reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Zielona pewnie ze pamietamy... super jakby sie udalo nam spotkac...
Oskarek jest cudowny... taki blondasek czupurek...
Oskarek jest cudowny... taki blondasek czupurek...
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Ja tez sie piszę tylko jeśli chodzi o tą sobotę 17.02
to niestety mi nie pasuje
(jadę na ferie z maluszkami do Białki Tatrzańskiej)
- ale może następnym razem sie mi uda dostosować
to niestety mi nie pasuje
(jadę na ferie z maluszkami do Białki Tatrzańskiej)
- ale może następnym razem sie mi uda dostosować
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Tak , tak kochane , rosną nam te nasze brzdące;-)
Mój mały ostatnio bywa troszke nieznośny -> ząbki :sick:
A jeśli chodzi o spotkanko to proponuje takie rozwiązanie , gdyż najprawdopodobniej zawsze komuś coś wypadnie i spotkanie nigdy nie dojdzie do skutku...
Najlepiej ustalmy konkretną date z wyprzedzeniem kto da rade będzie , kto nie to przybędzie na kolejne spotkanie.
Wybór należy do was ;-)
Mój maluch:
Mój mały ostatnio bywa troszke nieznośny -> ząbki :sick:
A jeśli chodzi o spotkanko to proponuje takie rozwiązanie , gdyż najprawdopodobniej zawsze komuś coś wypadnie i spotkanie nigdy nie dojdzie do skutku...
Najlepiej ustalmy konkretną date z wyprzedzeniem kto da rade będzie , kto nie to przybędzie na kolejne spotkanie.
Wybór należy do was ;-)
Mój maluch:
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
Ja uważam, że to dobry pomysł. Myślę, żeby zastanowić się nad takim terminem gdzie na dworze będzie już cieplej i słoneczniej, może druga połowa marca albo początek kwietnia. Niech każda z Was wypowie się kiedy chciałaby aby takie spotkanie się odbyło.
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Ja proponuje spotkanie raz w miesiącu .
I wydaje mi się że sobota 17 luty byłby fajną datą.
To mogłoby być takim spotkaniem organizacyjnym , czas trwania spotkania według każdego upodobań i grymasów dziecka :-)
Miejsce : chyba najlepiej SFERA
Ja już nie moge się doczekać kiedy was poznam i wasze małe pociechy :-)
I wydaje mi się że sobota 17 luty byłby fajną datą.
To mogłoby być takim spotkaniem organizacyjnym , czas trwania spotkania według każdego upodobań i grymasów dziecka :-)
Miejsce : chyba najlepiej SFERA
Ja już nie moge się doczekać kiedy was poznam i wasze małe pociechy :-)
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Ok Jestem za. Sobota 17tego najpierw... Miejsce Sfera... Godzina... ??? Moze 15ta...??
Kto da rady to niech przyjdzie...
Kto da rady to niech przyjdzie...
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
Mi pasuje :-)
Czyli 17.02 godz.15:00 SFERA a miejsce???? Może lodziarnia koło księgarni albo ta naprzeciw Orseya???
Czyli 17.02 godz.15:00 SFERA a miejsce???? Może lodziarnia koło księgarni albo ta naprzeciw Orseya???
reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Ja tez pisze się na tą datę i godiznę , jeśli tylko nie będę pracować tego dnia.
A dokladne miejsce w Sferze jest mi obojetne, byle zeby bylo mi znane. A Wasi Mezowie tez sie wybieraja z Wami?
A dokladne miejsce w Sferze jest mi obojetne, byle zeby bylo mi znane. A Wasi Mezowie tez sie wybieraja z Wami?