reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agatka studiuję w Bielsku na WSEH'u filologię angielską :-) masakra, ale daje rade :-D
u nas taka beznadziejna pogoda a mama posłała mi mms'a znad morza... maja super pogodę, niech by to szlag ;-)

reklama
OOO zastanawiałam sie właśnie nad tym kierunekiem...ale chyba się nie wybiorę tak bo mi się nie chce na zajęcia chodzić:zawstydzona/y: ale ta mają e-studia zarządzanie i może na to się wybiore od września:confused::dry: kto wie czego mi się zachce:blink:
Na którym roku jesteś? i napisz mi czy ciężko tam macie, musze jakiś papierek zdobyć..........ale potwornie nie chce mi się uczyć : /

OOO zastanawiałam sie właśnie nad tym kierunekiem...ale chyba się nie wybiorę tak bo mi się nie chce na zajęcia chodzić:zawstydzona/y: ale ta mają e-studia zarządzanie i może na to się wybiore od września:confused::dry: kto wie czego mi się zachce:blink:
Na którym roku jesteś? i napisz mi czy ciężko tam macie, musze jakiś papierek zdobyć..........ale potwornie nie chce mi się uczyć : /

Agatko kierunek sam w sobie jest dość ciężki:dry:. Oczywiście, mam zajęcia, które są tylko dla picu. Ja jestem na specjalizacji nauczycielskiej i po tym mogę w szkole uczyć nie tylko angielskiego ale też WOSu. Jestem na 2 roku aktualnie. Ale ogólnie jestem zadowolona :-D

Na taką specjalizację ja się nie nadaję, bo rozerwała bym uczniów:zawstydzona/y: nie mam cierpliwości do tego.
Do września jeszcze trochę czasu mam także myślę nad tym intensywanie:dry:

Agatko ja też się nie nadaję, ale ta specjalizacja, bo nie miałam innego wyjścia :dry:ale przynajmniej będę miała jakiś papierek ;-) masz rację, masz jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji. Ja teraz zastanawiam się jak moje studia będą wyglądać po porodzie :sorry2:

A poza tym dziewczynki, byłam dzisiaj na USG. Maluch ma się cudownie, jest śliczny i duży :-) tylko dziwnie się nam dzisiaj ułozył. Jak leżałam to tak, jakby on sobie siedział. Widziałam tylko jego skrzyżowane nóżki :-D no i bijące serduszko :-D J.zachwycony, bo był razem ze mną w gabinecie :-)

Brandy to super ze z dzidzia wszystko dobrze.To niesamowite uczucie uslyszec bicie serduszka .Moja Mala kochana i zdrowa na szczescie. Ta rehabilitacja chyba przynosi efekty bo Zuzka jest coraz bardziej ruchliwa dzisiaj przewrocila sie na bok (chyba sie zapomniala bo nie znosi tej pozycji), jutro idziemy do szczepienia , mam nadzieje ze obedzie sie bez histerii.

Witam wieczorowo:-)

U mnie praca, praca, praca i nie wyrabiam z pisaniem na BB:sorry2: Na bieżąco staram sie was podczytywać...

Luandzia ciesze sie ze rehabilitacja przynosi efekty:tak:

Brandy super ze wszystko dobrze po usg! A masz jakieś fotki maleństwa?
Co do studiowania po porodzie, to nie jest ciekawie-ja musiałam wziąsc dziekanke(drugą już:dry:) bo nie dałam rady zając sie szkołą przy Blance która potrzebuje ciagłej mojej uwagi:dry: Mam nadzieje ze od października uda mi sie zacząć ostatni rok...:sorry2:

Sandruś co u ciebie? Jesteś jutro w pracy?
Co do Aski to Mały ma juz imie- Ignacy. A rodziła na Wyspiańskigo przez cc. Jutro jedziemy ich odwiedzić..jejku moja Blaneczka to już wielkolud w porównaniu do Ignasia:szok::-D

Dobrej nocki dziewczynki...

Dzień dobry dziewczynki :-D

Jagoda mam zdjecia malenstwa, ale tak sie dziewnie poukladal wczoraj, ze niewiele bylo widac :-) postaram sie je w najblizszym czasie zrzucic na komputer i wam pokazac ;-) a co do studiowania to zastanawiam sie nad trybem eksternistycznym, bo nie chcialabym brac dziekanki na ostatni rok :dry: ale to okaze sie w praniu jak to wszystko pojdzie...

Luandzia to super, że Zuzia ma sie coraz lepiej. Jak urodze coreczke tez jej dam tak na imie :-D

Wogole dziewczynki widzicie co dzieje sie za oknem? :shocked2: Pogoda bomba a ja nie mam jak isc na spacer, kiedy jest najcieplej bo siedze w tej zakichanej szkole :baffled: normalnie masakra...

Brandy czekamy z niecierpliwością na fotki... wrzucaj, wrzucaj...
Luandzia gratulacje dla Zuzi w postępach... teraz to już pójdzie z górki...

A pogoda jest świetna... szkoda tylko że jak przychodzę z pracy ok 16tej to już powoli zachodzi słoneczko... przynajmniej u nas już się chowa za górkę... ale jutro jest sobota, no i wooooooolne.... jupi... cieszę się bardzo....

reklama
AGUSIA ja mam podobnie...jak wracam ze szkoły to juz niestety pogoda siada:baffled:. Ale wlasnie jutro wolne i pewnie tez wybiore sie na spacerek do południa :-)

Wpadłam w sumie życzyc wam spokojnej nocki dziewczynki :-D

Do góry