reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Sandra no właśnie nie wiem co z Nimi??? Kiedyś rzadko, bo rzadko ale tu zaglądały, a teraz???
AgatkaBB, Kitka, Madzia, Zielona, Marzena, Lilith, Agnieszka18.... co z Wami laski....

reklama
Jestem jestem kochane :-) wywołujecie mnie więc jestem ;-) zaglądam do was i podczytuje bardzo często ale jakoś nie bardzo jestem z wami w temacie więc nic nie pisze:zawstydzona/y:

Kilka naszych aktualnych zdjęć...

spacerek nad rzeczką

dmuchanie świeczek na 2-gie urodzinki

zawsze musi zjeść coś w skelpie:sorry2:

z dziadkiem

trzy potworki ;-)

na samolocie dziadka

z mamusią - taką małą sesje sobie zrobiliśmy ;-)

Chyba mnie zaraz wywieje...Co do tego bloga to BLOG PODOBNO OLIWKI (brak slow).Jutro jednak nie idziemy z Zuzka na basen , bo nie ma miejsc (moze i lepiej bo pogoda nie bardzo). Moj W sie uczy bo ma we wtorek bardzo wazny egzamin , a Zuzka spi , a ja siedze sobie na necie, ale chyba pojde juz spac ,strasznie oczy mnie bola.Pozdrawiam weekendowo

Agatko super zdjęcia.... Igorek zmienia sie z dnia na dzień. Szkoda, że nie ma takiej pogody jak wtedy nad rzeczką. Już dwa latka minęły, a jeszcze pamiętam jak się dopytywałam o poród i położną.... ale ten czas leci...

Agusiaa masz racje leci strasznie, ledwo zaczynał chodzić, mówić a teraz biega i pyskuje;-):-D no i co najważniejsze w tym wieku....pokazuje swoje zdanie:dry::tak:;-):-D ufffffff.... trzeba to przetrwać ;-)

ta sprawa z blogiem- szok!
ja mieszkam w czechowicach ale urodzilam sie w bb i tam mieszkalam 11 lat. synka rodzilam na wyspianskiego.
uciekam bo piotrus marudzi

Dzień doberek!

Ja nie rozumiem tej pogody w szczyrku-jak zapowiadaja wiatr to nie wieje, a najwiękasze wichury są jak niby ma nie wiać:confused:

Co do blogu to rzeczywiscie szok...ludzie strasznie potrafią kłamać:baffled:

Agatko fajny twój synuś i jaki duży:tak::-)

Brandy
i jak tam?:cool2::-DMeliska pomogła?

reklama
Agatko jakaś 16-sto letnia dziewczyna prowadziła blog niby swojej córeczki oliwki. Jednak na prawde nie było żadnej córeczki a zdjecia skopiowała od kogoś. Jak już jej sie znudziło prowadzenie bloga to uśmierciłą Oliwkę...tyle sie zorientowałam z linka Luandzi:baffled:

Do góry