reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agusia idzie calkiem niezle:tak: ale to jest nowosc w naszym regionie i dosc nietypowe, ludzie dopiero musza sei przyzwyczaic do tego...:happy:
Dostalas moja wiadomosc na priva?

reklama
Nasze pierwsze we troje wakacje były na przełomie czerwca i lipca (28.06.-09.07) nad polskim morzem. Mieszkaliśmy w Swarzewie koło Władysławowa i zwiedzaliśmy okolicę od Jastrzębiej Góry po cypel Helu. Było super, osobiście dla mnie było za krótko, Anii też bardzo się podobało a na dowód tego kilka naszych fotek:
hydrantyx6.jpg

go322261bkije8.jpg

379abanafors281rj3.jpg

lubi281je378dzi263ay3.jpg

swarzewopomostzs2.jpg

spacerid5.jpg

samochodzikxg4.jpg

foczkaij8.jpg

pla380aspaceruo7.jpg

juratade3.jpg

kwiatyjurataei8.jpg

zabawanapla380yrn1.jpg

pla380azabawakv6.jpg

rado347263cv1.jpg

piechurle5.jpg

kole380ankiic2.jpg

ma322emorzeiq1.jpg

w322acz281seradiogf2.jpg

operatormuzyba0.jpg

Agnes a jak mala zniosla podroz??? My w zeszlym roku bylismy nad morze i podroz byla ok. Teraz jedziemy w sierpniu ale przyznam szczerze ze boje sie podrozy z malym, ze bedzie marudzil :no: bo on cos nie bardzo lubi fotelika:no: czasem jak go wkaldam to robi taka wojne ze szkoda gadac....:-(az zal go tam czasem wkladac.

Agatka_BB Ania też za fotelikiem nie przepada, więc miałam takie same obawy jak Ty. Postanowiliśmy pojechać nocą bo wiadomo, że dziecko wtedy śpi. Ania przespała całą noc zarówno nad morze jak z powrotem. Więc myślę, że Igorek też będzie spał. Ania w domu często się w nocy budzi a podróż minęła nam bez problemu ze snem. Na wczasach nasze dziecko lepiej spało niż w domu, potrafiła przespać całą noc i się ani raz nie obudzić, widocznie powietrze nadmorskie jej dobrze służyło.:tak::-):-D

Agnes mam nadzieje ze Igor mi tez przespi cala noc w podrozy. Tez pojedziemy noca bo to dla dziecka jest latwiejsze...i dla rodzicow tez:-p. W zeszlym roku w drodze nad morze spal caly czas, ale juz spowrotem mielismy problem....:dull: tak plakal, ze trzeba bylo sie co chwile zatrzymywac:crazy: strasznie wspominam droge powrotna:no:

Ale mam nadzieje ze w tym roku bedzie dobrze:tak: pozdrawiam was goraco ucaluj Anie ;-)

Agnes śliczne fotki :tak:
I widać że wypoczynek się udał ;-) I Ania jaka duża :-D Rośnie jak na drożdżach
Najlepiej to z dzieckiem w nocy jechać.Oliwka jakoś nie ma problemu z fotelikiem,nie wiem jak na dłuższych trasach :-D Bo jak jedziemy np. do Wisły to zasypia w połowie drogi :-D

Agnes super fotki..... swietne wakacje... jak ja bym tez chciala pojechac nad morze.... moze w przyszlym roku.......
Wczoraj bylismy w Lesnym Parku Niespodzianek w Ustroniu. Bylo superowo, a w drodze powrotnej zachaczylicmy o basen w Skoczowie.... wczorajszy dzien byl bardzo udany.... potem powklejam fotki....

Agnes super foteczki z wakacji, Anusia śliczna dziewczynka, taka już duża...
Agusiaa w zeszłym roku odwiedziliśmy ten Park, jeszcze jak byłam w ciąży. Wtym roku Adaś jeszcze za mały ale w przyszłym napewno tam pojedziemy. Byliśmy wczoraj również na basenie, tylko, że w Kętach, było super. Byliśmy pierwszy raz i obawiałam się jak Adaś zareaguje, ale baardzo mu się podobało, nie chciał wyjść z wody:-)
Poleecam też Park miniatur w Inwałdzie na weekendowa wycieczkę z dzieckiem.

reklama
Do góry