reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Hej Dziewczyny
nie wiele sie tu dzieje ale zawsze to cos;-)
my dziisja wrocilismy z nad morza bylo swietnie:-) powklejala bym wam fotki tylko nie potrafie:zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y: moze moglybyscie mnie poinstruowac?

A tak z innej beczki. Nie znacie kogoś godnego polecenia, kto chciałby się opiekować dzieckiem. Prawdopodobnie będę wracać do pracy i szukamy opiekunki. Jeśli znacie kogoś będę wdzięczna bardzo.

Basiu ja jestem chetna do opieki nad dzieciatkiem:-)

Witam ja też mieszkam w Kozach od urodzenia.Jestem szczęśliwą mamuśką 6 latka i 14 miesiecznej córeczki. Pozdrawiam

oooo witam nowa Mamusie z Koz... ja tez mieszkam w Kozach:tak:

Witaj Jolu, ja również jestem z Kóz :-D

:szok::szok::szok:Madzia tyz Koz jestes:szok: jakos nie wiedzialam o tym....... a gdzie dokladniej mieszkasz jesli wolno wiedziec?

zalamalam sie teraz juz calkiem :-( i juz calkiem nie wiem co zrobic. wszystko wyglada na to, ze to gdzie bede rodzic zalezy od przypadku... katastrofa.
dziekuje wam bardzo za odpowiedzi.

Izabela ja rodzilam w wojewodzkim i bylo swietnie... co prawda mialm wynajeta polozna i lekarza prowadzacego, ale jak rozmawialm z innymi dziewczynami(ktore nie milay oplaconych poloznych) to takze sobie chwalily. Nie ma sie czego bac pozdrawiam

Marysia juz taka mala kobietka... sliczna ....
Wszystkie dzieciaczki przecudowne i sorki ze nie wymienie wszystkich osobno...
A tu moj Aniolko - Diabelek
w baseniku z pileczkami na dniach kutlury beskidzkiej.
05sierpien2007031lp3.jpg

w babcinych kwiatkach.... ale mial ubaw a babcia nerwy....
05sierpien2007041bg1.jpg

z kuzynami....
15082007030qt2.jpg

na drabinie...
parkminiatur004qn7.jpg

z grzybkami....
parkminiatur007yk6.jpg

w parku miniatur....
parkminiatur021vb7.jpg
parkminiatur032kr7.jpg

w samochodziku...
parkminiatur062rq7.jpg

i na koniku...
parkminiatur073wx2.jpg

taki ze mnie lobuziak
000002ae5.jpg

a tak sie bawilem na weselu....
weseleaniimateusza2003tz5.jpg

weseleaniimateusza2005ca7.jpg

To troszke naszych fotek.... sorki ze cytowane z majowek ale tak bylo szybciej...

Witam was goraco

Kilka fotek z naszych wakacji:-)

Igorek z kolegą, na placu zabaw

Zawsze probowal wejsc na zjezdzalnie od drugiej strony:-D i zawsze sie to tak konczylo:-D

Wszystkie dziury wykopane przez tatusia Igorek zaliczal pierwszy

Rozbije ta babe

Nie odpuscil sobie gofra

Zabawy w piasku

Na zjezdazlni tylko z Tata

Pierwsze moczenie nozek

Z mama na molo

Ponownie dziura

Uwilebial jak zalewaly go fale

Mamusiu Tatusiu juz wstalem i jestem ubrany idziemy na plaze:-D

"Brum Brum"

Uciekaj Tata uciekaj

Zabawy na plazy( niezbyt ladna pogoda)

ale fajne te wasze bomble! :-D ja na mojego musze jeszcze troszke poczekac :tak:. zastanawiam sie gdzie mozna spedzic wakacje z takim rocznym maluszkiem. wy bylyscie gdzies z takimi malenstwami czy raczej nie warto?

Iza my byliśmy z Olą na rajdzie rowerowym wzdłuż Wisły na ponad 2 tygodnie (oczywiście autem, nie na rowerach), a potem tydzień nad morzem w Piaskach. Ola miała akurat roczek. Było super, Ola świetnie się bawiła zobaczyła wiele fajnych miejsc. Generalnie z dzieckiem możesz się wybrać wszędzie, bo roczny brzdąc to już taki mały wiekli człowiek. Dziewczyna od nas z Czercówek była w Tunezji i też sobie bardzo chwali.

Iza ja bylam na wakacjach z malym juz rok temu, mial wtedy 6 miesiecy. Bylismy nad polskim morzem i bardzo sobie chwale, maly swietnie bawil sie w piasku, to byla dla niego nowosc. Pamietam jego rekacje jak dalismy mu pierwszy raz nozki do piasku....to byl taki najszczerszy usmiech jaki wtedy moglismy zobaczyc. W tym roku bylismy w tym samym miejscu i tez bylo swietnie. Igor cudownie sie bawil i tylko biegal co chwilke do wody bo tak lubil jak go fale zalewaly:-D.
Moim zdaniem nie ma sie co bac jechac z malymi dziecmi na wakacje one tez z tego czerpia ogromna przyjemnosc:happy:.

Pozdrawiam wszytskie Mamusie z dzieciaczkami, te ktore sie udzielaja i te ktore sie chyowaja gdzies po katach:dry::-D wielki buziak dla maluchow

reklama
Witam,
Zdjęcia z wakacji cudne. Jak te dzieciaczki szybko rosną...
My na wakacjach nie byliśmy, kosztem budowy domu. ALe warto bo chyba Święta spędzimy u siebie :) Choć przydaloby się nam spędzić trochę czasu tylko we trzech. Od poniedziałku wróciłam na cały etat do pracy (tzn 7 godzin bo mam zaśw. o karmieniu;-)) więc mam jeszcze mniej czasu na forum. Do tego z Adasiem nie da się nic zrobić, więc jak śpi to nadrabiam zaległości w pracach domowych.

Agatka BB jestem z okolic ulicy Panienki, a budujemy się w Małych Kozach w okolicach ul.Złotej:tak: A ty z jakiego rejonu jesteś?

Pozdrawiam mamusie i dzieciaczki i życzę miłego, mam nadzieję bez deszczowego weekendu.

Do góry