reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agatko to mozemy sie kiedys wybrac razem... od 16tego lipca mam urlop to bede miec wiecej czasu... fotki ze zlotu powklejam jutro lub pojutrze.... teraz sa dni Bystrej wiec wybieramy sie jutro na festyn...

reklama
U nas na razie oki ;)
Stary w poniedziałek wraca :D :D :D
Chociaż dzisiaj mi mówi że szef coś mu bąkał żeby tydzień pózniej jechał :\ Ja mu dam :p
A poza tym przygotowania mojej siostry do ślubu :] Na szczęście z Oliwką mamy kreację :D
Pzodrawiam

Tylko że dzisiaj mi powiedział że prawdopodobnie przylatuje za tydzień :\
Bo jest nie zastąpiony.....W tym wypadku szef musi mu bilet kupić :p
A myślałam że od jutra się nim nacieszę.....
No nic jeszcze jakoś wytrzymamy ;)
Pogoda się zrobiła,kurczak w piekarniku a po obiadku na polko i do teściowej :p
Miłej niedzieli ;)

Ja popołudnie spędziłam u teściowej :p
Oliwka mi się na wieczór rozchodziła,że myślałam że jej nie uśpię ;)
A koło 21:30 wyszłam na chwilę z kumpelą pogadać.Ale fajnie powietrze było,takie rześkie :D
Teraz piję kawusię a Oliwka bawi się klockami ;)
Miłego dzionka

Witam poniedzialkowo :-)

U nas weekend minal bardzo spokojnie.... bylismy troche na spacerkach troche w domku no i czas szybciutko zlecial

Agusia bardzo chetnie wybierzemy sie z wami na basen (mam nadzieje ze sie przelamie:-p) a gdzie jezdzisz z Olusiem? gdzies daleko?

Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było.
W niedzielę wróciliśmy z 2 tygodniowych wczasów nad polskim morzem. Pogoda była do bani a miałam nadzieję, że Anusia popluska się w Bałtyku. Ania szalała po plaży w piasku, chłód jej nie straszny był :-) Przez zmianę klimatu dostała jakiejś chrypki ale już jej przechodzi (mam nadzieję). Bardzo się martwiłam jak Ania zniesie nowe miejsce i czy będzie spać w nocy ale niepotrzebnie się martwiłam, mimo, że pierwsza nocka była gorsza to następne były super. Wogóle to moje dziecko jakieś grzeczniejsze było może że tatuś był cały czas z nami. Moja mała to córeczka tatusia :-D co rano szła do łóżka się poprzytulać do niego a jak spał to go obudzić.:-D
Agusiaaa fajnie że zjazd u Trini się udał.
Agatko pieluszki do pływania z Huggiesa dla maluchów są na pewno w Auchanie bo ja je tam kupowałam przed wyjazdem, wczoraj jak byłam też jeszcze były.

reklama
Do góry