reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Dzień dobry dziewczynki :-D

jak tam weekend sie zaczął? Bo mi upiornie. Przyjechała wczoraj grupa - 60 os :baffled: ani sie wyspać nie dają, Zaraz idę odsypiać nockę :dry: a poza tym to Wszystkiego Naj Naj Naj z okazji Dnia Kobiet :-D:-D:-D
Ja i J. gadaliśmy na temat ślubu wczoraj i planujemy na 7 czerwca :-D jutro będziemy o tym gadać z moimi rodzicami :-)

Milusiego weekendu życze :-)

reklama
Brandy fajowo... gratuluje decyzji o ślubie... Mój ślub... kiedy to było... hmmm.....

Ale dziś superowa pogoda... mamy plan, że jak zjemy obiadek to idziemy z Olusiem na rowerek... może pojedziemy na Błonia....

Hej kochane!

Mialam urwanie glowy przez ostatnie dni, dlatego nie pisalam :baffled: Mielismy 2 duze imprezy sportowe, wiec roboty kupe; praktycznie dzien w dzien w pracy, a czasami jeszcze wieczorami :baffled: Teraz jestem w pracy, a rano bylam jako tlumacz w urzedzie na spoktaniu komitetu olimpijskiego, wiec non stop w biegu :-p

Jak tam po dniu kobitek? :-):-):-) Gozdzik byl? ;-):-D

Jagoda, super, ze Asia ma to juz z glowy i maly jest juz z nimi :tak::-) Ignaś - fajne imie, synek kolegi tez tak sie nazywa :-)
Jak tam po wizycie u tesciow? Jutro mam wolne to moze jak bedzie ladnie zaliczymy jakis spacerek, co?

Brandy, super, ze dzidzia rosnie i rozwija sie prawidlowo! :tak: Czekam na foty z USG :-) No i fajnie, ze ustaliliscie date slubu :tak: To powazny krok :-):-):-) Ale teraz bierzecie tylko cywilny, tak? Duzo gosci planujecie? Fajnie, ze z miejscem imprezy nie masz problemow ;-):tak:

Agusiaaa, milego spacerku z Olusiem :tak: Ja sobie jutro nadrobie, bo jak wracam z pracy o 16:00 to mam juz po sloneczku :baffled::-p

Luandzia, gratuluje Zuzi postepow! Teraz to juz z goreczki! :tak:

Agatka, tez nie mialabym cierpliwosci do grupy rozwrzeszczanych (jak to bywa) dzieciakow - i zeby jeszcze cos im do glowy wtluc :-p To nie dla mnie :-p

A my z T. wzielismy wczoraj Sare i poszlismy na kolacje meksykanska :-):-):-) Byla jeszcze moja siostra z chlopakiem, wiec sie posmialismy, pogadalismy, a i Sara byla w siodmym niebie, bo tam gdzie bylismy jest kacik dla dzieci i akurat bawil sie w nim taki ok. 4-letni chlopczyk, ktory odrazu zajal sie Sara i mowil do niej tak slodko " dzidzia, to jest garnek", "dzidzia, chodz tu" itd :-):-):-)
Pozniej w domu wypilam sama butelke wina, bleee, i dzisiaj czuje sie tak...no...nie w formie :-p;-):-D
A dzisiaj T. sie sam samiutki Sara zajmuje, wiec jestem ciekawa jak sobie poradzi :-pWczoraj np. wzial ja na obiad do knajpy i nie ma to jak zamowic dziecku czerwony barszcz :-p Moze sobie wyobrazic jak ciuchy wygladaly :-p:-p:-p

Hej dziewczynki :-D
Dziekuje za gratulacje. Narazie czekamy na to, zeby J. dostal umowe w pracy i w koncu znajdziemy sobie jakies mieszkanko. Potem bedziemy zalatwiac sprawy w urzedzie i takie tam.Ale ciesze sie, ze decyzja w koncu zapadla...w koncu zareczyny byly pol roku temu :-)
Sandra masz racje, ze nie mam problemow z sala :-) a poza tymto chcemy brać slub u nas w urzedzie to juz wogole, na nozkach sie przebiegne :-D:-D:-D a nie mamy zmiaru robic weseliska - po slubie tylko obaid dla najblizszych i tyle.Nie jestem zwolenniczka wielkich wesel :dry: strata czasu,nerwow i pieniedzy jak dla mnie:sorry2:
A jak tam po weekendziku dziewczyny? Dzisiaj faktycznie pogoda super. My z J. zaliczylismy spacerek przed obiadkiem i odrazu lepiej jedzonko weszlo :-D

Ja wam zycze spokojnej niedzieli a sama daje nura w ksiazki :-(

Witam po dłużej nie obecności ;-) Serdecznie witam nowe forumowiczki :-)

Przepraszam że nie zaglądałam ale ostatnio miałam urwanie głowy. Oliwka ciągle broi :-D Ja pracuję na 3 zmiany, załatwiałam autko i jeszcze końcem marca ślub bierzemy. I trochę tego na głowie miałam :rolleyes2:
Ale za tydzień mój przyjeżdża więc chociaż na święta pobędziemy razem ;-)
Przynajmniej chociaż w pracy dostałam tulipanka i ptasie mleczko :-D Ale jaki ubaw przy tym był ;-)
Ściskam ciepło i postaram się częściej zaglądać ;-)

Sandra a gdzie w Szczyrku serwują meksykańska kuchnie... wybrałabym się.. no i ten kącik dla dzieci mnie przekonuje...
Kitka no no... bo dostaniesz nagane za długą nieobecność na forum... całuski dla Oliwki... dawaj jakieś fotki bo już dawno tu nie było śłicznotki.... no i gratulacje ślubu...

Cześć wszystkim :-)

Miłego początku tygodnia życzę.

Dzisiaj byłam na wizycie. Wszystko Ok - poza tym, że mała za mało waży jak na 36 tydzień :( ehh żeby, choć troszkę bardziej chciała utyć.
Poza twarzą widzieliśmy wszystko :-):tak::-) - uparta nie chciała sie pokazać i zasłaniała rączkami :-):-)

Mery odnośnie wizyty u doktora Balisia - miałam USG i Pan doktor sam od siebie nagrał mi płytkę - a cena standardowa, czyli 100 zł tak jak Ci już wcześniej pisałam.

Pozdrawiam i miłego dzionka życzę.

reklama
Do góry