reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Kitka super ze wszystko oki!!! no i coreczka gratuluje!!!
jak widzisz moja duza:):) az za duza!!!i tez sie bardzo boje!!
a tobie zycze spokojnego oczekiwania!!!!!!!!!i pisz nam tu raz dwa jak sie pojawi dzidzia na swiecie!!! trzymamy kciuki za ciebie!!

reklama
Jak tam dziewczyny?Co słychać?
U mnie narazie cisza :) Troche brzuch pobolewa jak przy okresie ale nic takiego się nie dzieje :)
Mam pytanko jak np. zacznie się akcja w nocy a nie będzie w domu nikogo kto by mnie zawiózł do szpitala to czy jak wezwe karetke (a przeważnie jedzie z wojewódzkiego) to czy zawiozą mnie na wyspiańskiego?Bo mi się wydaje że nie
W ostateczności to mi chyba taksówka zostaje w razie czego :laugh:
Pozdrawiam cieplutko

Czesc Dziewczyny dawno sie tu nie odzywalam i troche wypadlam z watku i z tego codziennego rytmu.Przy dziecku jest tyle pracy ze naprawde czasem nie mam sily siasc i cos napisac:( A tak fajnie sie z Wami gada:) Trzymam kciuki za Wasze mam nadzieje szybkie i bezbolesnwe porody

Buziaki dla Wszystkich

Witaj Niebieska_bb ;)
Napisz coś więcej o sobie :)
A ja się ledwo trzymam :D I lada dzień moge się rozsypać ;D ;)
Pozdrawiam cieplutko

Witaj Niebieska i dokladnie napisz cos o sobie! ja przez pewnien czas mieszkalam na Karpackim u mezusia :)

Kitka oj trzymam kciukasy za Ciebie!!! Ja nie wiem jak to jest z ta karetka i pow ci ze wydaje mis ie ze beda chcieli cie zawiezc wlansie do Wojewodzkiego:(
Ja od kwietnia mam szczescie bo jakby co rodzinka bedzie w pogotowiu ze moge zadzwonbic w kazdej chwili! i mam nadzieje ze bede dzwonic w nocy bo nie wyobrazam sobie jechac w poludnie np przez te wszystkie korki do katowic:(:(:(:

Agatko co do czasu to napewno wiele go teraz nie masz...a pomyslcie ze juz za niedlugo bedzie cieplutko i bedziemy mogly isc z naszymi skarbami na spacerek :):) Mam nadzieje ze sie uda:)

Witaj Kitkabb, karetka jedzie z pogotowia na E.Plater nie ze szpitala, chociaż czasem też, tak więc mogą cie zawieźć równie dobrze na wyspiańskiego.Tylko nie wiem czy będą chcieli przyjechać, wiesz jak jest mogą ci kazać wziąźć taxi...ale nie zamartwiaj sie na zapas, pomyśl sobie że zaczniesz rodzić wtedy kiedy ci to będzie odpowiadało i będzie ok ;) Myślę że żaden lekarz nie zaryzykuje i nie odmowi pomocy ciężarnej, bo to w sumie nigdy nie wiadomo ;)

reklama
Do góry