reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

a my sie dopiero kapiemy i od 2 nic nie spala:( nie udalo mis ie jej polozyc.
Agatko a ile Igorek ma? wybacz ale nie pamietam:(
Madzia dobrze ze juz oki.nameczylas sie kochana:(

reklama
Madzia - no szkoda że cię nie było :-( ale następnym razem już napewno spotkamy się w większym gronie ;-)

Lilith- Mała Judytka jest niesamowita :-D
P.S Fajnie się spacerowało po alejkach Sfery :-D :-D :-D

Agusiaaa- aż pozazdrościć grzeczności Olusia , fajny z niego chłopaczek
:tak:

Agatko - z Igorka duży chłopczyk i taki blondasek jak mój Oskarcio :happy: Następnym razem mały napewno pozwoli ci posiedzieć dłużej ;-)

Agnes- jak tam twój aniołeczek -łobuziaczek:confused: :-) Wygląda na grzeczniutką dziewczynke ;-)

A my także położyliśmy Oskara spać, i wreszcie mamy cza sdla siebie , teoretycznie bo ja jestem już padnięta.
Generalnie wymęczyliśmy małęgo więc mam nadzieje że może lepiej prześpi tą noc od poprzedniej , choć troszke w to wątpie bo widać że lada moment zaczną mu wychodzić górne jedynki...:elvis:

Zmykam do łożeczka PAPAPAPA:happy: :happy: :happy:

Jejku widze że spotkanko się udało :-D Szkoda że mnie nie było ale nie miałam jak przełożyc bo w tygodniu tym bardziej czasu nie mam :-( W ogóle ostatnio mało czasu mam nawet dla Oliwki,tyle co po robocie się nią zajmę ale to za mało :-(
Obiecuję że na następne wpadnę tylko niech ktoś mi wcześniej na gg da znać bo częściej jego włączam ;-)
My dzisiaj na obiad do teściowej idzeimy
Miłego dzionka

kitka - napewno poinformujeny cię na gg:-)

My się właśnie ubieramy i jedziemy na wycieczke do Krakowa , pogoda sprzyja więc wyjazd może też będzie udany :happy:

Miłej niedzieli życze :-) :-) :-)

Lilith Igor skonczyl roczek 3.02.

Kitka, Madzia nastpenym razem Wam nie odpuscimy:-D...

Ja tez sie wlasnie zbieram bo jade z Igorkiem do mojej mamy

pozdrawiam Was goraco

Judi ma wlansie pierwsza drzemke wstaje i pedzimy na spacerek bo taka piekna pogoda!!!
Zycze wam udanej niedzielki!!
Agatka kurcze wiesz ze ja nie poznalam ze ty to ty?! a pamietam jak duzo pisalysmy kiedys jak bylam w ciazy kurcze jaka gafa:(:(

Zielona tak bylo bardzo bardzo milo!!!

I oby nastepnym razem reszta dziewczyn tez sie pokazala:)

My już po wycieczce:tak:
W Krakowie było cudnie , pogoda nam dopisała i było naprawde bardzo fajnie:-)
Do tego Oskar co chwilke miał jakieś atrakcje widać , że bardzo mu się podobało:happy:

No to superowo!!!
Dyiewcyznz dajcie po kilka ydjec na forum! i jakbym mogla poprosic na maila....bylabym bardzo wdzieczna!!
aiowa@tlen.pl

U nas od wczoraj jakas zmiana i tylko jedna drzemka kolo 13-14 na godzine i tyle.troche mnie to martwi...no i znow ja obsypalo na calym cialku:( oj niemam juz sily a do alergologa idziemy dopiero 27:(

reklama
Do góry