reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Sandra Aśka urodziła w nocy z czwartku na piątek. Wzrosło jej cisnienie i dostała zatrucie ciążowe i zrobili jej cc. Urodziła synka (jeszcze no name:-D;-)) 2800g, 52cm. Jest sliczny, byłam go zobaczyc w piatek. A. czuje sie nieciekawie, nie chciała miec cc,ale cóż trzeba było:baffled:
Smiejemy si z R ze gdyby urodziła godz później to Mały miałby urodziny co 4 lata:-D

reklama
Cześć moje gwiazdeczki :-D:-D:-D
dzisiejsza noc moge zaliczyc do bardzo udanych :-D a z meliska sie obeszlo, tak J. owinelam, ze byl spokojny jak baranek i taki potulny :-D:-D i wszystko jakos rozeszlo sie po kosciach i narazie kryzys zażegnany :tak::tak:;-):-D zaczynamy zastanawiac sie nad slubem powoli :-) no i nam mieszkankiem sie rozgladamy :tak: a wam jak niedziela mija ?? Pogoda paskudna :no::no::no: a ja powoli wychodze z papierow ;-)

Agatko jakaś 16-sto letnia dziewczyna prowadziła blog niby swojej córeczki oliwki. Jednak na prawde nie było żadnej córeczki a zdjecia skopiowała od kogoś. Jak już jej sie znudziło prowadzenie bloga to uśmierciłą Oliwkę...tyle sie zorientowałam z linka Luandzi:baffled:

:szok::szok::szok:matko co za wariatka....:no::no::szok: aż ciężko mi w to uwierzyć:szok: straszne:no:

Hej Gwiazdeczki :-D

apropo tego bloga- jakbym znała te dziewczyne to nakopałabym jej do d**y :angry::angry::angry: jak można robić takie rzeczy ??? To nie czlowiek, tylko potwor i tyle :no::no::no:

Ale za to popatrzcie za okno-jaka dzisiaj w koncu piekna pogoda :tak: a ja do szkoly zaraz i bede tam kwitnac az do 18 :-(

Hej Gwiazdeczki :-D

apropo tego bloga- jakbym znała te dziewczyne to nakopałabym jej do d**y :angry::angry::angry: jak można robić takie rzeczy ??? To nie czlowiek, tylko potwor i tyle :no::no::no:

Ale za to popatrzcie za okno-jaka dzisiaj w koncu piekna pogoda :tak: a ja do szkoly zaraz i bede tam kwitnac az do 18 :-(

A wam jak minal weekendzik ? :-)

reklama
Hej dziewczyny jestem zapisana do dr BAlisia na 17 marca na usg jak była któraś z was ostatnio to dajcie znać czy nagrał wam dvd i ile sobie skasował za wizyte dzięki

Do góry