reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agatka te pampersy do wody są różne ja używam papmper sunnies!!! Wyglądają tak!!

A koszt ich to około 20 zł w paczce jest przeważnie 10 sztuk!!! Na allegro są po 20 zł+koszt wysyłi 6.50 (chyba)

reklama
Patrzylam dzisiaj w Auchan i nic tam takiego nie bylo na allegro tez patrzylam i nic nie znalazlam, ale skoro mowicie ze sa to popatrze lepiej jak bede miala chwilke, bo dzisiaj to urwanie glowy mam. Jeszcze z Igorkiem do szczepienia bylam i dostal 3 zastrzyki:angry::angry::angry: teraz wstal po spani i ledwo chodzi:dull::dull::dull: pokazjue tylko ze go bola razcki i nozka i placze:-:)-:)-(

Agatko:) zanim zdążyłam Ci odpowiedzieć to już dziewczyny pospieszyły z pomocą:) to nazywa się pomocna dłoń:)) myślę że na allegro najszybciej kupisz a przy wpłacie przesyłką priorytetową szybciutko do Ciebie dotrą:)) A jak Igorek teraz się czuje??

Dziewczyny jak Wam minął dzionek?? :-*

Bardzo dziekuje za pomoc, jestescie kochane:-D
Kinia wlasnie polozylam igora bo juz biedaczek spal na stojaco, dostal Poanadol i mam nadzieje ze bedzie mogl spokojnie przespac cala noc.

Ja wrocilam do domu jakies poltorej godziny temu i jka sie do mnie przylepil to nie chcial puscic:happy2:

Czarna bardzo dziekuje za te adresy stron

pozdrawiam was goraco i lece sie szykowac do lozka bo dzis jestem wykonczona

buziaczki papa

p.s. Agusia jak bylo na zlocie mamusiek majowych nic si enie odzywasz??

Na zlocie bylo super.... oby wiecej takich spotkan....
Olek cus chorowity.... ma straszna chrypke.... to pewnie po niedzielnym pobycie w aquaparku....
Z tego co wiem to Lilith ma padniety komputer.....
Ale pogoda sie popsula... oby w weekend bylo ladnie, bo u nas sa dni Bystrej i festyn, no i mam ogromna ochote sie przejsc......

reklama
Agusia jakies zdjecia ze zlotu??? a gdzie byliscie w Aquaparku?? ja jeszcze ani razu nie wybralam sie z Igorem na basen i strasznie zaluje, ale chyba sie troche boje jego reakcji.....i ze sobie z nim nie poradze....

Do góry