reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Basiu-piszesz , że wy wszędzie autkiem ...to może na spotkanko też się zmotoryzujecie i jednak nas zaskoczysz swoją obecnością:-)

A tu My : Oskarek z mamusią :-)
312kakw.jpg

reklama
Ojej :-( Rozumiem ....
Ale jest jeszcze wyjście ;-) jak byś mimo wszystko chciała się spotkać to napisz i umóimy się to ja po ciebie podjade :-)
P.S Mam nadzieje że się skusisz :tak:

Hej!
Dlugo mnie nie bylo bo mialam problemy z netem.
Bylismy chorzy , zapalenie oskrzeli teraz Judi ma lekkie problemy z uszkiem ale wczoraj laryngolog powiedziala ze refleks jest oki i dala tylko opatrunek do uszka.
Judys juz super sobie radzi z chodzeniem w butach ale na polku przez te nierownosci widac ze ma problemy i bardzo sie boje zebys ie nie przewrocila.

Tez wybralabym sie na spotkanie tylko u mnie jest znow problem z powrotem do domu:( wiecie mniej wiecej na ile sie wybieracie? 2-3 godzinki? i co bedziemy porabiac? pojdzimy do tego centrum dla dzieciakow czy jak?

Lilith- no właśnie i tu jest mały problemik , bo wszystko zależy od temperamentów naszych dzieci :tak:
Ale myśle że umówimy się w jakimś konkretnym miejscu o danej godzinie i wspólnie zadecydujemy co dalej:-)

A mnie za 2 h czeka dentysta :baffled:
Małego podrzuce do babci (niech się też babcia nim troche nacieszy:laugh2: )

A ja ostatnio spotkalam sie calkiem przypatkowo z Agnes78 wAuchanie.
Ale bylo zdziwienie i mila niespodzianka... Fajnie ze w sobote sie wiecej nas spotka... Szczerze mowiac nie bylam w tym centrum dla dzieciakow i moze faktycznie to jest dobry pomysl. Zobaczymy... wstepnie tak jak bylo ustalone
Godz. 15:00
Miejsce - Lodziarnia kolo ksiegarni w Sferze
Znaki szczegolne - Kochane dzieciaczki... ;-)

To kto potwierdza swoja obecnosc?????

Ja tez moge po kogos podjechac... jade z Koz wiec moze trzeba ktoras z Was zabrac???

p.s. Ja proponuje za znak rozpoznawczy Olusia w rogach jelonka:laugh2: jest slodki

reklama
Ja również potwierdzam obecność :tak: :tak: :tak:
Już nie mogę się doczekac spotkanka;-)

P.S CZy bierzecie wózki????? Czy nosidełka???? czy dzieciaki na rękach????
Ja raczej będe z wózkiem bo ta moja dziecinka troszke już waży...

Do góry