reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Cześć Mery
Za wizytę doktor Baliś bierze 100 zł, bo ja do niego chodzę./Niektóre kobiety na kolejnych wizytach płacą 70-80 zł - jeśli chodzą do niego systematycznie - tak przynajmniej ma znajoma mojej mamy w Żywcu - prowadził ją od początku ciąży i teraz z synkiem tez do niego chodzi/
A o nagranie na dvd to zapytam 10.03 Jak pójdę - bo tez bym chciała mieć - ale ostatnio inne rzeczy zawróciły mi głowę i jakoś nie zapytałam.
Pozdrawiam.
Ps. Brandy - kopniak na szczęście :-):-) żeby było zdane :-p

reklama
Witam Was kochaniutkie :-)

Jagoda, GRATULACJE dla Aski! :-):-):-) Super!!! A w Esculapie robili jej cc? No to Grzesiek pewnie oblewa SYNA, co?! ;-):-D;-) Maja juz imie?

Brandy, a widzisz, mowilysmy, ze na pewno sie z J. szybciutko dogadacie :tak::-)
Powodzenia na poprawce! Na pewno pojdzie gladziutko :tak:

Agatko, ale masz slicznego i jakiego juz duzego, synka! :tak::-) Dobrze Cie widziec :-):tak:

Mery, to po wizycie bedziemy czekac na zdjecie z USG :-):-):-) Ja nie dostalam od dr Balisia plytki, tylko komplet zdjec, ale moja kolezanka byla u niego 2 mies. temu i nagral jej badanie sam od siebie :tak:

Luandzia, co u Was?

Agusiaaa, to teraz musisz jeszcze reszte dziewczyn wywolac ;-):-D Skoro masz takie zdolnosci :-)

Ja mam troche roboty w zwiazku z imprezami sportowymi i wychodzi na to, ze na 7 dni pracy w tym tyg. mam tylko 1 wolny - jutro :baffled::-p

Hej Daisy dzięki za wiadomość napisz prosze ile cie poinformował że bierze za usg, u mnie w Zywcu ma tylko jeden gościu 4d ale kasuje sobie 250 zł, jak byłam u Balisia 2 lata temu brał 150 zł za usg tylko nie nagrał mi na płytke bo niby coś się mu zepsuło a sprzet wtedy jak mówił ma tydzień. Więc mnie interesuje czy podniusł stawke czy nie . Napisz tez jak wrażenia z badania pozd

Hej dziewczynki :-D
Poprawka zdana, więc dzięki za kciuki, kopniaki i inne :-D:tak: poskutkowało :-D:tak: My w czwartek idziemyna kolejne USG, więc oczekujcie nowego zdjęcia mojego potworka:-) a jak wam dzionek mija?

Brandy, super! Gratuluje :tak::-) Jedno z glowy :-) Trzeba to oblac ;-) Soczkiem oczywiscie ;-):-D
No i z niecierpliwoscia oczekuje zdjec z USG :tak::-)
Ja w pracy, na szczescie jeszcze 45 min., a potem do domu i jazda po Monike :-) A na wieczor mamy winko domowej roboty :-):-):-)

Jednak zdolna ze mnie bestia :-D:-D:-D:tak::cool2:

Winko domowej roboty....mniami :-D:-D chetnie bym sprobowala ;-) A, Sandra pozdrów Monię ode mnie :-)
A ja w koncu wyszlam w weekend z papierkowej roboty...Ale ten tydzien jeszcze dlugi bedzie...moi rodzice wyjechali dzisiaj nad morze i caly dobytek zostawili na mojej glowie :-(

Czesc dziewczyny ja przyjechalam do mamy bo W byl w Wawie na egzaminie ( zdanym) jutro chyba wroce do domu to wiecej napisze u nas wszystko w porzadku, mala spi w piatek idziemy na szczepienie ,pozdrawiam

Dzień Doberek :-D

Luandzia gratulacje dla W za zdany egzam :-) A jak tam mała?

Czy wy widzicie wogóle to co dzieje sie za oknem ?? Bo ja jestem przerażona :shocked2::dry: zbieram sie zaraz do szkoły a takmi sie nie chce :dry::dry:
Ale dzisiaj J.przyjezdza:-D lagodzenia konfliktu ciąg dalszy hahahaha :-D:-D:-D

Sandra jak tam po winku ??? Pewnie pyszne było :-)

reklama
Do góry