reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Sandra dostalam skierowanie na morfologie, badania moczu i musze zrobic grupe krwi... ale moze faktycznie, najpierw pojde do dr. Kawulok... musze tam juz jutro zadzwonic i sie umowic, bo podejrzewam, ze jest tak ludzi a ludzi... :baffled::baffled::baffled:
Pamietaj, jakby sie ktos pytal o pokoje to do nas ;-):tak::-D

reklama
Brandy, jeszcze powinnas zrobic badanie w kierunku kily, toksoplazmozy i czego tam jeszcze - juz nie pamietam, zoltaczki chyba :baffled: Nie kojarze juz. Zobaczysz co Ci powie Kawulokowa. Zadzwon sobie jutro i umow sie na wizyte :tak:

A do pokoi to bede kierowac :-D:-D:-D

To my tak trochę z innej beczki i wkleimy parę fotek ....
dokarmianie pieska...
luty2007003zn7.jpg

luty2007004qk1.jpg

mały mnich... w dużej bluzie taty...
luty2007010ew7.jpg

luty2007012cg7.jpg

nasza trójka...
luty2007007va4.jpg

a tak sobie słodko śpi mój brojacz...
luty2007005eq9.jpg

Brandy z tego co wiem to do Kawulokowej czeka sie ok.2 tyg na wizyte:baffled:
Chyba cos przeoczyłam- wynajmujesz pokoje?

Agusiaaa ale fajny psiak:tak: Mam takiego samego:cool2: A ile ma i jak sie wabi?
Swietnie wygląda twój synek w bluzie taty:tak::-D:-D:-D

Ma trzy i pół roku... wabi sie Brydzia... Z początku obawialiśmy się trochę jak zareaguje na Olka, ale okazało się, że jest bardzo cierpliwym psem... Olek może z nią wyczyniać prawie wszystko....

Agusia śliczny piesek :-):-):-) ja mam dwa ;-)

Jagoda mój tata ma Marię na przeciewko Urzędu Miasta, więc pokoi u nas dostatek :tak:

Sandra ja narazie jutro zrobie te badania, które mam do zrobienia, a najwyżej potem dorobię resztę. Zadzwonię też jutro do Esculapa :tak:

Agusiaaa, ale Olek wyrosl! :szok::-) Sliczny maly przystojniacha :-) A w bluzie taty wyglada uroczo :-):-):-) No i macie slodka psiurke!
Moja Sara kochan psy, ale narazie nie mozemy sobie na psa pozwolic :sorry2:

Brandy, to daj jutro znac po telefonie do Esculapa :tak::-)

No i dziewczyny, cieplo sie niedlugo zacznie robic, to na wspolne spacerki trzeba sie umowic :tak::-):tak:

Jagoda, a jak tam Aska po koncercie? hahah Ta to ma zdrowie ;-):-)

Sandra napewno dam znać, zaraz po tym jak się umówię:tak::tak::tak:
Mam nadzieję, że nie będę za długo czekać na termin:dry::unsure:
może w końcu na tej wizycie dowiem się co i jak...

Ma trzy i pół roku... wabi sie Brydzia... Z początku obawialiśmy się trochę jak zareaguje na Olka, ale okazało się, że jest bardzo cierpliwym psem... Olek może z nią wyczyniać prawie wszystko....

To super ze zaakceptowała dziecko:tak: Mam nadzieje ze u mnie bedzie to samo bo jak na razie mój Irys (ma 1,5 roku) kompletnie nie interesuje sie Blanka i boje sie ze moze to byc cisza przed burza...oby nie. Kurcze jednak suczki mają instynkt macierzynski i inaczej traktuja dziecko:sorry2:

Jagoda mój tata ma Marię na przeciewko Urzędu Miasta, więc pokoi u nas dostatek :tak:

No to rzeczywiście pokoi dużo macie:tak: :-)

No i dziewczyny, cieplo sie niedlugo zacznie robic, to na wspolne spacerki trzeba sie umowic :tak::-):tak:

Jagoda, a jak tam Aska po koncercie? hahah Ta to ma zdrowie ;-):-)

Sandra Aśka wymiekła po pięciu minutach -stwierdziła ze jednak było niebezpiecznie:sorry2: :-D

reklama
Brandy, oby jak najszybciej udalo Ci sie umowic na wizyte, bo nie ma chyba nic gorszego jak miec brak zaufania do lekarza prowadzacego ciaze...:baffled:
A myslalas juz gdzie chcesz rodzic?
A imiona? :-):-):-) Wybrane? :-):-):-) Ja pamietam, ze po pierwszym USG w 12 tc zaczelismy wymyslac imiona :-):-):-)

Do góry