reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
To teraz kilka naszych fotek.
Tu z mamusia w baseniku kolo domku....
lipiec2007027gp7.jpg

tu z kolega na basenie w czechowicach
lipiec2007040we9.jpg

tak podrywal Olek laski na basenie
lipiec2007050dc1.jpg

Mamo pusc mnie.... bo mi ta laska ucieknie....
lipiec2007057ti3.jpg

a tu juz nad jeziorkiem.....
lipiec2007065bj6.jpg

lipiec2007073sy9.jpg

dobra mamuski to wy sie dalej opalajcie nad tym jeziorkiem a my jedziemy na imprezke....
lipiec2007088mt1.jpg

Agusia bombowe te zdjecia:-):-):-):-):-) kurcze jak wam zazdroszcze tych przygod..... my raczej w domu siedzimy.
Olus jest swietny, a na tych zdjeciach wyglada jakby byl calkowicie samodzielny:szok: przynajmniej tak na 2-3 latka.

Dzień doberek ;)
Agusiaaa śliczne fotki :-)
Ja tu mało zaglądałam bo spędzam czas ze swoim mężczyzną i Oli ;-)

A jeszcze od poniedziałku będziemy remontować mieszkanie to już całkiem od świata będę odcięta :-D
Pozdrawiam gorąco ;)

tutaj naprawde nic sie nie dzeje:szok::szok: wszystkie dziewczyny nas opuscily:-( zostala tylko Agusia,ktora odpisuje na posty:tak::-) przynajmniej wiem ze nie jestem tu sama.
Agusia jak urlop mija? Olus nacieszyl sie juz mamusia?

Juz po urlopie. Ale bylo super. Odpoczelam sobie no i bylam non stop z Loluniem. Teraz mam sajgon w pracy bo inne dziewczyny sa na urlopach i trzeba za nie robic.... ale przezyje...
Co do naszego watku to faktycznie Agatko zostalysmy praktycznie we dwojke.... no i Kitka jeszcze czasami zagladnie.... a tak nas bylo duzo....
Sandra.... jesli tu zagladasz to my sie wybieramy do szczyrku na kulture w sobote i moze moglybysmy sie gdzies spotkac, co ty na to?

reklama
Do góry