reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kallusia mne mdlosci meczyly przez okolo 4,5 miesiaca, byly tak mocne ze tabletki zazyawalam na nie, ale mam nadzieej ze Ciebie to ominie!!

pozwodzenia

daj znac po wizycie u lekarza

reklama
AGUSIAAA świetnie się czuje :) Tylko jeszcze meczy mnie katar
Dzidzia się wierci i odczuwam czasami boleśnie te skutki ;) Najgorzej jak w żebra zacznie kopać bo główka już w dole :)
Na usg jeszcze musze iść 2 marca a potem na wizyte i to może być już ostatnia wizyta u mojej ginekolog kto wie ;)
Ale już nie moge się doczekać kiedy maluszek będzie z nami :D Bo już prawie wszystko przyszykowane mam :)

Kitka dziekuje za pamiec!!!
Ja mialam pierw klopoty z chlopem-juz oki
a pozniej jakies bole mnie dopadly i ciesnienie mialam 135/111 i na szczescie szybko spadlo do 115/55 :):)
Wczoraj bolaly zebra bardzo i biodra ale dzis jest znacznie lepiej:):) i mam super humorek! mezus kaze odpoczywac bo jutro wyjazd do katowic i rozmowa z ord w sprawie porodu:):)

Kallusia juz ci gratulowalam ale robie to jeszcze raz tu!! i dbaj o siebie!!!!

Witajcie!
Wczoraj wrocilam dopiero po 21 i bylam strasznie padnieta wiec nie pisalam...
jeszcze na pech auto sie popsulo po drodze wiec lekkie zamieszanie bylo:)
Ordynator faktycznie super!!ale sie go wystraszylam na poczatku! :p Oczywiscie nie moglam sie polapac co i jak i troche pobladzilismy:)
trzeba bylo na niego chwilke poczekac a pozniej bez problemu zgodzil sie nas przyjac:) Pogadalismy co i jak i sie zgodzil:)
Kazal mniejw iecej dac znac kolo 10 kwietnia-dal numer kom itd. lub wczesniej zalezy jak moj gin stwierdzi ze sie zbliza lub cos sie dzieje niepokojacego:) Wtedy sie dogadamy co i jak jak bedzie wygladal porod itd:) Oczywiscie mezus moze byc przy mnie i nic sie nie placi (co u nas raczej jest nie mozliwe).Faktycznie tez troche pozartowal i ogolnie pocieszal mowil ze zdaze i niema sie co bac:):)

wszystko oki i jutro mam usg :):)
ja przez weekend raczej nie wchodze bo mi sie nie chce:(
Teraz musze sie wypytac troche gina bo cos mis ie pochwa zmienila i nie wiem czy to normalne czy nie:(

Leah super! przeciaga sie i wypycha:):) i uwielbia gilanie:)

a wiec wymiary naszej dzidzi:
BPD: 82.9 mm - 31.0 tc
FL: 59.6 mm - 31.2 tc
AC: hihi no to : 1850g :):) co niby przypada na 30.4 tc :)

Aha termin sie zmienil na 30 kwietnia lub 02 maj :):)

Aha utylam juz 9 kg:(:(

te klocia itd to wszystko nbormalne i takie rozne bole u mnie spowodowane sa tym ze mala uderza mnie glowa paskuda:):)
Nerki zoladek itd wszystko w najlepszym pozadku! szyjka i macica takze!!!! kolejna wizyta za 3 tyg:)

LILITH dzidzia ładnie rośnie :)
A ja po usg ;D
38 tydzień, główką w dół ;)
3100 waży ::) ale +/- 200 g
Mi się wydawało że za duża nie będzie :laugh: Nio i prawdopodobnie dziewczynka :)
Ale wszystko się okaże po porodzie
No to teraz tylko czekać na godzine P 8)
Pozdrawiam wszystkie cieplutko ;)

reklama
kitkabb gratulacje dziewczynki... fajnie, ze wszystko w porzadku.... trzymam za was kciuki....
Ja przedwczoraj mialam okropny dzien. Caly czas wymiotowalam a na wieczor jeszcze dostalam okropnych skurczow. Ale wzielam nospe i sie wszystko uspokoilo.
Kallusia a ty jak sie czujesz?

Do góry