reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
DZIEWCZYNY JESTETM ZAFASOLKOWANA !!!!   ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D 
  CUDOWNE DWIE KRECHY POJAWILY SIE NA MOIM TESCIKU !!!!!!!!!

Kallusia ogromniaste gratulacje !!!!
Spokojnych 9 miesięcy
;D

kwiatowe_11.jpg

Kallusia moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sssssssssssuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr

Ciesze sie razem z Toba.... duzo zdrowka i spokoju przez nastepne 9 miesiacy.....

DZIEKI DZIEWCZYNY !!! ;D JESTESCIE KOCHANE !!! :)
ODY CALE 9 MIESIECY SPEDZILA FASOLECZKA W MOIM BRZUSZKU !!! ;D

Kallusia dbaj o siebie :)
A fasolka niech rośnie zdrowa i silna ;)
Mnie natomiast dopadło wczoraj jakiś choróbsko :mad:
Ale byłam na izbie w szpitalu wojewódzkim prawie 2 godziny :mad:
Byłam na internistyczniej mówiąc ze mam gorączke,kaszel itp. nio i że w ciąży jestem to mnie wysłała na ginekologie tam mnie zbadały z dzidzią oki i spowrotem na internistyczną.Gdzie czekałam chyba z pół godziny aż mnie zbada chociaż wcale ludzi nie było a pózniej 20 minut na recepte czekałam ale i tak tylko coś domiejscowego na gardło gdzie do pokarmu itp nie przenika
Wiec musiałam sie wygrzać nio i kupiłam sobie homeopatyczne na gardło i nosek bo tylko to mi wolno
Na szczęście gorączka spadła ::) Tylko jeszcze katarek cos męczy ale już kryzys zażegnany :)
Pozdrawiam cieplutko

Kallusia WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!

Starsznie sie ciesze, nasze (bielskie) grono sie powieksza:D super,to na wiosne jak sie spotkamy to bedziesz tylko chwilowa Niania:)

Dbaj o siebie i o Malenstwo, pozdrawiam WAS goraco buziaki

Dzieki dziewczyny !!! Jasne ze sie wybiore na jakies spotkanko ;D moze na swieta bede w domku to juz bedzie superancko !!! U mnie calkiem niezle tylko mnie strasznie mdli ale da sie przezyc (mam nadzieje ze pozniej nie bedzie gorzej ;D ) no i brzucho pobolewa, ale mam nadzieje ze to normalne ::) jutro wybieram sie do lekarza ;D

Kallusia mdłości mogą cię przez pewnien czas męczyć ::)
Tylko żeby wymioty cię nie dopadły ;D Bo mnie tak tylko przez tydzień męczyły ale wtedy myślałam że zdechne :(
Ale na szczęście przez tydzień ;)
Daj znać jak po wizycie u lekarza ;)
Lilith, Agusiaaa a co u was?odezwijcie się w końcu ;)

reklama
Jestem, jestem.... Zagladam tu codziennie....
Kallusia oby cie nie meczyly te nudnosci za dlugo. Mi na szczescie przeszly po trzecim miesiacu, a potem juz tylko sporadycznie mnie dopadalo. Najgorsze jednak przez te dotychczasowe miesiace to byla zgaga.... okropnosc. No i odezwij sie po wizycie u lekarza.
Kitkabb a ty jak sie czujesz? Bo u ciebie to juz chyba ostatni miesiac??

Do góry