reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Brandy powiem Ci ze na samiutkim poczatu ciazy poszłam na kase chorych do gin i tak mnie zbadała ze zaczelam krwawic-masakra!!! Moim zdaniem lepiej isc prywatnie...przez cała ciaze chodzilam raz na miesiac a pod koniec raz na 2,3 tyg-takze da sie przezyc, a przynajmniej trakuja cie normalnie:sorry:

reklama
Brandy, mysle dokladnie tak jak Jagoda :tak:Co prawda kasa idzie na te wizyty prywatne przez cala ciaze spora, ale w koncu chodzi tu o zdrowie nasze i naszych maluszkow :tak:
Dzwon do Kawulokowej i umow sie na wizyte i to jak najszybciej, skoro dostalas jeszcze zapalenia pecherza! :szok:Moze konieczny bedzie jakis antybiotyk!

Jagoda, ciesze sie, ze Blanusia juz lepiej dzisiaj :tak: Tak jak Ci wczoraj mowilysmy - albo Viburcol albo Nurofen (na Sare Viburcol nie dziala :-p).
Fabianek poszedl wczoraj do domu, Gabriel zasnal w wozka, a Sara jak zwykle pelna energii :laugh2: biegala (usiadlam moze na minute w sumie :-p) i zaczepiala malych Irlandczykow ;-):-)

Tika, na temat dr Stoleckiego slyszalam wiele pozytywnych opini :tak:
A Ty gdzie rodzilas? W Esculapie? Bo tak jakos kojarze :-)
Sandra ... dobrze kojarzysz :-).

Dr Stolecki jest świetny (on przyjmował również na kasę chorych) chodziłam do niego przez całą ciążę (po incydencie w BCM), ale chciałam rodzić w Esculapie :sorry: i w ostatnim miesiącu ciąży poszłam do dr Gajewskiego, który jeszcze wtedy w Esculapie przyjmował.

Przez przypadek jednak po porodzie na kontroli trafiłam na dr Kawulok i jestem nią zachwycona. Prawdziwy fachowiec z ludzkim podejsciem :tak::tak: ... i teraz też będę się do niej wybierać, bo już jakieś 10 miesięcy nie byłam u żadnego gina :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

Sandra a możesz mi dać numer do dr. Kawulok?? Bo w poniedzialek pojde na badania i jak bede miala wyniki to chce juz z nimi tam pojechać... w sumie dziewczyny macie racje..warto zaplacic za wizyte, jezeli lekarz chce Twojego dobra i traktuje Cie jak czlowieka ... :tak: nie chce, żeby mojemu maluszkowi stala sie krzywda a tym bardziej nie chce go stracic !!! Muszę to załatwić jak najszybciej :tak:

... może to dobry pomysł .... i szybciej się zmobilizujemy ;-);-):-D:-D
Tika, to jak bedziesz sie wybierac to daj mi znac - moze zmusi mnie to do podniesienia sluchawki i umowienia sie na wizyte :-D:-D:-D;-);-);-) Bo ja tak z miesiaca na miesiac odkladam :zawstydzona/y::-p

Brandy, nie mam numeru do gabinetu do dr Kawulok, bo ja umawialam sie do Niej do Esculapa, wiec dzwonilam bezposrednio do rejestracji w Esculapie i mowilam, ze chcialabym sie umowic do dr Kawulok na wizyte :tak:
To numer do Esculapa:
(033) 8184685

Sandra dzieki za numer, jak tylko będę miała wyniki to odrazu tam dzwonię:tak::tak::tak:, bo to jest chore, żebym ja do tej pory nic nie wiedziała :no:
Znowu dzisiaj w pracy? Oni Cię wykończą :baffled:

reklama
Brandy, a Ty juz bylas na tych wszystkich badaniach? Moze lepiej, zebys najpierw sie umowila z Kawulokowa i ona juz Ci zleci jakie badania masz porobic :confused:
Ja znowu w pracy i dlatego mam troche czasu na BB ;-):-D Bo w domu przy Sarze nie jestem w stanie siedziec przy komputerze.

Do góry