reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Mój chce bo w rodzinie mamy małe braki w chłopakach ja mam dwie siory z czego tylko jedna ma syna a druga córe wiec mój mąz solidaryzuje się z moim tatą który tez marzy o chłopcu no ale w poniedziałek mam nadzieje na rozwiązanie tych niepokojów a co do imienia to mam jeszcze troszke czasu więc musze się zastanowić albo będe losować jeśli będzie chłopiec oczywiście bo do dziewczynki nie mam już watpliwości

reklama
Tak to bywa.. ja też wolałam dziewczynkę ale teraz mojego Olusia nie zamieniłabym na żadne inne dziecko.... mojego aniolka....
Mieliśmy iść dziś po obiedzie przez Kozią Górkę na Błonia ale widzę, że tam się coś chmurzy... wiadomo niedziela to po co ma być ładnie... buuu....

Hej dziewczynki :-)
Ja znowu w pracy dzisiaj, wiec moge troche popisac.

Co do plci to jan chcialam coreczke,wiecie - taka coreczka mamusi :-):-):-), a T. jak to wiekszosc chlopow syna i bylismy umowieni, ze ja wybieram imie dla corki, a on dla syna i bardzo sie ciesze, ze jednak mam coreczke, bo syn mialby na imie Lars :baffled::-p
No i T. i tak przy kazdej okazji mowi mi, ze teraz to bedzie chlopczyk, ale znajac zycie to pewnie znowu bylaby dziewczynka ;-):-);-)
Zreszta plec jest niewazna, najwazniejsze, zeby bylo zdrowe :tak:

Mery, oby dalo sie podgladnac maluszka w badaniu ;-):-)

Agusiaaa, do dupy z ta pogoda :baffled: Rano swiecilo sloneczko, a teraz rzeczywiscie zaczyna sie chmurzyc :baffled: Oby udalo sie Wam wyskoczyc chociaz na krotki spacerek :tak:

Brandy, u mnie tez rutyna :-p Praca, dom, praca, dom :-p Nawet ostatnio nie mam kiedy wyskoczyc na impreze :baffled:

Jagoda, zyjesz kobitko? Czy tak hucznie oblewalas urodzinki? ;-):-D

Hej dziewczynki :-)
U mnie dzien jak codzien - sniadanie kapiel i .... NUDA :-D ale trzeba to jakos zniesc. Z J. bedziemy dzisiaj ustalac szczegoly slubu :-) daj Boze, nie wymysli nic przyglupawego ;-) a w czwartek idziemy na wizyte kontroln...zobaczymy co tam moja dzidzia wyrabia :-) a ta pogoda niech sie w koncu wyklaruje, bo fiola dostane :dry: ale za niedlugo Swięta- przede mna tylko 3 dni nauki... potem slodkie lenistwo :-)

Brandy, to J. ma czasami takie przyglupawe, jak to nazwalas, pomysly? ;-):-DCiekawe co moglby wymyslec w zwiazku ze slubem :-p;-):-)
Ktory to juz tydzien ciazy? Maluszek na pewno slicznie sie rozwija i rosnie jak na drozdzach! :tak:

Ale nudy :baffled: Jak ja tu wysiedze do 16-tej :baffled:

Ja juz po spacerku tak ładnie było rno a jak się wybraliśmy na spacer to zaczęło wiać i zrobiło się zimno więc tylko wizyta na placu zabaw pare zjazdów na zjeżdżalni i powrót do domu a tu niestety niespodzianka moi "kochani" teściowie przypomnieli sobie że mają wnuczke i przyjechali dobrze że do drzemki Natusi już niedługo więc mam nadzieję że nie będą za długo siedzieć.

Brandy, to J. ma czasami takie przyglupawe, jak to nazwalas, pomysly? ;-):-DCiekawe co moglby wymyslec w zwiazku ze slubem :-p;-):-)
Ktory to juz tydzien ciazy? Maluszek na pewno slicznie sie rozwija i rosnie jak na drozdzach! :tak:

Sandra, żebyś wiedziała, że J. ma czasem baaaardzo przyglupawe pomysły... :tak: czasem aż mnie o zawrót głowy przyprawia....aż się boję pomyśleć co mógłby wymyśleć odnośnie ślubu :dry: ale mam już kierowcę na ślub i auto jakby coś :-D kolega się ostatnio oferował,że jak coś to zawiezie mnie nową BMW 5 :-D:-D:-D
A nam się zaczął dzisiaj 19 tydzień, czyli już prawie połowa drogi :-) Zobaczymy w czwartek co tam słychać u mojego maluszka :-)

Dzięki Bogu, dzisiaj dzieciarnia pojechała i w końcu się normalnie wyśpię, bo wczoraj o 6.30 jakiś nachlany małolat zrobił mi pobudkę, bo sobie pomylił pokoje:angry:

reklama
Brandy, no jak to chlop - czasami pomysly zwalaja z nog :-p:-D:-p
Fajnie, ze furke na weselicho macie juz zalatwiona :-) Kolejny klopot z glowy :tak:
Ale czas leci, nie? Nawet sie nie obejrzysz jak bedziesz miec tydzien do terminu ;-):-)
Moja kolezanka dopiero robila test, a juz za 2 tyg. bedzie rodzic (jak nie wczesniej).
A "Sposob na tesciowa" fajny :-D Lubie takie lekkie komedyjki romantyczne :-):-):-)

Do góry