reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Nie ma za co Mery :-)

Tak jestem jego pacjentką - "pozwolił" mi rodzić pod jego opieką i obiecał, że zajmie sie nami po porodzie.

Pozdrawiam i życzę "owocnej" wizyty.

reklama
Wiecie co dziewczyny ? Tak was czytam i czytam i chyba tez sie przejde do dr Balisia na to USG :-D skoro tak sobie go chwalicie i wogole :-Da i chetnie bede miala swojego malucha na plytce :-)

Moja Oliwka ;)

zdjcie005th8.jpg

Brandy polecam - nie ze względu, że ja do niego chodzę, ale z tego względu, że u niego na USG widzisz Maluszka z każdej strony - doktor nam ją tak poobracał, że widzieliśmy Małą z każdej strony. Jedna z cudowniejszych chwil, jakie przeżyliśmy - mąż był pod ogromnym wrażeniem i zadowolony - bo Baliś był bardzo miły - zresztą jak zawsze.
U Ciebie będzie lepszy efekt, bo to początek ciąży - ja już jestem w 36 tygodniu i Mała jest już "duża" i doktor powiedział, że już nie wszystko tak ładnie widać. Ale i tak taka płyta z nagranym Maluszkiem jest wspaniała pamiątką. :-D:tak::-D
Wiec serdecznie polecam.

Kitkabb bardzo ładna Panna :-) Teraz to tylko musisz na adoratorów uważać ;-)

Daisy a możesz mi podać dokładne namiary na dr Balisia? Bardzo chętnie bym się do niego umówiła, żeby właśnie dokładnie sobie obejrzeć maluszka i żeby w przyszłości mu pokazać jakim był rozrabiaką :-D no i napewno jakby coś nie daj Boże się działo to lepiej to wykryje...

A co tam u was Gwiazdeczki ? Jak po weekendzie?

Daisy dziekuje za te namiary :-) chętnie wybiorę się tam na USG 4D z zapisem na płycie. I tak jak mówiłaś wizyta kosztuje 100,- tak? Czy za 4D bierze więcej?

Mnie za całe badanie - od ginekologicznego po badanie USG - z nagraniem na płytkę - zabrał 100 zł. Zreszta on robi na każdej wizycie USG i badanie gin. i daje zdjęcia z USG.
Tak więc nie jestem Ci wstanie odp czy za samo USG bierze mniej czy wiecej - ale jak się bedziesz rejestrować to zapytaj - siostra co zapisuje jest bardzo miła i jeśli tylko będzie znać cene :-) to na pewno Ci odpowie.

Daisy chodziło mi o USG 4D...chyba, ze on tylko takie robi. Tu nie chodzi o kase tylko ogolnie tak pytam :-) ale w sumie to zdecydowałam się iść do niego i zobaczyc co moj rozrabiaka tam wyprawia :-) może już bedzie widac plec:confused: chodziaż wszyscy w moim otoczeniu stawiaja na chłopaka:tak:

reklama
Brendy jesli nie jesteś jego pacjętką to bierze za USg 150 zl tak mi powiedział telefonicznie i tyle mu płaciłam bedąc tam prawie 2 lata temu tylko wtedy płytki nie dostałam bo coś się popsuło, teraz ide za tydzień i obiecał że płytka będzie.
Daisy ja po porodzie lezałam 10 dni a przed jeszcze 2 co daje prawie 2 tyg. myślałam że zwariuje ale moja córa miała ostrą żółtaczke i musiałam zostać szlag mnie trafiał jak dziewczyny na sali wchodiły i wychodziły a ja zostawałam nawet lekarze się śmiali że mi waciki przyniosą żebym im składała bo nudno.
mam nadzieje że z drugim dzidziusiem wyjde szybciej czego i tobie życze czyli 3 dób obowiązkowych. Teraz jednak z perspektywy czasu dobrze wspominam pobyt w szpitalu a i tak w domu byłam szybciej niż gdybym rodziła w terminie bo córa pośpieszyła sie o 2 tyg. POzdrawiam gorąco i bierz się za pakowanie bo nie znasz dnia ani godziny jak to mówią.

Do góry