reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Leci powolutku.... Olek wlasnie sobie wymyslil zabawe i biega po lozku... i nie pomoze mu gadac ze nie wolno.... lobuz....
Ma juz 12 zebow..... i chyba mi idzie nastepny... za chwilke ide go kapac i klasc spac bo juz go normalnie nosi....

hehehe:-D te zabawy dziciakow to mnie czasem rozwalaja... Igor od jakis 3 tyg wymyslil ze bedzie pluł na podloge (zeby byla mokra) i bieze szmate do podlogi i wyciera,mnie to strasznie denerwuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale musial gdzies mnie podpatrzec jak wycieralam podloge i teraz nasladuje:-D
Staram sie nie zwracac na to uwagi, i mam cicha nadzieje za za niedlugo mu to przejdzie:sorry:

Igor ma juz 16 zabkow i na nastepne sie chyba narazie nie zapowiada.

Pozdrowienia dla Olusia i Mamusi, wielkie buziaki od nas.

Sandra.... jesli tu zagladasz to my sie wybieramy do szczyrku na kulture w sobote i moze moglybysmy sie gdzies spotkac, co ty na to?
Ze tez zajrzalam tu dopiero dzisiaj! :wściekła/y:
Na TKB chodzilam z Sarka codziennie, wiec szkoda, ze nie udalo sie nams potac. Ale mam nadzieje, ze bedzie jeszcze ku temu okazja :-) :tak:

Na sama mysl, ze moje dziecko tez bedzie za chwile wymyslac takie zabawy ciarki mnie przechodza :-D Juz czasami jest nie do wytrzymania, a co bedzie za kilka miesiecy - to nawet sobie tego nie wyobrazam ;-)

Witam po 2tygodniowej nie obecności ;)
My już po remoncie i przynajmniej mamy już z głowy wszystko ;-)
Oliwka wróciła na swoje stare śmieci :-D
Jak znajdę chwilę to napiszę więcej co u nas ;-)
Pozdrawiam

nie bylam Basiu.... siedzialam w domu i prasowalam kreacje dla mnie i dla Ola na sobote bo idziemy na wesele

Pytam bo widziałam dziewczynę bardzo do Ciebie podobną.

A tak z innej beczki. Nie znacie kogoś godnego polecenia, kto chciałby się opiekować dzieckiem. Prawdopodobnie będę wracać do pracy i szukamy opiekunki. Jeśli znacie kogoś będę wdzięczna bardzo.

reklama
Do góry