reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

No ja miałam 4d USG. I za każdą wizytą takie robi. Więc temu nie jestem Ci wstanie odp czy 100 to normalna wizyta dla stałych pacjętech i czy ma inny cennik jak ktoś "jednorazowo".
Ale naprawde polecam - raz że wrażenia całkiem inne niż przy normalnym USG a i lekarz z ludzkim podejściem.
A co do widoków na USG - Baliś - tak go wyobraca że jak będzie już coś widać to nie będzie tajemnicą czy jest chłopcem czy dziewczynką :-)

Dzięki Mery - ja mam nadzięję że wszystko będzie ok i że uda nam sie wyjść "jak najszybciej" :-) Oby tylko malutka była zdrowa.
A co do pakowania - to już to robie, bo naprawde nie wiadomo kiedy się zachce przyjśc na świat.

reklama
Mery a mogłabyś na wizycie zapytać ile bierze dla niestałych pacjentek ? Byłabym bardzo wdzięczna :-) już nie mogę się doczekać kiedy dowiem się co tam pływa w moim brzuszku :-D

Brandy Nie ma sprawy dam ci znać ide w poniedziałek na 7.45 mam nadzieje że będe pierwsza, jeśli chcesz robić usg żeby sprawdzić czy wszystko ok chodzi o rozwinięcie narządów itp. to zapisują dopiero po skończonym 22 tyg ciązy. Pozd

Potrzebuję kogoś lub firmę która świadczy usługi w zakresie ogrodnictwa, znacie kogoś z Bielska lub okolic? poszukałąm na necie ale tam niewiele tego jest, więc gdzie miałam zapytać jak nie forumowiczki ;-)

Hej dziewczynki!

Przepraszam, ze Was zaniedbuje ostatnio, ale non stop cos mi wypada :sorry2::baffled:
Obiecuje, ze nadrobie - moze w piatek :tak::-)
Tymczasem pozdrawiam i sciskam!

Hej dziewczyny

Chciałam tylko poinformować,że gdyby któraś potrzebowała sali wraz kuchnią i obsługą oczywiście na wesele lub inną okazję(wieczory panieńskie, kawalerskie, stypy itp.), to mam gdzieniegdzie małe wtyki;-) i polecam gorąco.

A w związku z tym,że zbliżają się święta i ludzie zaczynają generalne porządki i pranie dywanów, wykładzin, garderoby, rolet itp to również mam wejście do pralni działającej na terenie Bielska......odbierają brudne rzeczy i przywożą czyste, nie trzeba taszczyć wszystkiego, również polecam.

Przepraszam was,że pisze tak mało "osobiście" ale może być to komuś pomocne a nie wszyscy wiedzą jeszcze o takich możliwościach.....

Umyłam okna, i zaczęło lać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no: ehhhh nie warto tego robić:no:

reklama
Brendy ja tez mam nadzieję że tym razem dowiem się czy będzie chłopczyk czy dziewczynka. W pierwszej ciązy na żadnym USG mała nie chciała pokazać kim będzie dopiero jak się wykluła to zobaczyłam że córa chociaż przez cała ciąże myślałam że będzie syn. Baliś męczyła mnie na badaniu przez ponad 40 min itylko dziure w tyłku widziałam, ale przy pierwszym to obojętne co bedzie. Teraz mam nadzieję że będzie druga córa a mąż jak to chłop woli syna więc mam nadzieję że w poniedziałek wszystko się wyjaśni. Pozd

Do góry