reklama
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Madzia - no szkoda że cię nie było :-( ale następnym razem już napewno spotkamy się w większym gronie ;-)
Lilith- Mała Judytka jest niesamowita
P.S Fajnie się spacerowało po alejkach Sfery
Agusiaaa- aż pozazdrościć grzeczności Olusia , fajny z niego chłopaczek
Agatko - z Igorka duży chłopczyk i taki blondasek jak mój Oskarcio Następnym razem mały napewno pozwoli ci posiedzieć dłużej ;-)
Agnes- jak tam twój aniołeczek -łobuziaczek :-) Wygląda na grzeczniutką dziewczynke ;-)
A my także położyliśmy Oskara spać, i wreszcie mamy cza sdla siebie , teoretycznie bo ja jestem już padnięta.
Generalnie wymęczyliśmy małęgo więc mam nadzieje że może lepiej prześpi tą noc od poprzedniej , choć troszke w to wątpie bo widać że lada moment zaczną mu wychodzić górne jedynki...
Zmykam do łożeczka PAPAPAPA
Lilith- Mała Judytka jest niesamowita
P.S Fajnie się spacerowało po alejkach Sfery
Agusiaaa- aż pozazdrościć grzeczności Olusia , fajny z niego chłopaczek
Agatko - z Igorka duży chłopczyk i taki blondasek jak mój Oskarcio Następnym razem mały napewno pozwoli ci posiedzieć dłużej ;-)
Agnes- jak tam twój aniołeczek -łobuziaczek :-) Wygląda na grzeczniutką dziewczynke ;-)
A my także położyliśmy Oskara spać, i wreszcie mamy cza sdla siebie , teoretycznie bo ja jestem już padnięta.
Generalnie wymęczyliśmy małęgo więc mam nadzieje że może lepiej prześpi tą noc od poprzedniej , choć troszke w to wątpie bo widać że lada moment zaczną mu wychodzić górne jedynki...
Zmykam do łożeczka PAPAPAPA
Jejku widze że spotkanko się udało Szkoda że mnie nie było ale nie miałam jak przełożyc bo w tygodniu tym bardziej czasu nie mam :-( W ogóle ostatnio mało czasu mam nawet dla Oliwki,tyle co po robocie się nią zajmę ale to za mało :-(
Obiecuję że na następne wpadnę tylko niech ktoś mi wcześniej na gg da znać bo częściej jego włączam ;-)
My dzisiaj na obiad do teściowej idzeimy
Miłego dzionka
Obiecuję że na następne wpadnę tylko niech ktoś mi wcześniej na gg da znać bo częściej jego włączam ;-)
My dzisiaj na obiad do teściowej idzeimy
Miłego dzionka
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
kitka - napewno poinformujeny cię na gg:-)
My się właśnie ubieramy i jedziemy na wycieczke do Krakowa , pogoda sprzyja więc wyjazd może też będzie udany
Miłej niedzieli życze :-) :-) :-)
My się właśnie ubieramy i jedziemy na wycieczke do Krakowa , pogoda sprzyja więc wyjazd może też będzie udany
Miłej niedzieli życze :-) :-) :-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Lilith Igor skonczyl roczek 3.02.
Kitka, Madzia nastpenym razem Wam nie odpuscimy...
Ja tez sie wlasnie zbieram bo jade z Igorkiem do mojej mamy
pozdrawiam Was goraco
Kitka, Madzia nastpenym razem Wam nie odpuscimy...
Ja tez sie wlasnie zbieram bo jade z Igorkiem do mojej mamy
pozdrawiam Was goraco
Judi ma wlansie pierwsza drzemke wstaje i pedzimy na spacerek bo taka piekna pogoda!!!
Zycze wam udanej niedzielki!!
Agatka kurcze wiesz ze ja nie poznalam ze ty to ty?! a pamietam jak duzo pisalysmy kiedys jak bylam w ciazy kurcze jaka gafa
Zielona tak bylo bardzo bardzo milo!!!
I oby nastepnym razem reszta dziewczyn tez sie pokazala
Zycze wam udanej niedzielki!!
Agatka kurcze wiesz ze ja nie poznalam ze ty to ty?! a pamietam jak duzo pisalysmy kiedys jak bylam w ciazy kurcze jaka gafa
Zielona tak bylo bardzo bardzo milo!!!
I oby nastepnym razem reszta dziewczyn tez sie pokazala
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
My już po wycieczce
W Krakowie było cudnie , pogoda nam dopisała i było naprawde bardzo fajnie:-)
Do tego Oskar co chwilke miał jakieś atrakcje widać , że bardzo mu się podobało
W Krakowie było cudnie , pogoda nam dopisała i było naprawde bardzo fajnie:-)
Do tego Oskar co chwilke miał jakieś atrakcje widać , że bardzo mu się podobało
No to superowo!!!
Dyiewcyznz dajcie po kilka ydjec na forum! i jakbym mogla poprosic na maila....bylabym bardzo wdzieczna!!
aiowa@tlen.pl
U nas od wczoraj jakas zmiana i tylko jedna drzemka kolo 13-14 na godzine i tyle.troche mnie to martwi...no i znow ja obsypalo na calym cialku oj niemam juz sily a do alergologa idziemy dopiero 27
Dyiewcyznz dajcie po kilka ydjec na forum! i jakbym mogla poprosic na maila....bylabym bardzo wdzieczna!!
aiowa@tlen.pl
U nas od wczoraj jakas zmiana i tylko jedna drzemka kolo 13-14 na godzine i tyle.troche mnie to martwi...no i znow ja obsypalo na calym cialku oj niemam juz sily a do alergologa idziemy dopiero 27
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Lilith- jak tylko mój mały da mi troche wolnego czasu to wyśle ci foteczki :-)
Na forum bym wkleiła ale nie wiem czy reszta daje pozwolenie
Na forum bym wkleiła ale nie wiem czy reszta daje pozwolenie
reklama
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
Zielona ja też bym poprosiła o zdjęcia na mojego maila: astanco@interia.pl