyda się taka odskocznia ....

No własnie Bernadka, Święta, Święta i po Świętach, nie ma co... nawet to i dobrze, że się juz skończyły... ja dopiero w piatek mam zajęcia na uczelni, więc tydzien w sumie spędzę w domku jeszcze... a jutro idziemy na USG...jupi :-D

Dzień doberek
Ja chcę wiosnę!!! Bo jak zobaczyłam co się dzieje od rana za oknem to normalnie idzie zwariować :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeszcze po 10 muszę na miasto jechać i do fryzjerki :-D Trochę się odchamić ;-)
Miłego i słonecznego dzionka

Dzień dobry :-) juz jestem gotowa do wyjscia, zaraz jedziemy na USG :-) serducho mi wali z podekscytowania .... nawet mi dzisiaj pogoda nie straszna :-)

Milego dnia dziewczynki :-D

Brandy-czekamy na wiadomosc :-):-):-):-)

Wiecie co brakuje mi czaem czasu ciazy....byl taki jakis beztroski nikt nie patrzyl na mnie jak na wariata jak jadlam banany z pomidorami na przemian albo jak spalam popoludniu:tak::tak::tak:to byly czasy........
kitka-u nas tez za okne bialusienko:crazy::crazy::crazy:
Ale niby tylko do jutra ma tak byc zobaczymy....

Ja dzis mam wolne w pracy-wiec musze ogarnac domek bo przez swieta to tylko naczynia mylam po posilkach:tak: a trzeba by bylo poodkurzac i moze podlogi wytrzec:rofl2: i do sklepu po jakies pieczywko i wode mineralna sie wybrac:tak:bo wczoraj wypilam troszke za duzo winka wieczor i jakos mnie suszy:-):-):-):-):-):-)

Na obiad dzis robie łazanki.......

A wogole to w sobote na wesele idzemy do kolezanki;-)ale jakos tam mi sie niechce:zawstydzona/y:
Choc jeszcze wczoraj niemoglam sie doczekac mmm cos dzis ze mna nie tak:rofl2:

buziolki dla wszystkich

Moze teraz sie pokaza :-) to sa nasze dzisiejsze zdjecia :-)

Załączniki

• Zdjęcie0001.jpg
    Zdjęcie0001.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie0002.jpg
    Zdjęcie0002.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 35
reklama
No pokazaly się. Pani doktor powiedziala, ze wszystko w porzadku, serce jak dzwon i takie tam :-) najbardziej sie smialam, jak nie chcial pokazac co ma miedzy nozkami i zaczal wierzgac :-) i dalej nie wiem czy bedzie Zuzia czy Alex :-) Poza tym wszystko w porzadalu :-D teraz ide pod prysznic i leniuchowac dalej... do piatku mam wolne, wiec musze wykorzystac :-)

Do góry