AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Brandy ale lipa... z tego co kojarzę to kartę ciąży dostaje się od razu jak lekarka potwierdzi, że jesteś w ciąży... A powiedz mi - Lipska to jest taka wysoka kobietka z blond włosami??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny śmiechu warte poprostu. Własnie wróciłam z wizyty kontrolnej nie dość, że nic się nie dowiedziałam, to jeszcze dr. Lipska przywitała mnie bardzo miło: "Same kobiety w ciązy? Ja już dłużej tego nie wytrzymam!" bomba poprostu !! Dostałam skierowanie na badania,ok. Za trzy tygodnie znów wizyta kontrolna i USG. Dopiero później założą mi kartę ciąży. Chyba trochę inaczej powinno być wg mnie chyba muszę zmienić lekarza, bo dostanę fioła !!!!!!!
Brandy, brak slow. Ty lepiej zmien lekarza teraz, zeby pozniej jakichs innych niespodzianek nie byloDziewczyny śmiechu warte poprostu. Własnie wróciłam z wizyty kontrolnej nie dość, że nic się nie dowiedziałam, to jeszcze dr. Lipska przywitała mnie bardzo miło: "Same kobiety w ciązy? Ja już dłużej tego nie wytrzymam!" bomba poprostu !! Dostałam skierowanie na badania,ok. Za trzy tygodnie znów wizyta kontrolna i USG. Dopiero później założą mi kartę ciąży. Chyba trochę inaczej powinno być wg mnie chyba muszę zmienić lekarza, bo dostanę fioła !!!!!!!
Jagoda, jak po urodzinkach? Jak nocka Wam minela? Dalas cos Blanusi? My bylysmy w domku przed 22 :-) A Olka z Bastkiem wrocili jeszcze bez Fabianka, bo poszli go uspic :-) Ciekawe do ktorej imprezka trwala :-)