reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej dziewczyny :-)
Ja osobiście to wolałabym dziewczynkę :-D choć oczywiście najwazniejsze jest, żeby było zdrowe i silne ... A co do imionek : jak będzie dziewczynka to Zuzia a jak chłopaczek to Alex :-) mam nadzieję że da w krótce podejrzeć co tam ma między nóżkami :-D

Umyłam auto ... i lało ... nigdy więcej !!

reklama
Hej dziewczynki :-)

Dzisiaj jestem w pracy, mam luzy caly dzien, wiec mam nadzieje, ze uda mi sie z Wami troche popisac :tak::-)

Jezeli chodzi o mycie auta i okien to przyznam, ze nie wiem kiedy ostatni raz robilam jedna i druga rzecz :zawstydzona/y::-p
Okna myje nam pani Agata, a auto myjnia :-p
Ale rzeczywiscie - jak na ironie losu - zawsze jak auto czyste i okna pomyte to zaczyna lac :baffled::-p

Brandy, jak tam zdrowko i humorki ciazowe? ;-) Kiedy sie wybirasz do Balisia, zeby dowiedziec sie co tam "hodujesz" w brzuszku? ;-):-)

Jagoda, bylyscie z Dominika na spacerze wczoraj albo przedwczoraj? Ja "przezimowalam" dwa dni w domu w pizamie - tak mi sie nic nie chcialo, ze szok :-p

Agatka, dobrze wiedziec z ta sala i ta pralnia :tak: Zawsze moze sie przydac :tak:

Mery, to trzymamy kciuki za dziewczynke! ;-):-) Chlop jak to chlop - zawsze woli syna :-) U nas T. do konca wierzyl, ze syn bedzie (chociaz na 100% bylo wiadomo, ze dziewczynka :-p).

Agusiaaa, co slychac? Kiedy wpadniesz do Szczyrku na jakis spacerek? :-)

Reszcie dziewczyn mowie "czesc" :-)

Hej Brandy przeczytałam że jak chłopiec to Alex też mam taki plan tylko boje się że póxniej wszystkim będe musiała tłumaczyć to Alex a nie Aleksander szczególnie babcią żeby mi z dziecka nie zrobili Olka bo to imie wogóle mi się nie podoba druga opcja to Filip no a dziewczynka to na 100% Patrycja, żeby było do pary Nati już jest więc Pati pasuje.
A co do mycia okien to ja już po firaneczki poprane tylko domek trzeba posprzątać ale to chyba zaraz przed świętami bo przy moim urwisie której jeszcze pies pomoże to nawet jeden dzień porządku nie ma.

Mery, Alex - sliczne imie! :tak: Filip tez fajnie, ale strasznie duzo Filipkow teraz, wiec jak bym obstawiala to pierwsze ;-):-)
A Nati i Pati rzeczywiscie fajnie pasuja :-):-):-)

A o porzadkach to mi nawet nie mowcie :baffled: Przy Sarze 1 dzien porzadku graniczylby z cudem :-p Non stop cos sie wala miedzy nogami :-D

Sandra humor...mhm... a raczej jego brak. Agresora jakiegos mam ostatnio i to duzego, wszystko mnie wkurza, 3 dzien rycze, ogolnie mam dosc :no: chodze podminowana, caly czas mam wrazenie, ze zaraz wybuchne... koncze sie...
A poza tym stara bieda... szkola, dom, szkola, dom ...i tak w kolko....jedna wielka rutyna :no::wściekła/y:

reklama
Do góry