sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ciesze sie Daisy, ze chociaz troche Ci pomoglam :-)
Jak juz pisalam Brandy - w razie pytan sluze pomoca
Jak juz pisalam Brandy - w razie pytan sluze pomoca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sandra nie wiem czy ona pracuje w jakims szpitalu napewno pracuje w Supra -Med na Olszówki ale w końcu mam spokój i to mnie najbardzij cieszy ale jest śliczna pogoda co dziewczynki ? :-):-):-)
Super jest, az mi zal, ze musze siedziec w pracy, zamiast spacerowac z Sarka :-)
Jagoda na spacerku z Blanusia :-) byly u mnie w pracy :-):-):-)
Luandzia, bo nie doczytalam......czemu musisz chodzic z malutka na rehabilitacje? Napiecie miesniowe?
Na pewno bedzie wszystko ok! Trzymam mocno kciuki!
Tak Zuzka ma problem ze zbyt dużym napięciem w nóżkach, ale dzisiaj pierwszy sukces przekręciła się z brzuszka na plecki (przez przypadek ale pierwsze"koty za płoty":-))Z przewracaniem się z plecków na boczek czy brzuszek będzie trzeba jeszcze poczekać, ale powoli do przodu...
Cześć,
Brandy gratuluje zaliczenia przedmiotu i znalezienia lekarza, który Ci odpowiada :-)
Luandzia będę trzymać kciuki za Zuzią oby wszystko było w porządku i żeby częściej udawało się jej "przekręcać" :-) Nasze maleństwa potrafią zaskoczyć - oby i tym razem wszystko było w porządku.
A ja dzisiaj z pytaniem z innej beczki ;-) a mianowicie chodzi mi o wózek - czy możecie mi poradzić, co i gdzie kupić ?? Bo ja już sama nie wiem, na co zwracać uwagę i gdzie szukać
Zobaczymy ;-) Bo wiesz sama jak z nim bywa... Duzo obiecuje, a potem...Sanderko mam nadzieje ze jednak T. jutro przyjedzie
Ale jakby mu sie odmieniło to daj znać to wybierzemy sie razem
Masz pozdr od Roberta:-)
Miłego wieczorku! Buziaczki dla Sarki!
Brandy Lipskiej nikt nie przebije w podejściu do pacjentki Wrrr co za babsztyl wredny.