reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Ciesze sie Daisy, ze chociaz troche Ci pomoglam :tak::-)
Jak juz pisalam Brandy - w razie pytan sluze pomoca :tak:

reklama
Cześć Dziewczynki:-)

Widzę ze nasz bielski wąteczek rozkręcił sie na dobre:tak::-) My po dwóch spacerkach dzisiaj-wykorzystałyśmy pogodę na maxa:-D Moje dziecko nienawidzi słońca, reaguje płaczen na każdy promyczek, zastanawiam sie czy to normalne? Na spacerkach widze małe dzieci w wieku Blanki z buziami na słoneczku i nie płacza. Zresztą wogóle Mała zrobiła sie strasznie płaczliwa ostatnio, a najgorzej reaguje na teściów:szok::sorry2: oni nie moga sie do niej zbliżyć na 2 metry nawet:szok::dry::baffled:

Sandra nie wiem czy ona pracuje w jakims szpitalu :dry: napewno pracuje w Supra -Med na Olszówki :tak: ale w końcu mam spokój:-D i to mnie najbardzij cieszy :-D ale jest śliczna pogoda co dziewczynki ? :-):-):-)

Brandy świetnie ze udało znaleźć ci sie lekarke z której jesteś zadowolona:tak: To bardzo ważne zeby mieć zaufanie do lekarza prowadzącego.

Super jest, az mi zal, ze musze siedziec w pracy, zamiast spacerowac z Sarka :sorry2::-)

Jagoda na spacerku z Blanusia :-) byly u mnie w pracy :-):-):-)

Sandruś daj znać jak będziesz miała wolne to wybierzemy sie na spacerek i lody:-D:-D:-D. Jejku w taki sposób w życiu nie wróce do wagi sprzed ciązy:sorry2::-D Ale lody były przepyszne i te gorace maliny...pychotka:tak::-D:cool2:

Luandzia, bo nie doczytalam...:zawstydzona/y:...czemu musisz chodzic z malutka na rehabilitacje? Napiecie miesniowe?
Na pewno bedzie wszystko ok! Trzymam mocno kciuki! :tak:

Tak Zuzka ma problem ze zbyt dużym napięciem w nóżkach, ale dzisiaj pierwszy sukces przekręciła się z brzuszka na plecki (przez przypadek ale pierwsze"koty za płoty":-))Z przewracaniem się z plecków na boczek czy brzuszek będzie trzeba jeszcze poczekać, ale powoli do przodu...

Luandzia gratuluje sukcesów Zuzi:tak: Moja córeczka jest w prawie takim samym wieku i jeszcze nie umie sie sama przewrócic z brzuszka na plecki. Moze raz jej sie zdażyło ale przez przypadek:sorry2:. A powiedz mi ile twoja córeczka śpi podczas dnia?

Cześć,

Brandy gratuluje zaliczenia przedmiotu i znalezienia lekarza, który Ci odpowiada :-)
Luandzia będę trzymać kciuki za Zuzią oby wszystko było w porządku i żeby częściej udawało się jej "przekręcać" :-) Nasze maleństwa potrafią zaskoczyć - oby i tym razem wszystko było w porządku.
A ja dzisiaj z pytaniem z innej beczki ;-) a mianowicie chodzi mi o wózek - czy możecie mi poradzić, co i gdzie kupić ?? Bo ja już sama nie wiem, na co zwracać uwagę i gdzie szukać :rolleyes2::rolleyes2:

Daisy co do wózków to ja mam też dwa. Jeden baby design model atlantic i jestem z niego bardzo zadowolona. Jedynym minusem jest waga i to ze spacerówka jest tylko tyłem do mnie, ale poza tym wszystko super. Kupiłam ostatnio implast volant trójkołowy ze względu na spacerówke którą mozna obrócic przodem i na wage- jest lżejszy. Z oby dwóch jestem bardzo zadowolona, mają pompowane koła, są bardzo skrętne i dobrze sie prowadza:-)

Ale sie Jagoda rozpisalas ;-):-D

Fajnie, ze pospacerowalyscie dzisiaj z Blanusia - trzeba korzystac poki jest cieplutko i slonecznie :tak: Jak T. jutro nie dojedzie to idziemy razem na spacerek, co? :-) Bo jutro i w czwartek mam wolne :-)
Jezeli chodzi o slonce to Sara jak siedzi w wozku i swieci jej na buzie to tez sie wkurza :-p Dobrze, ze mamy takie fajne budy w naszych wozkach ;-):-D

Na lody koniecznie musimy sie wybrac - ale tym razem wezme inny pucharek na sprobowanie, no i chodzi za mna ta kawa mrozona, ktorej w niedziele nie wzielam :-D
Ciekawe czemu Blanusia tak na tesciow reaguje? ;-);-);-) Dla nas byla calkiem mila w sobote :-D i wcale nie plakusiala - nie ma to jak fajne ciotki ;-):-D;-)

Jeszcze 25 minutek i spadam w chalupke :-):-):-)

Sanderko mam nadzieje ze jednak T. jutro przyjedzie:tak::tak::tak:
Ale jakby mu sie odmieniło to daj znać to wybierzemy sie razem:tak::-D
Masz pozdr od Roberta:-)

Miłego wieczorku! Buziaczki dla Sarki!

Sanderko mam nadzieje ze jednak T. jutro przyjedzie:tak::tak::tak:
Ale jakby mu sie odmieniło to daj znać to wybierzemy sie razem:tak::-D
Masz pozdr od Roberta:-)

Miłego wieczorku! Buziaczki dla Sarki!
Zobaczymy ;-) Bo wiesz sama jak z nim bywa...:baffled::-p Duzo obiecuje, a potem...:baffled:
Dam Ci znac jutro, a jak nie dojedzie to spacerek obowiazkowo :tak:
Dziekuje za pozdrowionka - pozdrow Roberta rowniez! :-) A Blanusie wysciskaj!
Buziaki.

Brandy... fajnie, ze przypadła ci do gustu Stolecka... nie chcialam cie zniechecac do niej, opisalam tylko moj przypadek, ja osobiscie nie mam do niej zaufania... ale to tylko moje zdanie...
A co sie stalo, dlaczego sie zwiesilas??
Agatko a co z toba, dlaczego sie nie pokazujesz na forum...???

Agusia w pewnym momencie sie poprostu zawiesilam w czasie i przestrzeni ale ja tak juz mam poprostu ... zycie dzieje sie kolo mnie :-D:-D:-D:-D rozumiem, ze nie chcialas mnie zniechecac tylko poprostu podzielilas sie swoimi doswiadczeniami i ja to doskonale zrozumiem. Jednak uwierz mi, w porownaniu z dr Lipska to dr Stolecka jest mhm... Boginia :-D:-D:-D

reklama
Do góry