reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Agnes - wolałam zapytać niż być później jedynym egzemplarzem z wózkiem :-D

My dzisiaj spaliśmy do 9:00 w nocy też miałam tylko jedną pobudke , także i mama i syneczek są wyspani;-)
Zaraz jedziemy na zakupki bo pogoda jest dobijająca i bardzo nudna :baffled:
Mam nadzieje że wkońcu nadejdzie upragniona i wyczekiwana WIOSNA :-) :-) :-)

Zielona ja dzis spalam az do 10.15!!! tylko u mnie norma jest do 9:) moze cos z pogoda jest bo sama jestem strasznie senna...

Co do temperamentow...heh ja mam ten problem ze Judi musi chodzic i nie wyobrazam sobie latac za nia miedzy stolikami z lodami.i tu jest moj problem.Ja tez biore wozek.i pewnie jakis deserek jakby zglodniala:)
I nie dokonca potwierdzam swoja obecnosc bo...troche sie boje ze wogole z wami nie posiedze:(
Trzeba pomyslec o tym ze troche nas jednak bedzie i beda wozki.wiec gdzies trzeba bedzie sie z tym wszystkim zabrac no i zmiescic.i moze tam kolo Juska ?

Koło Jyska???
Mi to obojętne choć wiem że niektóre dziewczyny już się nastawiły na lodziarnie koło księgarni najgorzej jak nie wejdą na forum i w ten sposób się pogubimy:eek: .
Więc może tam się spotkajmy a potem gdzieś pójdziemy usiąść;-)

ja tez biore wozek... Olek juz swoje wazy wiec na rekach bylo by mi niewygodnie...
Tez mysle ze lepiej sie spotkac tak jak sie wstepnie umawialysmy w tej lodziarni a potem mozemy gdzies isc...

Czesc dziewczyny oj dawnooooo mnie tu niebylo-Ale Natala mi ciagle choruje pozatym prawo jazdy normalnie niemialam kiedy
Ale juz teraz bede napewno znow odwiedzac :tak: :-)

Ogolnie to od 3 tygodni Nata jest bezantybiotyku ale pijemy -sok z czosnku i cebuli-akuna alweo-multisanostol-tran- na wzmocnienie-

A tu maly filmik z Natalka ale strasznie ciemny :-(
YouTube - Natala

Ja tez mysle ,zeby spotkac sie kolo lodziarni bo tak jak mowicie, wiekszosc juz sie przyzwyczailo do tej mysli i faktycznie moga juz tu nie zajrzec. Potem mozemy isc tam kolo Jska bo rzeczywiscie jest tam troche przestrzeni, byle daleko od drzwi wejsciowych zeby nie wialo.
Co do tych wozkow to kurcze wszytskie bierzecie a ja chyba nie wezme, bo Igorek w nim wogole nie chce siedizec:-p lobuziak.

Do zobaczenia mam nadzieje, ze nic mi nie wyskoczy

reklama
Oszzzzzzzz kurka :eek: Nie miałam jak wpaść na forum a wy już umówione.....
Ja też ale do fryzjera na 14 :baffled: Ehhh............Następym razem obiecuję poprawę :-D No szkoda że teraz nie wpadnę na spotkanko.A następnym razem niech ktoś szkrobnie na gg ;)
Miłego wieczorku ;-)

Do góry